2015 Ekim Anneleri

İste bazen dayanamıyorum istiyorum ki sadece sut alsın küçük vücudu sonra sırf sadece süt alsın diye gece kaç kere kalkıp sağıyorum kalkıp o emerse tek tarafı verip obur tarafı sağıyorum kaç gündür uykum perişan sesim bu sayede de artar ama dun mama verince emeklerim bisa gitmiş gibi hissettim üzüldüm biraz dediginiz doğru sadece mama alanlar var yiğit yine şanslı Allah'im bana ve herkese sabir versin
Canim kuru dut kuru incir geçene çayı bunlar feci artırıyor denedim

Bir de misafiri olanlar var canım neyse hafta içi gelirler inşallah
Aynen canim butun gun ayri ayri misafirlerim vardi. Biri de istanbulda oturan en yakin arkadasim o da 6 bucuk aylik hamile. 2 haftaya amerikaya gidicek orada dogurmak icin. Kizlar lutfen dua edin sag salim gitsin kuzucuguyla gelsin

İyi akşamlar kızlar Dila ya gaz icin omnivit herb baby damla veriyordum içeriği zinco ile ayni bittiği için zinco veriyorum 2 gündür kusmasi arttı acaba damlayla mı ilgilidir fikriniz var mi

Aynen canim butun gun ayri ayri misafirlerim vardi. Biri de istanbulda oturan en yakin arkadasim o da 6 bucuk aylik hamile. 2 haftaya amerikaya gidicek orada dogurmak icin. Kizlar lutfen dua edin sag salim gitsin kuzucuguyla gelsin
Hadi geçmiş olsun canım sana atlatmışsın misafirlerini. İnşallah sağlıcakla gider gelir. Amerika bağlantısı mı var canım neden oraya gidiyor ki?

İyi akşamlar kızlar Dila ya gaz icin omnivit herb baby damla veriyordum içeriği zinco ile ayni bittiği için zinco veriyorum 2 gündür kusmasi arttı acaba damlayla mı ilgilidir fikriniz var mi
Ben kızıma herhangi bir şey vermiyorum canım sanırım gaz problemimiz bitti zaten çok fazla olmadı bir fikrim yok ama duymadım hiç o şekilde

İyi akşamlar kızlar ben sessiz takipçilerdenim ara ara yazıyorum:KK24:, burası şenlenmiş maşallah :KK49:face grubundan sonra çok azalmıştı sayfalar (bende vardım facede) burayı da takip ediyordum,
ben de direk dalmış gibi olacağım ama ...

İste bazen dayanamıyorum istiyorum ki sadece sut alsın küçük vücudu sonra sırf sadece süt alsın diye gece kaç kere kalkıp sağıyorum kalkıp o emerse tek tarafı verip obur tarafı sağıyorum kaç gündür uykum perişan sesim bu sayede de artar ama dun mama verince emeklerim bisa gitmiş gibi hissettim üzüldüm biraz dediginiz doğru sadece mama alanlar var yiğit yine şanslı Allah'im bana ve herkese sabir versin
Evet annesi üzülme Yiğit şanslı maşallah, benim oğlum emmedi sağıp veriyorum önce 3 öğün anne sütü alırken şimdi bazen 1 nadiren 2 öğün alabiliyor :( ilk zamanlar çok çok takıyordum niye böyle oldu, niye emmiyor neyse dedim en azından sütüm az da olsa var artık eskisi gibi takmıyorum ilk 6 ay sadece anne sütü vereceğim 2 yaşına kadar emzireceğim derdim ama kısmet olmayınca olmuyormuş

konuya daldım ama sut az ise sağın mutlaka artıyor ben 3 sağmada 300 çıkarıyordum şimdi iki sağmada çıkıyor 3 günde 100 ml arttı düşünün
sağma azaltır derler kesinlikle inanmıyorum, düzenli sağma işinin artıracağına inanıyorum ama malesef yapamıyorum :( hatta önce günde 4 kere sağabiliyorken artık 2 kez sağabilirsem şükrediyorum

Canım ben zinco kullanıyorum başından beri kusma şikayetimiz olmadı ama senin bebiş tepki vermiş olabilir

İnsallah saglicakla gider gelirler canim misafirlerini de atlatmissin ne guzel darisi bana :)

Canim her iki damlayi da kullandik zinco dahaiyi geldi bize ama oyle bi sikayetimiz olmadi hic baska biseyden olabilir mi acaba kusmasi cok mu artti ki yanicok fazla degilse onemli degil diye biliyorum

