• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Benm de ikinci transferim ilkinde saniyelik kramplar girip geçiyordu ilki kimyasal olmuştu bunda hiç öyle bişey olmuyor hiçbir belirtim de yok sizin nasıl gidiyor Benm de 5aa transfer edildi 6.günüm
Valla arada yürüyorum hareket ediyorum falan onun dışında istirahat ediyorum ara sıra kasıklarımda batma gibi olıyor özellikle sol kasığımda çok olumlu hissediyorum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 😍😍

Kızlar 9.gün testim bu sabah (10.gün)birde erken gebelik testi yaptım. O bundan daha silik çikti ama çıktı yani sonuçta. Ama sevinemedim henüz. İlk transferimde de pozitifi gördüm. 5.haftada kese de gördük. 9. Haftaya kadar ne yolk sac ne bebek göründü kürtaj olmak zorunda kaldım. Salı günü kan vericem inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Eklentiler

• IMG_20250222_140131.jpg
    IMG_20250222_140131.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250223_070838.jpg
    IMG_20250223_070838.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 18
Valla arada yürüyorum hareket ediyorum falan onun dışında istirahat ediyorum ara sıra kasıklarımda batma gibi olıyor özellikle sol kasığımda çok olumlu hissediyorum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 😍😍
Benim de sağda baskı şeklinde hafif batma var. Ben gün içinde çok yoruluyorum sizin de öyle mi? 3. Gün embriyosu 8. Gün bugün.

Kızlar 9.gün testim bu sabah (10.gün)birde erken gebelik testi yaptım. O bundan daha silik çikti ama çıktı yani sonuçta. Ama sevinemedim henüz. İlk transferimde de pozitifi gördüm. 5.haftada kese de gördük. 9. Haftaya kadar ne yolk sac ne bebek göründü kürtaj olmak zorunda kaldım. Salı günü kan vericem inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hayırlı sonuçlarımız olsun inş.🙏 7. Ve 8. Günde test yapmış mıydın? Benim erken gebelik testlerim hala negatif. 3. Gün embr. 8. Gündeyim ben de.

Kızlar benim 4.gun embriyosu transferi oldu pazartesi günü bugün 6. Günüm idrar test yapsam mı eminde olamıyorum moralim bozulur mu yarın 7. Günü sizce çıkarmı varsa ?

Hayırlı sonuçlarımız olsun inş.🙏 7. Ve 8. Günde test yapmış mıydın? Benim erken gebelik testlerim hala negatif. 3. Gün embr. 8. Gündeyim ben de.
Amin canım inşallah. Yok yapmadım aslında evde test yapmıcaktım zaten kan testi günüm çok yaklaşmıştı. Eczane görünce aldım son dk kararıydı. Benim 4.gün embriyosuydu. Geç tutunma olmuş olabilir. Şuan tutunduysada betahcg düşük kalıyodur test için

Benim de sağda baskı şeklinde hafif batma var. Ben gün içinde çok yoruluyorum sizin de öyle mi? 3. Gün embriyosu 8. Gün bugün.
Valla ben çok hareket etmediğimden yorulamıyorum ama 22.30 gibi uykum geliyor olsopar vurup uyuyorum 12 de fitil ve hapım var eşim uyandırıyor ilaçları alıp tekrar uyuyorum 😆 halsizlik de bir belirtidir ☺️

Canım gün olarak çok erken yapmana rağmen görülüyor. Tekrarladın mı testi? Erken gebelik testi ile denedin mi? Bence hamilesin, inşallah 2-3 güne kanda netleştireceksin 🙏🏻
Arkadaşım tekrarlıyorum testleri . Kaset testte çok silik çıkıyor . Erken gebelik testide yaptım . İsmi Days doctor . Burada bu test hep yalancı pozitif veriyor dediler . O yüzden o teste pek güvenemedim 🙂

Canım inşallah vardır var gibi görünüyor bu kadar erken yapıyorsan bence predictör marka erken gebelik testi alıp onunla dene onun sonucuna göre de kan verirsin şimdiden hayırlı olsun 🙏 benim de 5AA dondurulmuş oldu bugün 5.günüm test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🫢🫢
Canım erken gebelik testi Days doctor aldım . Onda da pozitif çıktı ama o test hakkında yalancı pozitif çıkıyor die forumda çok okudum . Erken yapınca sürekli artık test yapıyorsun 🤣🤣bağımlı gibi birşey oluyoruz . Benim test günüm 1 Mart 🙂🙂

Canım erken gebelik testi Days doctor aldım . Onda da pozitif çıktı ama o test hakkında yalancı pozitif çıkıyor die forumda çok okudum . Erken yapınca sürekli artık test yapıyorsun 🤣🤣bağımlı gibi birşey oluyoruz . Benim test günüm 1 Mart 🙂🙂
Söylediğim markadan almanı tavsiye ederim yanıldığını hiç görmedim ben de ondan alacağım Salı yada çarş bakalım ne kadar dayanabileceğim

Söylediğim markadan almanı tavsiye ederim yanıldığını hiç görmedim ben de ondan alacağım Salı yada çarş bakalım ne kadar dayanabileceğim
Pazartesi günü bende alıp dediğin markadan yapayım . Böyle emin olamıyorum çünkü çok silik çıkıyor hep 🙂 senin test günün ne zaman . Benim bugün transfer hariç 6.günüm

Back