2015 Ekim Anneleri

O daha kolay olabilir sıvı almış olurum hem sağol tatlım

İyi geceler kızlar aklıma takıldı 2 haftaya kadar yiğidi bi sağ bi sola yatırıyorum sonra baktim kendi düzeliyo sırt ustu yatırıyorum sonra halam öyle yatırma kafası düz olur arkası dedi simdi yan yatırdım ama sanki sırt ustu daha uzun uyuyo gibi napsam siz napıyorsunuz ?

İyi akşamlar kızlar Dila ya gaz icin omnivit herb baby damla veriyordum içeriği zinco ile ayni bittiği için zinco veriyorum 2 gündür kusmasi arttı acaba damlayla mı ilgilidir fikriniz var mi
Canım bnde zeynebe kullanıyorum ama öle kusmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum

Canım bnde sağa yatırıyodum sağ tarafı yassı olmuş hemşiremiz orantılı yatırın devamlı bir yere yatırmayın düzleşir o taraf dedi

İyi geceler kızlar yaa bnm dudağımda uçuk çıktı hifa ma zararı olur mu ki korkuyorum ya

Kizlar hayirli geceler bugun giremedim pek memleketten misafrim gelecek yarin abimler o yuzden okuyamadim hic bi hafta sık giremem ama aklim burada firsat buldukca hemen girerim duramam zati☺

İyi geceler kızlar yaa bnm dudağımda uçuk çıktı hifa ma zararı olur mu ki korkuyorum ya
Sana geçmiş olsun canım ama kızına neden zararı olsun ki canım sana bile zararı olmazken? Bu kadar küçük şeylere takılma kendini üzme lütfen

Kizlar hayirli geceler bugun giremedim pek memleketten misafrim gelecek yarin abimler o yuzden okuyamadim hic bi hafta sık giremem ama aklim burada firsat buldukca hemen girerim duramam zati☺
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin gitsinler bakalım canım hasret giderirsiniz inş bolca. Biz de eşimin işini ayarlama durumuna göre perşembe ya da cumartesi gideceğiz havalar sa kötü bakalım nasıl olacaksa. İyi geceler canım görüşmek üzere

Ben önceleri hep sağa ya da sola yatırıyordum bizim de kafamız sivrilmeye başlamıştı sonra zaman içinde ben nasıl yatırırsam yatırayım duru hanım sırtüstü pozisyona geçiyor kendiliğinden bıraktım kendi haline akıllı bıdığımı. Eğer yapabiliyorsan sürekli farklı şekilde yatırabilirsin daha iyi olur

Gece sağa yatırdım mesela uyandığımda düz yatıyordu bu sipaya napsam duzeliyo

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişler :) burası haftasonu durgun oluyor doğal olarak. Biz sabah 8 buçukta kalktık bebeğim mamasını yed,i oyun oynadık, altını temizledim, eşimle kahvaltı yaptık işe gönderdim bebişe tekrar mama yedirip uyuttum şimdi de süt sağarken buraya bakayım dedim :)

Gözün aydın canım biz buralardayiz izleme kendini

Kolay gelsin canım ben de benim minnosu uyuturken bakabiliyorum inşallah mışıl mışıl uyurlar

Sana geçmiş olsun canım ama kızına neden zararı olsun ki canım sana bile zararı olmazken? Bu kadar küçük şeylere takılma kendini üzme lütfen
Ya canım bide ara haberlerde izledim bebeğe annesinden uçuk bulaşmış bebek hayatını kaybetmiş diye

Ya canım bide ara haberlerde izledim bebeğe annesinden uçuk bulaşmış bebek hayatını kaybetmiş diye
Canım yok öyle şeyler sen karbonatlu su bas cabuk kurur ucugun bende sürekli aft oluyo yalayıp yutuyorum kızımı hiç bi sorun yok bu kadar ince düşünmek anneliğin doğasında var rahat olmak gerek :) mesela biz kar yağınca dışarı cıkardık üstünde bi iç zıbın bi tulum ve beresi vardı pamuk baddaniyeyi üstüne örttük sarmadık bile oynadık Aşıya gidiyorduk zaten 4.ay +rota iyi geldi kızıma :)) rahat olmak en iyisi

Günaydın güzel anne :) maşallah size bayaa bi hamaratsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…