Ben kızıma herhangi bir şey vermiyorum canım sanırım gaz problemimiz bitti zaten çok fazla olmadı bir fikrim yok ama duymadım hiç o şekilde
Ne güzel canım aslında bizimde eskisi kadar yok ama arada tutuyor yine özellikle geceleri emzirdikten sonra gazı çıksa bile rahat yatamiyor 20 dk bekletiyorum anca oyle yatıyor sizinde oluyor mu oyle

Canim her iki damlayi da kullandik zinco dahaiyi geldi bize ama oyle bi sikayetimiz olmadi hic baska biseyden olabilir mi acaba kusmasi cok mu artti ki yanicok fazla degilse onemli degil diye biliyorum
Çok fazla değil canım ara ara kusuyordu ama 2 gündür arttı usutmus de olabilir

İyi akşamlar kızlar ben sessiz takipçilerdenim ara ara yazıyorum:KK24:, burası şenlenmiş maşallah :KK49:face grubundan sonra çok azalmıştı sayfalar (bende vardım facede) burayı da takip ediyordum,

Evet annesi üzülme Yiğit şanslı maşallah, benim oğlum emmedi sağıp veriyorum önce 3 öğün anne sütü alırken şimdi bazen 1 nadiren 2 öğün alabiliyor :KK43: ilk zamanlar çok çok takıyordum niye böyle oldu, niye emmiyor neyse dedim en azından sütüm az da olsa var artık eskisi gibi takmıyorum ilk 6 ay sadece anne sütü vereceğim 2 yaşına kadar emzireceğim derdim ama kısmet olmayınca olmuyormuş

sağma azaltır derler kesinlikle inanmıyorum, düzenli sağma işinin artıracağına inanıyorum ama malesef yapamıyorum :KK43: hatta önce günde 4 kere sağabiliyorken artık 2 kez sağabilirsem şükrediyorum

Canım ben zinco kullanıyorum başından beri kusma şikayetimiz olmadı ama senin bebiş tepki vermiş olabilir
İkisinin içindekiler aynı canım farklı olarak ne yaptım diye düşündüm damla geldi aklıma gün kaç damla veriyorsun canim

Evet annesi üzülme Yiğit şanslı maşallah, benim oğlum emmedi sağıp veriyorum önce 3 öğün anne sütü alırken şimdi bazen 1 nadiren 2 öğün alabiliyor :KK43: ilk zamanlar çok çok takıyordum niye böyle oldu, niye emmiyor neyse dedim en azından sütüm az da olsa var artık eskisi gibi takmıyorum ilk 6 ay sadece anne sütü vereceğim 2 yaşına kadar emzireceğim derdim ama kısmet olmayınca olmuyormuş

sağma azaltır derler kesinlikle inanmıyorum, düzenli sağma işinin artıracağına inanıyorum ama malesef yapamıyorum :KK43: hatta önce günde 4 kere sağabiliyorken artık 2 kez sağabilirsem şükrediyorum

Üzüldüm canım keske emebilseydi dediğin gibi sağlığı yerinde olsun yeter ne biliyim etrafımda emzikli anne var bi kaç tane aslında onlara bakınca biraz yetemiyorum gibi geliyo yiğide ben de kendimi hirpaliyorum maalesef :( dönem donem oluyo bu takilmalarim bide bu ara gece kalkıp kalkıp sut sagmam beni yordu sanırım. Bu arada hoşgeldin gerçi eskilerdensin ama bura bana çok iyi geldi 2 aydır buradayım yaklaşık daha önce boyle bi platform olduğunu bile bilmiyordum üye de olmadım hic biryere ama burdaki arkadaşlar beni kendimi çok iyi hissettiriyorlar karşılıksız yardim etmeye çalışıyorlar. Bi günaydın bile çok iyi geliyo bazen :)

Ne güzel canım aslında bizimde eskisi kadar yok ama arada tutuyor yine özellikle geceleri emzirdikten sonra gazı çıksa bile rahat yatamiyor 20 dk bekletiyorum anca oyle yatıyor sizinde oluyor mu oyle
Bizim reflü problemimiz vardı canım ondan kaynaklı 15-20 dk tutuyorum zaten. Ama tutmasam da sıkıntı olmuyor

Denicem tatlım hemen dut bu gece yemeye başlıyorum sağol :)
Tatlım burada bir arkadaş tarif vermişti hem gaza hem süte iyi geliyordu. 7-8 yemek kaşığı kuru dutu 2-2.5 su bardağı suyla kaynatıp suyunu içiyorsun. Ben bir dönem uyguladım fena değildi. Dutları da yiyordum. İstersen deneyebilirsin

Back