- 21 Ocak 2016
- 27
- 17
- 3
Oyyy nasil ya neden kaniyor ki sen doktora gorundun mu bu sebepten dolayi canimvar cnm korkma her ilişkide de azcık bir damla kanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy nasil ya neden kaniyor ki sen doktora gorundun mu bu sebepten dolayi canimvar cnm korkma her ilişkide de azcık bir damla kanıyor
Aslinda parmak emmesi emzik emmesindne iyiymis. Birak emsin parmagini bisey olmaz zararli bisey diil sanildigi gibi.bizim kız çok güzel parmak emiyor nasıl vazgeçirecem bilmiyorum 3 aydan sonra başladı emziğe alıştırmaya çalışıyorum geceleri acıkınca ağlardı şimdi cok cok parmak emiyor acıkıp acıkmadığunı anlamıyorum kilo alımı azalacak diye tedirginim emzik veriyorum hem parmağı hem emzik ağzında oluyor:)
Biz iyiyiz duru kizin guzel annesi.sizde iyisiniz insallah.cokj yorma kendini kolay gelsinCanlar nasılsınız? Ben yine iki gündür giremiyorum misafir gelecek bugün hazırlıkla geçti hep zamanumarım iyisinizdir görüşürüz kızlar
Aşını olmayı da unutma canımTmm cnm yazarim dua edin bize olurmu
Parmak emmeyi bırakmak çok zor etrafımda hiç iyi örnekler yok çünkü parmağı hep onunla ayrıca açlığını bastırması sıkıntı acıkınca parmak ağıza canımAslinda parmak emmesi emzik emmesindne iyiymis. Birak emsin parmagini bisey olmaz zararli bisey diil sanildigi gibi.
Kendini çok yorma canım misafirleri çalıştırCanlar nasılsınız? Ben yine iki gündür giremiyorum misafir gelecek bugün hazırlıkla geçti hep zamanumarım iyisinizdir görüşürüz kızlar
Emzikte ayni islevi goruyor sonucta. Oral donemde bebekler kendilerini agiz ypluyla mutlu ederler. O yuzden ya memede cok kalirlar yada emecek bisi ararlar. O birakamayan coxuklar buyuk ihtimalle bu donemi gec tamamlayan cocuklardir. Sonucta emzigide borakamayan cocuk cok.Parmak emmeyi bırakmak çok zor etrafımda hiç iyi örnekler yok çünkü parmağı hep onunla ayrıca açlığını bastırması sıkıntı acıkınca parmak ağıza canım
Bence surer canim. Cok gecmis olsun, insallah yarina birseyi kalmaz. Sirada ediz var bakalim bizimkini neler bekliyorKızlar aşı huzursuzlugu 2 gün sürer mi ya dün akşam hafif ateşi vardı ve cok uyuyordu bugün de çok huzursuz uykuya dalamiyor bir türlü![]()
Canım bizim doktorumuz aşı sonrasında ateş olursa diye fitil de önermişti hatta calpoldan daha hızlı etki ediyormuş ayrıca biraz uyku verme özelliği de varmış sen gene doktoruna sor tabiKızlar aşı huzursuzlugu 2 gün sürer mi ya dün akşam hafif ateşi vardı ve cok uyuyordu bugün de çok huzursuz uykuya dalamiyor bir türlü![]()
İnşallah canimmmÇok geçmiş olsun en hafif şekilde miniğin morali keyfi etkilenmeden anlatırsınız inşallah
Teşekkür ederim canım sizin ne zaman aşınız ? İnşallah daha kolay atlatir Ediz'cikBence surer canim. Cok gecmis olsun, insallah yarina birseyi kalmaz. Sirada ediz var bakalim bizimkini neler bekliyor
Canim 3.5aylikken oldum bir hafta ssurdu bitti.telaslandim adet mi başka sey mi diye ama adetti büyük ihtimal.çünkü epeydir kanamam olmamıştı.Benim birden kesilmedi lohusaliktan sonra.ara ara hep geldi ama leke gibiydi onlar.bu bayağı yogunduKizlar dun adet oldum ve hic olmadigi kadar yogun geliyor dr a gitmelimiyim acaba bilemedim sizlerde durumlar ne adet oldunuzmu
Ateşi fazla yukselmedi canım ağrısı olur diye calpol verdim şimdi uyuyor daha huzursuzlanirsa fitil aldirayim Sağol canimCanım bizim doktorumuz aşı sonrasında ateş olursa diye fitil de önermişti hatta calpoldan daha hızlı etki ediyormuş ayrıca biraz uyku verme özelliği de varmış sen gene doktoruna sor tabi
Yalnız fitili dr kiloya göre vermişti kızımın kilosu azdı fitilin üçte birini vermişti yanlış doz vermiş olmaAteşi fazla yukselmedi canım ağrısı olur diye calpol verdim şimdi uyuyor daha huzursuzlanirsa fitil aldirayim Sağol canim
Ayy ne heyecanlı günlerdi Dimi bende daha adetime 10gün vardı heveslendim keyfi ye yaptım silik çizgi görmüştüm adetime kadar durmadan yapmışım iki günde bir:)Ay ben cok iyi hatirliyorum 23 ocakti silik cizgiyi gorunce sabaha kadar uyuyamamis kac kere tekrarlamistim testi
Şükürler olsun bize bu gunleri gosterene.ddaha nice güzel günler göstersin yavrularimizla ailelerimizle insallahAy ben cok iyi hatirliyorum 23 ocakti silik cizgiyi gorunce sabaha kadar uyuyamamis kac kere tekrarlamistim testi
Ayy cnm tamamen unutmusum ben onu iyiki hatirlattin sagolasinAşını olmayı da unutma canım
Çok şükür gittiler canım keşke çalıştırabilseydim ama arkadaşın kızımdan 20 gün küçük kızı var ve sürekli ağlıyor o onunla ilgilensin yeter dedim hazırladım kendimce:)Kendini çok yorma canım misafirleri çalıştır![]()