2015 Ekim Anneleri

Büyüyorlar bazen kolum belim kopuyo benim kız fazla hareketli öle pusette koktukta durmuyo maalesef yemeği bile bevek arabasına koyuyorum öle yapıyorum eskiden oyun halısında dururdu şimdi sığmıyo içine :)) çok cabuk huy değiltiriyolar bi ara yatağa koyunca uyurdu kendi kendine eğlenirdi ahh ahhh bazen tek olmak zorluyor :)) wc ye bile gitmek için eşimi bekliyorum :)) Allah yardımcımız olsun
Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce huy değiştirir de sen de biraz rahatlarsın. Benim kızım geçen hafta farklı bir süreç geçirdi uyku emme düzeni alt üst oldu o zaman bile deli oldum seni düşünemiyorum bile. Onun dışında ya emeeken uyuyakalıyor ya da yatağında. Onun dışında kucakta uyumayı çok sevmiyor rahat hissetmiyor kendini.

Büyüyorlar bazen kolum belim kopuyo benim kız fazla hareketli öle pusette koktukta durmuyo maalesef yemeği bile bevek arabasına koyuyorum öle yapıyorum eskiden oyun halısında dururdu şimdi sığmıyo içine :)) çok cabuk huy değiltiriyolar bi ara yatağa koyunca uyurdu kendi kendine eğlenirdi ahh ahhh bazen tek olmak zorluyor :)) wc ye bile gitmek için eşimi bekliyorum :)) Allah yardımcımız olsun
Benimki hiç kendi kendine uyumadi sağolsun yalnızlığı da sevmiyor telefondan müzik açıp koşa koşa gidip geliyorum :KK48: emekleyip yürüyünce de peşinde kosacagiz canım aman düşmesin aman bir yere carpmasin her günü ayrı güzel bu minnoslarin ya şükürler olsun

İyi geceler kızlar aklıma takıldı 2 haftaya kadar yiğidi bi sağ bi sola yatırıyorum sonra baktim kendi düzeliyo sırt ustu yatırıyorum sonra halam öyle yatırma kafası düz olur arkası dedi simdi yan yatırdım ama sanki sırt ustu daha uzun uyuyo gibi napsam siz napıyorsunuz ?
Cnm o daha küçükken olurdu artık olmaz diye biliyorum artık daha sert minik kafaciklari

Benimki hiç kendi kendine uyumadi sağolsun yalnızlığı da sevmiyor telefondan müzik açıp koşa koşa gidip geliyorum :KK48: emekleyip yürüyünce de peşinde kosacagiz canım aman düşmesin aman bir yere carpmasin her günü ayrı güzel bu minnoslarin ya şükürler olsun
Cidden öyle valla varmı aranızda yapan ama hani uyumayan bebeğin uyuyacağı tutarya bazen ... Evde sıkılıp kızını uyandıran oldu mu hiç öpmek için özledim valla uyumasa uyumuyo diyoz uyusa niye uyuyo :D

Kızlat bir şey soracağım bebişlerinüzin dil gelişimi ne alemde nasıl sesler çıkarıyorlar. Kızım 1.5 aylıkken agulamaya başladı 2. Aydan beri anne babanın farkında olarak karşılıklı muhabbet oluyor. Bir süredir de bu bu sesi çıkarıyor ağzını köpürte köpürte. Sizinkiler de böyle mi?

Cidden öyle valla varmı aranızda yapan ama hani uyumayan bebeğin uyuyacağı tutarya bazen ... Evde sıkılıp kızını uyandıran oldu mu hiç öpmek için özledim valla uyumasa uyumuyo diyoz uyusa niye uyuyo :KK70:
Ben bazen yapıyorum canım kızımın hiç belli olmuyor bazen arada sadece emmek için kalkıyor sonra geri devam ediyor gelip gidip bakıyorum daha uyanmıyor mu diye çok özlüyorum onu:) öpüp dokunup uyandırdığım çok olmuştur:)

.

