2015 Ekim Anneleri

Canım yok öyle şeyler sen karbonatlu su bas cabuk kurur ucugun bende sürekli aft oluyo yalayıp yutuyorum kızımı hiç bi sorun yok bu kadar ince düşünmek anneliğin doğasında var rahat olmak gerek :) mesela biz kar yağınca dışarı cıkardık üstünde bi iç zıbın bi tulum ve beresi vardı pamuk baddaniyeyi üstüne örttük sarmadık bile oynadık Aşıya gidiyorduk zaten 4.ay +rota iyi geldi kızıma :)) rahat olmak en iyisi
Bizim de yarın aşımız var canım bugün mu oldunuz nasıl gecti

Canım yok öyle şeyler sen karbonatlu su bas cabuk kurur ucugun bende sürekli aft oluyo yalayıp yutuyorum kızımı hiç bi sorun yok bu kadar ince düşünmek anneliğin doğasında var rahat olmak gerek :) mesela biz kar yağınca dışarı cıkardık üstünde bi iç zıbın bi tulum ve beresi vardı pamuk baddaniyeyi üstüne örttük sarmadık bile oynadık Aşıya gidiyorduk zaten 4.ay +rota iyi geldi kızıma :)) rahat olmak en iyisi
İçim rahatladı canım çok saol :) burdâ da kar yağdı bnde öle dışarı çıkartmak istedim eşim kızdı çocuk hastalanır diye :110:

Canım sakınılqn göze çöp batar derler ya aynen öyle. Biz de cuma günü tüm gün dışardaydık önce hastane sonra milli eğitimde işlerim vardı saat 4 te ancak eve geldik çok şükür bir şeyimiz yok ben de iç zıbın üzerine bluz ve yelek giydirdim. Her şeye takılmıyorum zararı olduğunu bildiğim şeyler haricinde. Çünkü olacağı varsa oluyor bazı şeyler

Bizim de yarın aşımız var canım bugün mu oldunuz nasıl gecti
Yok canım persembe olduk 2.ay olanlar ateş bile yapmamıştı ama bunlar ates yaptı 35.8-36.2 arasında giden kızım 37.4e ladar cıktı ateş sorun değil ama kızımın huyu değişti en sevdiği oyuncağında bile ağladı :))hala da biraz huysuz ama geciyor bu aşılar ağrı yapıyor calpol bulundur yeter

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişler :) burası haftasonu durgun oluyor doğal olarak. Biz sabah 8 buçukta kalktık bebeğim mamasını yed,i oyun oynadık, altını temizledim, eşimle kahvaltı yaptık işe gönderdim bebişe tekrar mama yedirip uyuttum şimdi de süt sağarken buraya bakayım dedim :)
Günaydın canım bizim minnoş da 9.30 gibi uyandı oynadık oyalandık bize kahvaltı yapacak kadar zaman tanıdı uyudu. Biz kahvaltıyı bitirdik hemen uyandı. Ben de eşimi işe gönderdim dediğin gibi uyuturken ya da emzirirken falan bakabiliyoruz ancak

İkisinin içindekiler aynı canım farklı olarak ne yaptım diye düşündüm damla geldi aklıma gün kaç damla veriyorsun canim
Ben mama kaşığıyla veriyorum canım önceden günde 3 kere 6-7 damla damlatıyordum artık sabah akşam 6-7 damla veriyorum normalde 4 damla diyor, bazen günde 1 defa veriyorum o günkü gaz durumumuza bağlı :) artık azaldı çok şükür
Üzüldüm canım keske emebilseydi dediğin gibi sağlığı yerinde olsun yeter ne biliyim etrafımda emzikli anne var bi kaç tane aslında onlara bakınca biraz yetemiyorum gibi geliyo yiğide ben de kendimi hirpaliyorum maalesef :KK43: dönem donem oluyo bu takilmalarim bide bu ara gece kalkıp kalkıp sut sagmam beni yordu sanırım. Bu arada hoşgeldin gerçi eskilerdensin ama bura bana çok iyi geldi 2 aydır buradayım yaklaşık daha önce boyle bi platform olduğunu bile bilmiyordum üye de olmadım hic biryere ama burdaki arkadaşlar beni kendimi çok iyi hissettiriyorlar karşılıksız yardim etmeye çalışıyorlar. Bi günaydın bile çok iyi geliyo bazen :)
Hiç hırpalama kendini sütün dolup taşacak inşallah, geceleri sağmazsın bi dönem dinlenirsin canım. Evet burası çok iyi geliyor insana, rahatlatıyor :)
İyi geceler kızlar aklıma takıldı 2 haftaya kadar yiğidi bi sağ bi sola yatırıyorum sonra baktim kendi düzeliyo sırt ustu yatırıyorum sonra halam öyle yatırma kafası düz olur arkası dedi simdi yan yatırdım ama sanki sırt ustu daha uzun uyuyo gibi napsam siz napıyorsunuz ?
Ben de yan yatırıp destek koysam bile bakıyorum kaydırmış kendini sırtüstü yatıyor sanırım öyle daa rahat geliyor, kendi tercihleri var artık yatırdığımız gibi kalmıyorlar :D

