2015 Ekim Anneleri

Saolun canim hep girdim bakindim sizlere yazipta uzmek istemedim bazen. Inanilmaz zor seyler yasadik evet. Cok yiprandim cok uzuldum ama bugunumuzede sukurler olsun en azindan bir gun gececegini biliyorum. 10 gundur hastanedeyiz. Cuma gunu dedemi kaybettim. Inan oglum icin acimi bile yasayamiyorum. Yeni gulumsemeye basladigi su gunlerde ben gulersem guluyor cunku:KK43:

Cok sukur canim tevekkul ediyorum elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum.insallah hersey guzel olacak zamani gelince

Insallah canim cok sagol.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim ömer çabucak şifa versin inşallah. Kuzular hakikaten çok güçlüler. İnşallah sana evladının sağlıklı olduğu büyüyüp yakışıklı delikanlı olduğu günleri de görmeyi nasip eder Rabbim.

Günaydın canlar.... Valla cok tuhaf bir akşam ve gece gecirdim misafirliğe gittik yolda ağladı gittik orda ağladı düşünün soyup carsafta salladı ev sahipleri çünkü ben nasıl stres olduysam tansiyonum düştü ... Pişt pişt yaparken bile sallamadığım kızım sallanarak uyudu saat 1de dönebildik mesafe 35km yolda kaza vardı sıcaklık -21 dereceyi gördü ankarada ... Gece 2saatte bi uyandı ve sonuç dayanılmaz migren ağrısı ... Şu an kafama biri şarap açacağının civisini sokmuş kolları kaldırmış mantarı cıkarcam diye zorluyor .... Bana dua edin olur mu zor bi hün olucak ...
Dün huzursuz olduğu için bugün bol bol uyur inşallah meleğin.
Çocuklar farklı ortamı anlıyorlar sevmiyorlar bence. Evin kokusunu istiyorlar. Biz her evden çıktığımızda bi daha çıkmayalım diyerek dönüyoruz. Ama çıkmadan da olmuyor.
Böyle böyle onlar da alışacak biz de napalım. Allah bize bol bol sabır ve öfke kontrol yeteneği versin bazen sabretmesi çok zor oluyor çünkü.

Haklısın cnm çocuk bunlar elbetteki hasta olacaklar doktora gitti bugün enfeksiyon değil gribal birşey dedi ilaç kullanmiycaz dedi serum fizyolojikle bol bol burnunu aç ve günde üç sefer calpol ver dedi öksürük surubu falan antibiyotik yok çok şükür.inşallah ilerlemez bende dün calpol vermiştim. Burnunu acmistim devam edicez artık inşallah hemen gecer
Çok geçmiş olsun en hafif şekilde miniğin morali keyfi etkilenmeden anlatırsınız inşallah

Benzer durumlardayız canım ilk zamanlar birden sütüm çok geldi kızım haliyle bitiremiyordu o zaman her gün sağıyordum ama şimdi bitiriyor ben de yanındayım veriyorum memeyi. Dışarı da çıkmadan emziriyorum gelene kadar acıkmıyor. Ne iş yapıyorsun canım sen?
Noterde katibim canım

günaydın yorgun ama mutlu anneler:) ben sizlere bişey sormak istiyorum kuzucuklar neler yapabiliyor artık? benim kızım 3 ay 14 günlük oldu bugün, sesli kahkaha atıyor, sohbet ediyor bizimle agular cıkarıyor, emerken biri seslendiğinde dönüp bakıyor göz takibi de güzel ama hala ellerini kullanamıyor ulaşma cabası yok oyuncaklarına, ana kucağı gibi koltuğu var ona oyuncak takıyorum bakıyor heyecanlanıyor cırpınıyor ama eller gitmiyor, tabi bu arada eller genelde hep ağızda emmeye calışıyor sürekli...
Bizde de durumlar aynı sanki bizi anlatmaşın

Benim gibi çalışmaya başlayan anneler bebişiniz ne kadar sut içiyor akşama kadar ben 300-350 ml şaşıyorum onunla doyuyor şimdilik

Kizlar dun adet oldum ve hic olmadigi kadar yogun geliyor dr a gitmelimiyim acaba bilemedim sizlerde durumlar ne adet oldunuzmu

