2015 Ekim Anneleri

Daha 37 günlük canım siparişim gelsin hemen denicem de bilemedim ayakları içerde mi kullansam dışarda mı umarım kullanabiliriz bizim bebiş birazcık iri çok esnemez inş
Senin bebeğin ne kadarlık

hazal1595 canım Herb baby damlayı sen önermiştin değil mi? Sab simblex kullanıyorum ama gaz hala devam ağlamaktan mavfoldu dünden beri yavrum zor çıkarıyor gazını çıkarsa da rahatlayamıyor. Annem eczanede şimdi inşallah bize de iyi gelir. Nasıl kullanıyorsun?

Kizlaaarr Ben geldiimmm. Ay ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum Napiyorsun ne ediyorsunuz? Bebişler nasıl? Benimki hala gazlı ama sab simplexle sanki biraz daha rahat. 3ünde 2 aylık olacak. Hala uykular düzenli değil pek. 2-3 saat maksimum, iyi zamanindaysa uyuyor. Gece uykusuna dalarken bazen ağlama nöbeti geçiriyor. Uykusu çok oluyor ama kendini uyumamak için zorluyor gibi bir hali.oluyor gece yatarken. Bir de hala uykuya çok zor dalıyor. Ama iyiyiz şükür, napalım.. Anneanneye dedeye geldik Bursa'ya 2 hafta kalicaz sanırım. Baba biraz ozlucek bizi. Çok zorlanıyorum. Gündüz iş yapmak falan imkansız. Saolsun k.validem yardım ediyordu, geliyordu, kalıyordu arada. Artık dönünce biraz daha büyümüş olur, daha rahat ederiz umarım. Biraz burda büyüsün dedik bakalım. İnşallah düzene girer uykular 15 günde. Takibe ve gülücüklere başladı minikimiz maşallah
Herkes iyi mii? Minnak bebişler büyümüştür Özellikle ilk doğanlar.. Yerim onlariii Sağlıkla büyüsünler insallaahh

Hayırlı olsun canım Güle Güle kullanın.. Bizimkinin aynısı sanırım, cadillac air mı? 2 kere kullandık. Aslında çok hoş ama ana kucağı kısmı benim oğluşa şimdiden küçük geliyor sanki. İçindeki sünger kısım çıkıyorsa öyle denicez. Bence daha geniş yapmalilarmis tontisler için
2015 ekim anneleri grubumuz var ona üye oldun muydu canim :*
Ay haberim yoookkk Ben de isterim ben deee

Cok sevindim cnm inan kendi bebegimde ise yaramis.gibi ins hep boyle giderr
Ne damlası caniim..? Biz de sabaha simplex ve neo baby diye bir şey kullanıyoruz. Sab simplex sanki biraz daha rahat gaz çıkartmaya yardımcı ama bizim bebiş sürekli üretim halinde

Baba Olmak

Baba olduğunda; bir hayat daha kazanır, sahip çıkıp umut vereceği, koruyup kollayıp barındıracağı ve sevip yol göstereceği bir minik cana daha kavuşur kendinden gelen...

Bir erkek doğar, büyür, çoğalır ve ölür. Sıfatlar giyer elbette yaşama attığı her bir adımında.

Evlat olur, öğrenci olur, asker olur, koca olur, baba olur, dede olur…

Evlat iken bir anaya ve bir babaya karşı sorumluluk yüklenir. Öğrenciyken geleceğine. Askerken vatanına, koca olduğunda ise bir kadına sahip olur ve artık bir evin efendisidir, dede olduğunda ise kökleri toprağın altına salınmış bir çınar gibi heybet kazanır kendi kanında.

Baba olduğunda…

Baba olduğunda; bir hayat daha kazanır, sahip çıkıp umut vereceği, koruyup kollayıp barındıracağı ve sevip yol göstereceği bir minik cana daha kavuşur kendinden gelen ve eşinden doğan.

Can yola çıktığında heyecan başlar mutlaka ama yutar, içine atar erkek adam heyecanını. İstediği gibi sevinemez orta yerde.

Doğum hane kapılarında volta atmak stresi göstermenin tek şeklidir aday babalar için, başka yol ve yöntem henüz kabul görmemiş, yiğitlikle bağdaştırılamamıştır.

Hemşireden alınan müjdeden sonra gülümseme yayılır yüze, er midir değil midir diye endişe etmenin modası çoktan kalkmıştır neyse ki rafa; her baba olanın da hakkı sayılamazdı eskiden rahatlayıp gülümsemek yoksa…

Evi ve eşinden sonra bir minik can daha düşmüştür kucağa, bakılacak, korunacak ve yaşatılacak. Bir kalp daha atıyordur artık çatının altında kocanın sıfatını baba yapan…

Gerçekten öyle midir peki? Bir doğuşa taraf olmak mıdır baba olmak? Hangi çocuğun doğumuna bir kadın ve bir erkek sebep olmaz ki zaten… Bu sebebiyet yaratır mı acaba bir adamdan bir baba?

Yaratmaz elbet. Baba olmak emek vermek demektir bana kalırsa. Baba olmak; o masum gözlere bakınca hayat görmektir bana kalırsa. Ve baba olmak yoldaş olmak, yanında olmak, tamamlamak demektir aslında.

