• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Öpme beni tişörtleri ve önlükleri var ya kalabalık bi yere gittiğinde ya da öpmeye meyilli topluluklarda onlardan al tak,ince mesaj oluyo iyi oluyo :KK66:
Canım misafirlikte falan olur da memlekete geldik dün ve 1.5 ay burada olacağız kafayı yemek üzereyim çocuğumla biraraya gelemiyorum biraraya geldiğimizde ancak konuşuyor kızım yoksa bakıyor kucaktan kucağa geçip duruyor. Sinirlerim bozuldu gerginlikten nefes alamıyorum boğazım düğümlendi kaldı:(

Canım misafirlikte falan olur da memlekete geldik dün ve 1.5 ay burada olacağız kafayı yemek üzereyim çocuğumla biraraya gelemiyorum biraraya geldiğimizde ancak konuşuyor kızım yoksa bakıyor kucaktan kucağa geçip duruyor. Sinirlerim bozuldu gerginlikten nefes alamıyorum boğazım düğümlendi kaldı:KK43:
Iyhh sinir oluyorum ne düşüncesiz insanlar var ya hele de yüzünü öpüyorlar ya elini kafasını felan öp bari

Iyhh sinir oluyorum ne düşüncesiz insanlar var ya hele de yüzünü öpüyorlar ya elini kafasını felan öp bari
Yüz de fena da el belki daha fena sürekli ağzına sokuyor mikropları daha fena alıyor. Ya söylüyorum bak ben yüzünü öpmüyorum diyor iki dk sonra sakalla yüzünü öperken yakalıyorum. Allahtan sabır diliyorum yoksa muhtemelen hastanelik olurum sinirden

Yüz de fena da el belki daha fena sürekli ağzına sokuyor mikropları daha fena alıyor. Ya söylüyorum bak ben yüzünü öpmüyorum diyor iki dk sonra sakalla yüzünü öperken yakalıyorum. Allahtan sabır diliyorum yoksa muhtemelen hastanelik olurum sinirden
Ben kayınvalidelere yatılı geldiğimde gün de bir iki kez Yanlarında bebeğimin yüzünü ılık suyla silip kremledim tahriş oluyo felan diye,bişey demeye gerek kalmadan çekindiler biraz ama tabi öpüyorlar yine

canim ilk 3 ay uyusun diye her turlu yardimda bulunduk, kundak, ayakta dolasma, sallama, beyaz gurultu, emzik. 3 aydan sonra keyifli oldugu gunlerde kucakta sakinlestirsek de kendi uyusun diye yatagina biraktik, ama elinden tutarak pispislamaya devam ettik, simdi de ona da ihtiyac duymuyor kendi kendine vakit gecirip sonunda uyuyor, aglamadigi surece gitmiyorum yanina. Tabi her gun boyle degil, huysuz oldugu gunler de cok
Bu gün gece uykusuna geçerken ben de denedim, hafiften mızıldanarak uyuması 1 saat sürdü. Her gün denersem alışır bir süre sonra herhalde.

Iyi Akşamlar herkese Kasım Ayında doğum yaptım bebeğim çok Gazlı geceleri 1 kez mama veriyorum acaba 3 Ay'ı Şubat 9 dolacak acaba 3 ay dolupta gaz problemi biten varmı
Bnm kızım da 13 ekim doğumlu bizim de gaz problemi bitti gibi gazını kendisi kolayca çıkartıyor çok şükür :) Allahım kolaylık versin sana da canım

Iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir yazdıklarınızı okuyorum ama fazla yazamıyorum uyku konusundan bahsedilmiş duru eğer emerken uyumadıysa uykusu gelince yatağında kendisi uyuyabiliyor. Hele elini emiyorsa emziğini verdiğimde direk uykuya dalıyor. İnşallah değişiklik olmaz uykusunda. Çocuğum buralarda öpücük manyağı oldu herkes öpüyor içim gidiyor:KK43: dermatit olmuştu iyice büyüdü yaa:KK43:
Bu insanları anlamak zor minicik bebeği öpünce ellerine ne geçiyor dermatiti de mi farketmiyorlar

Iyi Akşamlar herkese Kasım Ayında doğum yaptım bebeğim çok Gazlı geceleri 1 kez mama veriyorum acaba 3 Ay'ı Şubat 9 dolacak acaba 3 ay dolupta gaz problemi biten varmı
Gazdan yana çok sıkıntı çekti kızım bir hafta sonra 4 aylığız çok daha rahat çıkarıyor ama tabi çıkaramadığı ıkındığı da çok 3 ay bittiğinde rahatladığımızı söyleyemem ama şükür bu günlerde daha iyiyiz