Ya bilmiyorum belki ondandır çok canım sıkılıyor akşama kadar uğraşıyorum akşam
:KK43:
Oyle deme tatlim sen onun en degerlisisin ve hep en degerlisi olacaksin. Bak bugun su satirlari okuyordum psikeart dergisinin baglanma sayisindan;sadece sut degildi emdigi Memenin ardinda gordugu bir yuz vardi. Her mimigini vakumladigi. Siklikla ona gulumseyen. "Guzelim sanirim" doye hissetti birden. "Degerliyim". "Onemli..." " oyle olmada hic parlar mi gozbebekleri bu kadar? Ihtiyaclarim karsilanir mi boyle? Duydugum o tatli ses, hissettigim ilik ten, buldugum huzur dolu kucak ondan..." dedi ve ilk kez guldu, kendine bunca zaman gulene. Guvenmek ve birakmak kenfini ona; "bir" olmak onunla. "Bir-likte" olabilmenin onculu. Digeriyle bag kurabilmenin, sevebilmenin... eksiklerimle Ben iyiyim, eksikleriyle O iyi, eksiklerimizle Biz iyiyiz diyebilmenin... herkesle, her seyle iliskinin sablonu; anneyle sozsuz iletisim. Hep ondaki bosluklar digerleri ile doldurulmaya calisilan.

Oyle deme tatlim sen onun en degerlisisin ve hep en degerlisi olacaksin. Bak bugun su satirlari okuyordum psikeart dergisinin baglanma sayisindan;sadece sut degildi emdigi Memenin ardinda gordugu bir yuz vardi. Her mimigini vakumladigi. Siklikla ona gulumseyen. "Guzelim sanirim" doye hissetti birden. "Degerliyim". "Onemli..." " oyle olmada hic parlar mi gozbebekleri bu kadar? Ihtiyaclarim karsilanir mi boyle? Duydugum o tatli ses, hissettigim ilik ten, buldugum huzur dolu kucak ondan..." dedi ve ilk kez guldu, kendine bunca zaman gulene. Guvenmek ve birakmak kenfini ona; "bir" olmak onunla. "Bir-likte" olabilmenin onculu. Digeriyle bag kurabilmenin, sevebilmenin... eksiklerimle Ben iyiyim, eksikleriyle O iyi, eksiklerimizle Biz iyiyiz diyebilmenin... herkesle, her seyle iliskinin sablonu; anneyle sozsuz iletisim. Hep ondaki bosluklar digerleri ile doldurulmaya calisilan.
Cok duygulandim ne kadarda icten samimi...

Kızlar bişey sorucam normal doğum yapan anneler dikiş yerinizde şişlik kaldı mı? Benim mercimektanesi kadar bi tane var doktoruma sormaya çekiniyorum doktorum erkek

Benim kızımda emip geri uyuyor ama 5 saatlik uykularımız kendiliğinden gitti biz de 2-3 saatte beslenmek istiyor
ayni canim demek ki durum bakalim geri gelecek mi o uzun uykular belki ek gidaya gecince. Tracy gece aciktigi icin kalkiyorsa gunduz ogunlerini arttirmak lazim diyor, mesala her ogunu 120 ccden 150 ccye arttirmak gibi. Ama biberonle emzirme bir degil ki ne kadar icti bilmitorum diger memeyi de oneriyorum doymus gozukuyor kuzum istemiyor napalim bilmiyorum

Günaydın canlar.... Valla cok tuhaf bir akşam ve gece gecirdim misafirliğe gittik yolda ağladı gittik orda ağladı düşünün soyup carsafta salladı ev sahipleri çünkü ben nasıl stres olduysam tansiyonum düştü ... Pişt pişt yaparken bile sallamadığım kızım sallanarak uyudu saat 1de dönebildik mesafe 35km yolda kaza vardı sıcaklık -21 dereceyi gördü ankarada ... Gece 2saatte bi uyandı ve sonuç dayanılmaz migren ağrısı ... Şu an kafama biri şarap açacağının civisini sokmuş kolları kaldırmış mantarı cıkarcam diye zorluyor .... Bana dua edin olur mu zor bi hün olucak ...
canim cok gecmis olsun insallah ikiniz de hemen toparlanirsiniz

Back