Dallarıyla sarılıp kökleriyle beslemektir baba olmak; bir minik yaprağı. Minik yaprağın uzaklardan bile olsa her an yanında olup esen rüzgara direnmesini endişe ile seyredip onun büyümesini beklemektir baba olmak.

Evladın sırtını sıvazlamak, omzuna el koymak ve alnına bir öpücük oturtmaktır baba olmak. Şefkatli ve sevgili olmaktır yaratılan bedene, sevgisiz ve kaba olmak değil.

Baba olmak direnmektir sonuna kadar, pes etmemek ve ayakta kalmak demektir. Dayanmak, cesaret etmek ve yürekli olmaktır. Korkmamaktır hayattan ve gelecekte yaşanılacak hiçbir savaştan kaçmamaktır. Siper olmak gerekirse can vermek demektir baba olmak.

Çok şey ister baba olmak, sıfatı giyinmekten çok o sıfata soyunmak ve sonuna kadar bürünmek gerekir ki evladının yüreğinde izi kalan bir baba olunsun.

Bir sohbet esnasında “Sen ne zaman baba oldun?” diye sordum bir arkadaşıma. Ve beni şöyle yanıtladı :

“Oğlum doğduğunda onun sperm babasıydım .

Yürümeyi yeni öğrenmişti. Paytak ve düşmemek için çabalayarak sağa sola çarpa çarpa bana koştuğu o akşamı hatırlıyorum . Koştu ve sarıldı. Öpmeyi bilmiyordu ama dudaklarını gözüme , burnuma , dudaklarıma yapışıp tükürüklerini yüzüme bulaştırarak öpmeye çalıştığı , bana sarıldığı o akşam baba oldum .

Özlemişti. Bekliyordu . Kim olduğumun farkındaydı .

O zaman baba oldum .”

Baba olmak sanıldığı kadar kolay iş değildir vesselam…

Baba olmak demek sadece sperm saçmak değil yukarıda yazan her satırı iliklerine kadar hissetmek ve yaşamak demektir aslında.

Zoru başaran tüm beylere, Babalarımıza; bizlere verdikleri sevgi ve emek için sonsuz şükranlarımla,

Sağol canım benim. Cadillac bu air da teşhir ürünü dışında kalmamış onu istedik aslında tekerlekler daha güvenlidir diye. Onun dışında 2 ürün de aynıymış beğenerek aldık biz de. Ama cidden anakucağı şuan tam geliyor bir kaç aya küçülme inşallah. Ben De ilerde içindeki destekleri çıkarırım diye düşündüm

Zaten aynı gibiler canım, evet. Hayırlı olsun. Güle güle gezdirin minikinizi Omuzlardan gelen kemer kısmını biraz yukarıdan yapmalilarmis aslında. İnşallah rahat eder minnoslarimiz

Zaten aynı gibiler canım, evet. Hayırlı olsun. Güle güle gezdirin minikinizi Omuzlardan gelen kemer kısmını biraz yukarıdan yapmalilarmis aslında. İnşallah rahat eder minnoslarimiz
Valla benim minnak bile zor sığdı. Kemeri kullanabilmek için ceket battaniye bişey olmaması lazımç kemeri kullanamıcaz daha şimdiden ama tüm markalar aynı gibi neyseki bunu kısa süreli kullanacağİz bebek arabası daha önemli.
Sağlıkla eskitelim inşallah canım

Biz araba yolculuğu yaptık da canım. Bursa'ya geldik annemlere. Bağladık o yüzden. Gerinemedi sanki içinde, biraz sıkıldı gibi ama ilk yolculuk tabi. Küçük de sonuçta. Onun da etkisi var. Uzun süre oturdu çünkü.
İnşallah canım

Ahahhah Ayneeennn.. Hem de hamileliğin kaçıncı ayından beri Şimdi de anneme geldim 2 hafta

Cnm gunde uc defa 4 damla valla bizde ise yaradi arkadastada yaramis sende dene cnm ins ii gelir

Sen nerelerdesin didem biz seni cok merak ettik facede kizlarla grupta hep tanistik sen yoksun
Ne damlası caniim..? Biz de sabaha simplex ve neo baby diye bir şey kullanıyoruz. Sab simplex sanki biraz daha rahat gaz çıkartmaya yardımcı ama bizim bebiş sürekli üretim halinde
Cnm omnivit herb baby bitkisel damla bu eczanelerde satiliyor bizde cok ise yaradi
Güzel annişler biz kırk mevlüdümüzü yaptık darısı yapacakların başına :)Eki Görüntüle 1703315
masallah cnm size cok guzel gorinuyorsunuz

Daha 37 günlük canım siparişim gelsin hemen denicem de bilemedim ayakları içerde mi kullansam dışarda mı umarım kullanabiliriz bizim bebiş birazcık iri çok esnemez inş
Senin bebeğin ne kadarlık
Bizde 55 günlügüz kilosu iyiyse ayaklar disarda kullabilirsin face varsa babywearing türkiye grubuna katilabilirsin baya ögretici oluyo bu konularda
Esnemez bence sıkı baglamak gerekio insallah bebisin sever cok güzel bi duygu slingle bebisi tasimak

6 kg canım kucağımda taşırken deniyorum bacaklarını ayırabiliyor mu diye genelde ayırıyor bazen açmıyor gelince deneyerek görücez gruba üyeyim sorayım bakayım Hülya hanıma ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…