Doğum sonrası sosyalleştiğim tek yer burası kızımdan fırsat buldukça sizleri takip ettim hep :KK68:
Birçoğumuz aynı durumdayız canım yaz tabi sen de birbirimizden haberdar olalım. Çocuklarım gelişimlerini takip etmek, bir sorun yaşadığımızda yalnız olmadığımızı bilmek çok iyi geliyor burada

Birçoğumuz aynı durumdayız canım yaz tabi sen de birbirimizden haberdar olalım. Çocuklarım gelişimlerini takip etmek, bir sorun yaşadığımızda yalnız olmadığımızı bilmek çok iyi geliyor burada
Çok haklısın canım:)

Kolay gelsin canım ben de benim minnosu uyuturken bakabiliyorum inşallah mışıl mışıl uyurlar
malesef uyumadı :KK43: tek göğsümü sağmıştım ki uyandı şimdi geri uyudu bakalım bu sefer uzun uyur inşallah
Günaydın güzel anne :) maşallah size bayaa bi hamaratsınız :)
yok canım hamarat değilim öyle, bebek benim işim, kahvaltı eşim evdeyse o hazırlıyor :) yoksa ben hazırlamaya kalksam akşama kadar hazır olmaz heralde :KK70:
Kızlat bir şey soracağım bebişlerinüzin dil gelişimi ne alemde nasıl sesler çıkarıyorlar. Kızım 1.5 aylıkken agulamaya başladı 2. Aydan beri anne babanın farkında olarak karşılıklı muhabbet oluyor. Bir süredir de bu bu sesi çıkarıyor ağzını köpürte köpürte. Sizinkiler de böyle mi?
maşallah kızına, benim oğlum bizim farkımızda değil sanırım biz konuşunca dikkatle bakıyor ama karşılıklı nadiren oluyor genelde perdelerle, oyuncaklarıyla, dönencesiyle konuşuyor oov, agu, çığlık atma gibi seslerle

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle valla annem altına iki kat giydir der durur ben hep tek alt giydirdim doğdu doğalı kilotlu corap bile giymedi kızım :) çok şükür biz grip olduk onda tık yok :)) Allah bozmasın sakınmamak lazım ben yavaş yavaş yoğurt meyve suyu tattırmaya başladım bile ama parmakla tadına alıştırıyorum geceleri cıplak ayak uyutuyorum :)) ben hiç sevmem corapla yatmak :)) yatanıda sevmem :))) ama agaklar sıcacık oluyo nasıl alıştırırsan öyle gider :)sakınmadan dikkat etmek en iyisi ve hep olumlu düşünmek
Benim ayağımdan çorap çıkmaz yaz-kış, evde-sokakta, halıda-yatakta :) ama oğlumu öyle alıştırmıyorum gece çorabını çıkarıyorum gerçi patikli tulum giyiyor ama en azından daha rahat olur diye düşünüyorum :)
Evet canım tek olmak zor. Ben zor durumdaysam veya yapmam gereken bir iş varsa dönencesiyle durmayacak gibiyse tasvip etmesemde fön makinasını açıyorum çünkü ancak onun sesine duruyor.

malesef uyumadı :KK43: tek göğsümü sağmıştım ki uyandı şimdi geri uyudu bakalım bu sefer uzun uyur inşallah

yok canım hamarat değilim öyle, bebek benim işim, kahvaltı eşim evdeyse o hazırlıyor :) yoksa ben hazırlamaya kalksam akşama kadar hazır olmaz heralde :KK70:

maşallah kızına, benim oğlum bizim farkımızda değil sanırım biz konuşunca dikkatle bakıyor ama karşılıklı nadiren oluyor genelde perdelerle, oyuncaklarıyla, dönencesiyle konuşuyor oov, agu, çığlık atma gibi seslerle
oğlun ne kadarlık oldu peki canım? kızım 3 ay 4 günlük oldu biz bayadır bu durumdayız. hele bazen yanında telefonla konuşuyorsak kendisiyle konuşuyoruz sanıp hızını biraz daha artırıyor:)

Benim ayağımdan çorap çıkmaz yaz-kış, evde-sokakta, halıda-yatakta :) ama oğlumu öyle alıştırmıyorum gece çorabını çıkarıyorum gerçi patikli tulum giyiyor ama en azından daha rahat olur diye düşünüyorum :)

Evet canım tek olmak zor. Ben zor durumdaysam veya yapmam gereken bir iş varsa dönencesiyle durmayacak gibiyse tasvip etmesemde fön makinasını açıyorum çünkü ancak onun sesine duruyor.
Ben fön makinesini banyo sonrası kullanıyorum banyodan cıkınca kızıyo bize cıkartmayın der gibi giyditmek zorluyo :))

Back