2015 Ekim Anneleri

bizim kız çok güzel parmak emiyor nasıl vazgeçirecem bilmiyorum 3 aydan sonra başladı emziğe alıştırmaya çalışıyorum geceleri acıkınca ağlardı şimdi cok cok parmak emiyor acıkıp acıkmadığunı anlamıyorum kilo alımı azalacak diye tedirginim emzik veriyorum hem parmağı hem emzik ağzında oluyor:)
Canım sorma geceleri artık benim kızım da ağlamıyor sabah 5 te bir uyandım cup cup cup parmağını emiyor uyanmamış bile aldım emzirdim uyumaya devam... azalacak artık canım kilo alımı ama takılma bunlar normal süreçler.

Canım sorma geceleri artık benim kızım da ağlamıyor sabah 5 te bir uyandım cup cup cup parmağını emiyor uyanmamış bile aldım emzirdim uyumaya devam... azalacak artık canım kilo alımı ama takılma bunlar normal süreçler.
Benimki de uyanmadan parmağını emiyor emme sesine uyanırsam mama veriyorum bir de iştahlı emiyor ki sorma 2 hafta sonra 4. Ay kontrolümüz var bakalım

Bıdıklar o kadar akıllılar ki artık anne babayı ayırt da ediyorlar. Kızım akşam babası gelince anneyi tanımıyor. Akşam çok güldük yemek yerken uyandı yanımıza getirdik. Babasına bakarken gülüyor çırpınıyor bana bakınca suratı düşüyor babaya bakıp gülüyor sonra bana bakınca yine aynı. Dedim sıpa baban ücretsiz izin alıp baksın sana ben de çalışayım diye:)
Canim kizlar babalara duskun olur diyecegim ama hem daha cok erken hem de ediz de ayni seyi yapiyor sanirim surekli bizi gordukleri icin yeni yuzler gordukce seviniyorlar, biraz kendimizi ozletmek lazim:KK14:

Canim ediz de parmagini emiyor hatta emzigi artik istemiyor ama eskiden sadece bir kere kalkardi emmeye simdi 2-3 saatte bir kalkiyor, sikayet edemem cunku emip geri uyuyor ama ozluyorum su 5-6 saatlik uykularini

Canim kizlar babalara duskun olur diyecegim ama hem daha cok erken hem de ediz de ayni seyi yapiyor sanirim surekli bizi gordukleri icin yeni yuzler gordukce seviniyorlar, biraz kendimizi ozletmek lazim:KK14:
Ya bilmiyorum belki ondandır çok canım sıkılıyor akşama kadar uğraşıyorum akşam yüzüme bakmıyor çocuk:(

canım kaç günlük senin kuzuşun..diş için erken değil mi?bizim de yaklaşık 4-5 gündür çok fazla salyamız var acaba dişten olabilir mi?diş çıkarırken de ateş çıkabilir diye biliyorum sizde ateş oldu mu?

haklısın canım evet emziriyorum emzirmek bebeği korur diyorlar ama koruyamadım demekki :KK43:

aa hiç duymamıştım canım calpolle ilgili bunları..bana aile hekimliğindeki hemşire aşı sonrası önerdi diye aldım sorarsan doktoruna bize de söylermisin ne diyecek?
Cnm bende cmtsi doktora gittim çok huysuzdu ağrısı var diye dolven verdik gece rahat uyudu dedim.doktorumuz dediki dolveni fazla onermiyorum dedi.calpol ve birkaç tane ateş düşürücü saydı bunlar birşey grubuna giriyormuş onlardan oberiyormus hastalarına.bizde calpoll aldık artık Allaha emanetler her kafadan ses çıkıyor Dimi

Canim ediz de parmagini emiyor hatta emzigi artik istemiyor ama eskiden sadece bir kere kalkardi emmeye simdi 2-3 saatte bir kalkiyor, sikayet edemem cunku emip geri uyuyor ama ozluyorum su 5-6 saatlik uykularini
Ben başta çok korkuyordum alışırsa falan diye de bıraktım artık kendi haline. Emziği de atıp emiyor parmakları. Hem de orta parmak ve yüzük parmağını birlikte alıyor çok da komik oluyor. Tabii gece parmak emip beni uyandırsa iyi olacak acıkıyor yoksa

Canım salyası ve kaşıntısı çok mu ?? Biz salya için 3önlük değişiyoruz günde kaşıma balonunu patlatıcak gibi oluyo ama kabarıklık yok ... Daha uzun sürmez ünşallah
Evet cnm çok salya ve kaşıntı var cildiriyor kasimak için birde çok huzursuz altta iki dış beyaz beyaz görünüyor ama patlamamış daha doktor erken de çıkabilir geç te dedi.belli olmuyormus

Kızlar cok üzgünüm dün avm ye gidelim dedik bizde herkescikler gibi kızımı sıkı giydirdik ciktik arabasında hep uyududa herşey ne güzeldi ta ki gece burnunun tikanikligini farkedene kadar.bugünde balgamli oksurdu birkac kere ama çok oksurmuyor korkuyorum hasta mi olacak acaba yoksa geçer mi ama keyfi güzel çok sukur

Kızlar cok üzgünüm dün avm ye gidelim dedik bizde herkescikler gibi kızımı sıkı giydirdik ciktik arabasında hep uyududa herşey ne güzeldi ta ki gece burnunun tikanikligini farkedene kadar.bugünde balgamli oksurdu birkac kere ama çok oksurmuyor korkuyorum hasta mi olacak acaba yoksa geçer mi ama keyfi güzel çok sukur
Cnm ne kadar sakinsakta hasta olabiluyor kuzucuklar insallah olmaz ama olursada kolay atlatir insallah eve tikil tikil nereye kadar elbetteki disari cikacagiz kendini hic suclu falan hissetme bol bol emzir sutumuz en guzel antibiyotik suan miniklerimiz ici n

Cnm bende cmtsi doktora gittim çok huysuzdu ağrısı var diye dolven verdik gece rahat uyudu dedim.doktorumuz dediki dolveni fazla onermiyorum dedi.calpol ve birkaç tane ateş düşürücü saydı bunlar birşey grubuna giriyormuş onlardan oberiyormus hastalarına.bizde calpoll aldık artık Allaha emanetler her kafadan ses çıkıyor Dimi

Evet canımm ya kime inanacağını şaşırıyor insan bir de ilk çocuk olunca o kadar tecrübesiz bilgisiz hissediyorum ki..çok tesekkür ederim bilgi için..canım hiç üzülme keyfi yerindeyse bir sıkıntsı yoktur hasta olsaydı huysuzlanırdı..burnu tıkandığında serum fizyolojikle yumuşatıp aspiratörle çekip burnu acmak gerekiyormuş ona dikkat et

Benim kızım devamlı öle kuzum hasta olduğu için değildır senin bebişin de inşallah

Benim kızımda emip geri uyuyor ama 5 saatlik uykularımız kendiliğinden gitti biz de 2-3 saatte beslenmek istiyor

Günaydin anneler insallah bol uykulu gazsiz aglamasiz bir gece gecirmissinizdir:-)eskiden(sanki cok zmn gecmis gibi alt tarafi 3ayligiz:-)) dahami ne uzun uyuyorlarda simdi 2-3saate uyanip emmek istiyor Mavi de galiba bu aralar butun bebisler oyle

Back