Bu insanları anlamak zor minicik bebeği öpünce ellerine ne geçiyor dermatiti de mi farketmiyorlar
Buraya krem sür diyorlar canım fark etmez olurlar mı? Bunu yapan kendi ailem Ve eşimin ailesi iki taraf da. Çocuğumu uzaklarında büyütmeyi istemekle doğru bir şey yapmışım hiç düzen falan kalmazmış. İki günde ayarları bozuldu zaten kuzucuğumun ki normalde hiç ağlamayan çocuk ağlama adeti çıkardı. Tamam çok sevdiler kızımı ama herkes kendini düşünüyor arada oyuncak gibi olan benim kızıma oluyor. Umarım birkaç güne düzelir yoksa çıldırırım burada

Buraya krem sür diyorlar canım fark etmez olurlar mı? Bunu yapan kendi ailem Ve eşimin ailesi iki taraf da. Çocuğumu uzaklarında büyütmeyi istemekle doğru bir şey yapmışım hiç düzen falan kalmazmış. İki günde ayarları bozuldu zaten kuzucuğumun ki normalde hiç ağlamayan çocuk ağlama adeti çıkardı. Tamam çok sevdiler kızımı ama herkes kendini düşünüyor arada oyuncak gibi olan benim kızıma oluyor. Umarım birkaç güne düzelir yoksa çıldırırım burada
Allah yardımcın olsun kısa sürede düzelir. Sana da yazık söyleyebilsen ucundan kıyısından annene belki diyebilirsin

Allah yardımcın olsun kısa sürede düzelir. Sana da yazık söyleyebilsen ucundan kıyısından annene belki diyebilirsin
Söylüyorum ona da şimdi kv lerdeyiz uzun süreli onlarla kalacağız eşimin buradaki işleri dolayısıyla söyleyince eşim takılıyor beni bunaltıyor sabır işte.

Günaydın güzel anneler hepinize iyi haftalar dilerim :). Dün sabah kızımın bir gözünün pınarında toplu iğne başı kadar yeşil sümüksü birşey vardı çapak gibi değil bir de gözü yaşlıydı çayla temizledim bu sabah da gözü yaşlı sulanmış gibi daha önce başına gelen var mı mikrop mu kaptı acaba:(

Seni çok iyi anlıyorum canım kuzucuklar çok hassas en ufak değişiklik dengelerini bozuyor kalabalıkta düzen kurmak çok zor Allah sabır versin inşallah biraz daha anlayışlı olurlar

Günaydın güzel anneler hepinize iyi haftalar dilerim :). Dün sabah kızımın bir gözünün pınarında toplu iğne başı kadar yeşil sümüksü birşey vardı çapak gibi değil bir de gözü yaşlıydı çayla temizledim bu sabah da gözü yaşlı sulanmış gibi daha önce başına gelen var mı mikrop mu kaptı acaba:KK43:
Günaydın canim konuyla ilgili bilgim yok bir bilen çıkar inşallah önemli bir şey degildir

Allahım kolaylık versin canım ya.. kıyamam çocuğun canı yanıyodur tabi yazık valla dövesim geldi ordakileri.. dermatiti de fark etmişler ne anlayışsız insanlar ya :KK11:

Allah kolaylık versin canım, elinden geldiğince sakin kalmaya çalış, Bebişler bizim stresimizi hissediyorlar zaten kalabalıkta şaşıracak çocuk bizde senin huzursuzluğunu hissetmesin yavrucak.. Sayılı gün çabuk biter de sabretmeye çalış..

Günaydın güzel anneler hepinize iyi haftalar dilerim :). Dün sabah kızımın bir gözünün pınarında toplu iğne başı kadar yeşil sümüksü birşey vardı çapak gibi değil bir de gözü yaşlıydı çayla temizledim bu sabah da gözü yaşlı sulanmış gibi daha önce başına gelen var mı mikrop mu kaptı acaba:KK43:
Geçmiş olsun canım.. benim ananem ona sancıdan olur diyo çocuk sancılandıysa ondan olurmuş. Yine de bi doktora götür istersen..

Günaydın canim konuyla ilgili bilgim yok bir bilen çıkar inşallah önemli bir şey degildir

Geçmiş olsun canım.. benim ananem ona sancıdan olur diyo çocuk sancılandıysa ondan olurmuş. Yine de bi doktora götür istersen..
konjuktivit imiş dr ya nezle olacak ya da parmağını gözüne sokmuştur dedi kaynamış soğumuş suyla temizleyeceğim yeşil akıntı devam ederse bir damla verdi

Back