• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

konjuktivit imiş dr ya nezle olacak ya da parmağını gözüne sokmuştur dedi kaynamış soğumuş suyla temizleyeceğim yeşil akıntı devam ederse bir damla verdi
Geçmiş olsun canım.. Göz Dr.una mı gittin? Bu arada sizin bebişlerin Gözyaşı akıyo mu? Bizim hiç akmio bazen gözü sulanıyor ağlarken o kdr..

konjuktivit imiş dr ya nezle olacak ya da parmağını gözüne sokmuştur dedi kaynamış soğumuş suyla temizleyeceğim yeşil akıntı devam ederse bir damla verdi
Geçmiş olsun canım kıyamam bn ona ağlıyor mu

Geçmiş olsun canım.. Göz Dr.una mı gittin? Bu arada sizin bebişlerin Gözyaşı akıyo mu? Bizim hiç akmio bazen gözü sulanıyor ağlarken o kdr..
Göz doktoruna değil kendi doktoruyla görüştüm 2 aylıkken göz doktoruna gitmiştik gözyaşı yok henüz ama şimdi bir gözü sulanıyor

Şu an ağlamıyoe ama damlayı damlatınca ne yapacak bilmiyorum antibiyotikli damla yakabilir :KK43:
Hangi damlayı verdi canım genellikle tuzlu su gibi damlalar bizim müşteriler bebek korktuğu için ağlıyor diyolardı

Hangi damlayı verdi canım genellikle tuzlu su gibi damlalar bizim müşteriler bebek korktuğu için ağlıyor diyolardı
Tobraset damla yeşil akıntı devam ederse damla en son noktada verilir dedi şu anda da var akıntı bir de gözününün kenarını öyle bir çizmişki tırnağını kesmeme rağmen o esnada soktu belki parmağını gözüne pek nezle belirtimiz yok çünkü bir yerden mikrop aldı

Tobraset damla yeşil akıntı devam ederse damla en son noktada verilir dedi şu anda da var akıntı bir de gözününün kenarını öyle bir çizmişki tırnağını kesmeme rağmen o esnada soktu belki parmağını gözüne pek nezle belirtimiz yok çünkü bir yerden mikrop aldı
Tobraset yakmaz diye biliyorum canım olmazsa bide iki sefer fizyolojik damla varsa o mikrobunu kırar kutusunda hem göz hem burun damlası yazar ondan damlatabilirsin

Merhaba güzel anneler ve melekleri biz geldik evimize çok şükür. Kuzenimin nişanı için gitmiştik cumartesi günü çok ağladı yavrum pazar günü nişanda ne yapacağım derken kuzum sakinledi 4 saat ananesine bıraktım hiç ağlamamış nişanda da kucaktan kucağa gezdi bumu ağlayan çocuk dediler beni yalancı çıkardı yoldada iyiydi kuzum ama 2 gün bile olsa düzen bozuluyo pessinus pessinus canimallah yardımcın olsun ben de memlekete dogumdan once gidip bebişin kırkı çıkana kadar kalmıştım seni çok iyi anlıyorum ama sabret duru için iyi tarafından düşün o da farklı insanları görecek

Merhaba güzel anneler ve melekleri biz geldik evimize çok şükür. Kuzenimin nişanı için gitmiştik cumartesi günü çok ağladı yavrum pazar günü nişanda ne yapacağım derken kuzum sakinledi 4 saat ananesine bıraktım hiç ağlamamış nişanda da kucaktan kucağa gezdi bumu ağlayan çocuk dediler beni yalancı çıkardı yoldada iyiydi kuzum ama 2 gün bile olsa düzen bozuluyo pessinus pessinus canimallah yardımcın olsun ben de memlekete dogumdan once gidip bebişin kırkı çıkana kadar kalmıştım seni çok iyi anlıyorum ama sabret duru için iyi tarafından düşün o da farklı insanları görecek
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım benim düzenimin dışına çıkılıyor o yüzden canım sıkılıyor biraz inşallah zamanla ben de bu fikre tamamen alışırım.

Geçmiş olsun canım. Parmağını falan sokmuştur belki. Inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan geçer.

Güzel anneler yardım edin bana :KK43:
Kızım uykusunun arasında inliyor :KK1: ağlıyor fln neyi var acaba sancısı fln olabilir mi :KK61:

benimki sulugoz canim iki mizmizlansa akiyor damlalar. Hic akmiyorsa gozyasi kanallari hic acilmamis olabilir mi acaba?sanki bi ara oyle birseyler okumustum ama tamamen uyduruyor olabilirim. 3. Ayda goz kontrolu oluyor ya yaptirdiniz mi canim?

pessinus pessinus canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de kendi düzenimin bozulmasına çok sinir olurum. Her şeyi geçtim, mesela giydirirken aaa ince giydirdin yok kalın giydirdin, spor yaptırırken aa belini acıtcan yok boynunu incitcen, aman az emzirdin dur çok emzirdin, bu gün de mi yıkıcan, yine mi banyo...... ooooooff ki ne off. Niyetler iyi de olay sıkıcı. . Huni takıp dolanasım geliyor bazen. Benim de sadece kv değil kendi annem hatta eşim bile yapıyor bunu. Kendi bebeğime bakarken bekle ki bizim bakanlar kurulu toplansın ortak karar alsın, çıkan sonuca göre yapıcam yapacağımı.. tabi ben dinlemiyorum ama laf anlatmak bitiriyo enerjimi.

canim bazen uykularinda agliyorlar oyle birseydir belki,uyaninca aglamaya devam ederse o zaman sanci fln olabilir, hemencecik gecer umarim

Evet canım öle uykusunda ağlaması zaten var da bugün inliyor sanki ağrı çekiyor gibi inşallah geçer o öle inledikçe içim gidiyor :'(

pessinus pessinus canim cok zor insanin duzeninin bozulmasi allah sabir versin. Umarim minimum hasarla atlatirsiniz anne kiz. Bir de erciyes111 erciyes111 gibi dusunuyorum umarim iyi yonleri de olur bu gezinizin, degisikli olur duru kizimiza, bol bol uyaran alir, bagisiklik sistemi gelisir, yenilige adapte olma kapasitesi artar fln. biz de ediz 3 aylikken fransaya esimin ailesini ziyarete gitmistik, 9 buyuk 10 cocuk vardi ve yarisi da nezle/gripti, yorucu da olsa ediz nezle de olsa sonucta cok fayda gordu bence cinlik kat sayisi 10la carpildi, ben de cok rahatlamayi ogrendim bu sayede:)

Back