Canım sakınılqn göze çöp batar derler ya aynen öyle. Biz de cuma günü tüm gün dışardaydık önce hastane sonra milli eğitimde işlerim vardı saat 4 te ancak eve geldik çok şükür bir şeyimiz yok ben de iç zıbın üzerine bluz ve yelek giydirdim. Her şeye takılmıyorum zararı olduğunu bildiğim şeyler haricinde. Çünkü olacağı varsa oluyor bazı şeyler
Kesinlikle öyle valla annem altına iki kat giydir der durur ben hep tek alt giydirdim doğdu doğalı kilotlu corap bile giymedi kızım :) çok şükür biz grip olduk onda tık yok :)) Allah bozmasın sakınmamak lazım ben yavaş yavaş yoğurt meyve suyu tattırmaya başladım bile ama parmakla tadına alıştırıyorum geceleri cıplak ayak uyutuyorum :)) ben hiç sevmem corapla yatmak :)) yatanıda sevmem :))) ama agaklar sıcacık oluyo nasıl alıştırırsan öyle gider :)sakınmadan dikkat etmek en iyisi ve hep olumlu düşünmek

Kesinlikle öyle valla annem altına iki kat giydir der durur ben hep tek alt giydirdim doğdu doğalı kilotlu corap bile giymedi kızım :) çok şükür biz grip olduk onda tık yok :)) Allah bozmasın sakınmamak lazım ben yavaş yavaş yoğurt meyve suyu tattırmaya başladım bile ama parmakla tadına alıştırıyorum geceleri cıplak ayak uyutuyorum :)) ben hiç sevmem corapla yatmak :)) yatanıda sevmem :))) ama agaklar sıcacık oluyo nasıl alıştırırsan öyle gider :)sakınmadan dikkat etmek en iyisi ve hep olumlu düşünmek
Ben de çok kat kat giydirmesem de senin kadar yapamıyorum canım soğuğu ayaktan alır derler çorabı ve ayaklı pijaması olur mutlaka gece soğuyor evimiz. Merkezi Sistem olunca 12 den sonra kapatıyorlar. Maşallah bebişine inşallah hiç de hasta olmaz insan minicik olunca dayanamıyor

Ben de çok kat kat giydirmesem de senin kadar yapamıyorum canım soğuğu ayaktan alır derler çorabı ve ayaklı pijaması olur mutlaka gece soğuyor evimiz. Merkezi Sistem olunca 12 den sonra kapatıyorlar. Maşallah bebişine inşallah hiç de hasta olmaz insan minicik olunca dayanamıyor
Tabi canım duruma bağlı biz bi ara evi ısıtamadık o ara cok soğuk vardı sıcak su torbası bile koyduk ki gazımıza da o iyi geldi :)) ama o ara bile gece uykusunda corap giydirmedim tabi ki dikkat etcez maksat abartmamak ki dışarı cıkarken bebeği robocop tan hallice eden anneler tanıyorum bebek kolunu bacağını oynatamıyo kıyafetten .. Sonra bebek büyüyünce yel alsa hastanelik oluyo neden çünkü bebek soğuk bilmiyo ki metebolizma napsın :))Allah esirgesin

