- 14 Temmuz 2015
- 479
- 404
- 103
- 37
Canim eldiven islaniyor o zamanEldiven taksan canım unutana kadar o arada emzik verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim eldiven islaniyor o zamanEldiven taksan canım unutana kadar o arada emzik verirsin
Neko wrap sling kullaniyorum su an unnado da indirimde hatta bi bak derim ilk alisverise de yuzde 10 indirim yapiolar.. biraz kullanip sonra kanguruya gecmeyi dusunuyorum 4 aydan sonraNe marka ve nerden aldın canım? E bebekte baktım yorumlar pek iyi değildi. Kararsız kaldım
Güldürdn canım yaa beniOff off bizin de pazar günü kırkımız çıkıyor. Pzt muayenem var eşim artık şu bakışlardan atmaya başladı
Allahım yıl oldu nasıl oluyodu o işler![]()
Aynı biz ya dün gündüz 4 ten gece 12 ye kadar savaş verdik. Tam dalıyor 10 dk sonra gözler açık ağlıyor. Birde beni mide ağrısı tuttu 11 gibi yatmıştım 12 de yine uyandım eşime 1 2 saat saha sabret midem çok kötü kalkacak gibi değilim dedim o da sabredemem deyip uyuyunca ben söylene söylene kalktım kıza kozıyorum uyku sersemi yeter artık diye bir yandan ağlıyorum ağrıdan ve sinirden. Eşim kalktı ben oflarken karbonatlı su içtin mi dedi ben de istemez diye baş sallayınca geber o zaman daha napim dedi ben iyice çıldırdım gece 1 girdik birbirimize. Sonra özür dilemeler bebekle ilgilenmeler ama çok üzüldüm öyle deyince. sabaha kadar ayakta salladık 7 den 9 a kadar uyudu. Şuanda 1.5 saattir kucağımda ağlamasın uyusun uyanmasın diye totom acıdı kıpırdamıyorum :)Bizim kız arada uyansa da gece düzenli uyurdu dün resmen içine canavar kaçtı saatlerdir gözleri açık bakıyor etrafa ağlıyor ne oldu anlayamadımAllahtan ben kız ağladıkça ağladım eşim kalktı da baktı yoksa halim haraptı bide eşimin ailesi geliyor birkaç gün bizdeler Allah sabır versin tüm bunlarla bana
o ne canım çay mı nerde satılıyor?
Valla adam bacak arasına yastık koyup uyuyor kaç zamandır korkumdan nie diye de sormuyorum.Güldürdn canım yaa beni![]()
Evet canım şu meşhur humana çayı tedarikçisi değiştiği için isim değişmiş. Bu ara dikkat ediyorum hep işe yarar şeyler tüketiyorum. Hangisi etki etti bilmiyorum ama çay faydalı diye düşünüyorum. Miniromedan aldım. Burda bir arkadaşımız söylemişti en uygun orda. 17.90 fiyatıo ne canım çay mı nerde satılıyor?