Yok canım persembe olduk 2.ay olanlar ateş bile yapmamıştı ama bunlar ates yaptı 35.8-36.2 arasında giden kızım 37.4e ladar cıktı ateş sorun değil ama kızımın huyu değişti en sevdiği oyuncağında bile ağladı :))hala da biraz huysuz ama geciyor bu aşılar ağrı yapıyor calpol bulundur yeter
Anladım canım 2. Ay bizde de ateş yapmamisti inşallah bu da kolay geçer keşke tek olsa bitse ya yazık kuzucuklara

Anladım canım 2. Ay bizde de ateş yapmamisti inşallah bu da kolay geçer keşke tek olsa bitse ya yazık kuzucuklara
Valla ya iki bacak yine o zorluyo zaten tam ağlarken ikincisini yapıyor ben kızımın ilk defa iç ceke ceke ağladığını gördüm
İyiliği için olmasa çekilir bişi değil ama beterinden korumak için şart açken yaptırırsan hemen orada az biraz emzirirsin daha kolay sakinleşiyolar canım yarım saatte bi ateş takibi yaparsan iyi olur bizim ilk ateş yoktu 7-8 saat sonra birden arttı :( biz 4gündür hergün yılayıp yatıyoruz ılık su ile rahatlıyor hiç bi yol bulamazsan aklında olsun cok iyi geliyo bebeciklere şimdiden geçmiş olsun annesi

Kızlar bir şey sormak istiyorum ya sizin bebisler gündüz uyuttugunuzda ne kadar uyuyor kaç dk ( gulucugu dikkate almayın silemedim bir turlu:)):KK70:

Valla ya iki bacak yine o zorluyo zaten tam ağlarken ikincisini yapıyor ben kızımın ilk defa iç ceke ceke ağladığını gördüm
İyiliği için olmasa çekilir bişi değil ama beterinden korumak için şart açken yaptırırsan hemen orada az biraz emzirirsin daha kolay sakinleşiyolar canım yarım saatte bi ateş takibi yaparsan iyi olur bizim ilk ateş yoktu 7-8 saat sonra birden arttı :KK43: biz 4gündür hergün yılayıp yatıyoruz ılık su ile rahatlıyor hiç bi yol bulamazsan aklında olsun cok iyi geliyo bebeciklere şimdiden geçmiş olsun annesi
Tamam canım çok teşekkür ederim önerilerin için hepsini aklıma not ettim

Kızlar bir şey sormak istiyorum ya sizin bebisler gündüz uyuttugunuzda ne kadar uyuyor kaç dk ( gulucugu dikkate almayın silemedim bir turlu:)):KK70:
Canım benim kuzum 11e kadar uyuyo emmek için uyanıyor sadece ... Bazen arada 7:30--9:30 arası kalkıyo onun dışında gündüz uykusu yok denecek kadar az valla emerken uyumaya alıştı kucaktaysa 1saat uyur ama yatagına koyduğum an uyanıyor gündüz 1 kere kesintisiz bi uyku yapması gerektiğini düşünüp yatağa yatırmadan 2saat beraber uyuyoruz onun dışında uyku yok :))

Canım benim kuzum 11e kadar uyuyo emmek için uyanıyor sadece ... Bazen arada 7:30--9:30 arası kalkıyo onun dışında gündüz uykusu yok denecek kadar az valla emerken uyumaya alıştı kucaktaysa 1saat uyur ama yatagına koyduğum an uyanıyor gündüz 1 kere kesintisiz bi uyku yapması gerektiğini düşünüp yatağa yatırmadan 2saat beraber uyuyoruz onun dışında uyku yok :))
Benimki de öyle canım ya günde 1 kere en fazla 2 kere uzun uyuyor onun dışında 10 dk 15 dk uyuyor kısa kısa taa gece uykusuna kadar böyle

Benimki de öyle canım ya günde 1 kere en fazla 2 kere uzun uyuyor onun dışında 10 dk 15 dk uyuyor kısa kısa taa gece uykusuna kadar böyle
Büyüyorlar bazen kolum belim kopuyo benim kız fazla hareketli öle pusette koktukta durmuyo maalesef yemeği bile bevek arabasına koyuyorum öle yapıyorum eskiden oyun halısında dururdu şimdi sığmıyo içine :)) çok cabuk huy değiltiriyolar bi ara yatağa koyunca uyurdu kendi kendine eğlenirdi ahh ahhh bazen tek olmak zorluyor :)) wc ye bile gitmek için eşimi bekliyorum :)) Allah yardımcımız olsun

Back