Ahh bu çocuklar birbirimize düşüruyolarr.bizde maslah 7 yıllık evliyim. Hiç birbirimize git öte bile demeyiz. Ama cocukarin bazen aglamalari yada uyumamasi gerginlere sebep oluuoAynı biz ya dün gündüz 4 ten gece 12 ye kadar savaş verdik. Tam dalıyor 10 dk sonra gözler açık ağlıyor. Birde beni mide ağrısı tuttu 11 gibi yatmıştım 12 de yine uyandım eşime 1 2 saat saha sabret midem çok kötü kalkacak gibi değilim dedim o da sabredemem deyip uyuyunca ben söylene söylene kalktım kıza kozıyorum uyku sersemi yeter artık diye bir yandan ağlıyorum ağrıdan ve sinirden. Eşim kalktı ben oflarken karbonatlı su içtin mi dedi ben de istemez diye baş sallayınca geber o zaman daha napim dedi ben iyice çıldırdım gece 1 girdik birbirimize. Sonra özür dilemeler bebekle ilgilenmeler ama çok üzüldüm öyle deyince. sabaha kadar ayakta salladık 7 den 9 a kadar uyudu. Şuanda 1.5 saattir kucağımda ağlamasın uyusun uyanmasın diye totom acıdı kıpırdamıyorum :)
Kıyamam sana ya stresten ağrımıştır. Eşinin başına da uykusuzluk vurmuş sen sinir olma bebişler hemen hissediyor ama eşinin burnundan getir tabi yesin o lafı. İşte bu yüzden anne olamaz onlarAynı biz ya dün gündüz 4 ten gece 12 ye kadar savaş verdik. Tam dalıyor 10 dk sonra gözler açık ağlıyor. Birde beni mide ağrısı tuttu 11 gibi yatmıştım 12 de yine uyandım eşime 1 2 saat saha sabret midem çok kötü kalkacak gibi değilim dedim o da sabredemem deyip uyuyunca ben söylene söylene kalktım kıza kozıyorum uyku sersemi yeter artık diye bir yandan ağlıyorum ağrıdan ve sinirden. Eşim kalktı ben oflarken karbonatlı su içtin mi dedi ben de istemez diye baş sallayınca geber o zaman daha napim dedi ben iyice çıldırdım gece 1 girdik birbirimize. Sonra özür dilemeler bebekle ilgilenmeler ama çok üzüldüm öyle deyince. sabaha kadar ayakta salladık 7 den 9 a kadar uyudu. Şuanda 1.5 saattir kucağımda ağlamasın uyusun uyanmasın diye totom acıdı kıpırdamıyorum :)
Bu ara çok ihtiyacım var sütüm eskisi gibi değil dolnuyor göğüslerim. İsmi neydi tam olarak bende alayım.Evet canım şu meşhur humana çayı tedarikçisi değiştiği için isim değişmiş. Bu ara dikkat ediyorum hep işe yarar şeyler tüketiyorum. Hangisi etki etti bilmiyorum ama çay faydalı diye düşünüyorum. Miniromedan aldım. Burda bir arkadaşımız söylemişti en uygun orda. 17.90 fiyatı
Dışarı çıkarken ne giydiriyorsun canım sling in iiçinde birde bacakları içerde mi kullanıyorsun dışarda mıBende sling aldim disarda falan cok iyi oluyo bazen evde de kullaniorum zaten senin kokunla hemen uyuyup gidiyo karni toksa alti da temizse![]()
YetiyoMu peki sütün yettiğini hissediyorsun dimi
34 günlük bebeğimCanım ilk başladığında tam takip edemiyoz seni goruyo biraz hareket edince sonradan çeviriyor kafayı her bebekte farklıdır bu Zaman ne kadarlikti bebeğin
Canımm anca cevap verebiliyorum foruma girilmemiş için. Şu çay mamsel stel-teaBu ara çok ihtiyacım var sütüm eskisi gibi değil dolnuyor göğüslerim. İsmi neydi tam olarak bende alayım.
Günde 2 kere mama veriyorum yine kilo almaz sa diye canın. Daha çabuk sürede doluyor göğüsler bide emerken daha uzun yoğun emdiğini düşünüyorum.YetiyoMu peki sütün yettiğini hissediyorsun dimi
Cok sevindim cnm inan kendi bebegimde ise yaramis.gibi ins hep boyle giderrDamlanin etkisi hissedilmeye basladi cok sukur canim dun gece ilk kez 4 bucuk saat uyuduk oyle surekli uyku hali de yapmiyor sadece gece uykusunu uzatti iyiki paylasmissin bu damlayi tesekkurler![]()
Cok kalin giydirmiyorum normal evde nasil giydiriyorsam o sekilde giyiniyo bi zibin uste bi body alti iki kat giydiriyorum hatta yelek falan varsa cikariyorum uzerinde cok sicak olmasin die yalniz ayaklarini sicak tutmak lazimDışarı çıkarken ne giydiriyorsun canım sling in iiçinde birde bacakları içerde mi kullanıyorsun dışarda mı