- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Canımm çok saol. Yupppii bana benzediğini duydum sonundaaaaaaaaaAy canım masallaahhYerim yaa Sana çok benzettiimm Ooyy Allah kabul etsin. Allah nazarlardan saklasın Çok tontiş olmuş yaa
Amaaan hepsi ayni banada emziremiosun der ama cocuguma ilk dogdugu gun mama aldirmadi onun yuzunden yavrum sarilik oldu herseyi biliolar bizi begenmiolar bosver cnm sende takma yoksa kendine zararHayırlı akşamlar kızlar umarım herkes iyidir. Ya sinirlerim çok bozuk yazmak istedim buraya. Kayınvalideler ctesi bize gelmişti eşim de dün nöbetçiydi gece kızım sağolsun hiç uyumadı bir saat bile ben de doğal olarak uykusuz kaldım. Neyse buraya kadar her şey normal dün kırkımız çıktı bugün de doktora gidelim dedik yolumuz bir saat kızımızı da götürmeyelim yorulmasın hasta olmasın dedik. Yola çıkmadan emzirdim altı da temizdi uyurken bırakıp doktora gittik geldik. Geldiğimde süt çok dolmuş hemen sağmaya geçtim kızım da uyuyordu. Gitmeden dolaba süt bırakıp gitmiştim kv sütümü sağdıktan sonra gelmiş çocuğum iyi emzirmedin herhalde elini ağzına götürüp duruyordu uykuya da dalmadı bir türlü dedi. Ben de böyle deyince sonrasında karnını doyurdu herhalde dedim dolabı açtım bir baktım süt orada dedim vermedin mi yok uyuyordu diyor en son emzireli 4 saat olmuş bunun umrunda değil. Hadi emzireyim diye gittim baktım bezi de değiştirilmemiş feci çişle dolmuş. Ya bir insan böyle uzaktan mı bakar torununa ya sorsan ben biliyorum her şeyi modunda. Eşim de sen sormadın ki diyor sinirimi bozuyor. Kimselere bırakmam daha kızımı. Kusura bakmayın çok uzun oldu çok dolmuşum. Uykusuzluk da başıma vurdu zaten(
Öyle valla herşeyi çok biliyorlar.. Bizim Kv de hastaydı çocukta hasta oldu çünkü bi kaç kere hasta hasta aldı eline ama ona göre almadı tutmadı çocuğu.. Hiç kendilerine toz kondurmuyorlar, hakikaten boğucu ama takma hiç daha da Bırakma kimseye.. En iyi annesi bakar yavrusunaAmaaan hepsi ayni banada emziremiosun der ama cocuguma ilk dogdugu gun mama aldirmadi onun yuzunden yavrum sarilik oldu herseyi biliolar bizi begenmiolar bosver cnm sende takma yoksa kendine zarar
Canım ya üzme kendini eşin de yani Nasıl öyle der sen zaten yeterince üzülüyorsun süt için ah bu dangoz kocaları çöpe atalımAllahm bu gece kabus gibiydi yarm saatte bir uyandk şimdide miril mirilll.....uyumak istyrm( esimlede tartstk gece gece sinirler tavan yaptı iyce canm çok sıkkın..evden cekp gidesm var...sutum yeterli olmyr mama takviyesi yapiorm mecburen...eşime sorsanz mama ile herkes annelik yapıyormuş..yaparmış missss.. Bunu esmden dymak beni çok ama çok uzdu
Biraz rahatladı şükür ama hala keyifsiz yavrum. Sab simblex işçle beraber kullanıyorum. Her gün mü veriyorsun canım?Cnm gunde uc defa 4 damla valla bizde ise yaradi arkadastada yaramis sende dene cnm ins ii gelir
Sen nerelerdesin didem biz seni cok merak ettik facede kizlarla grupta hep tanistik sen yoksun
Cnm omnivit herb baby bitkisel damla bu eczanelerde satiliyor bizde cok ise yaradi
masallah cnm size cok guzel gorinuyorsunuz
Çok teşekkürler canım. Daha dün gece aguu lar yapıyordu yavrum nazar oldu bugün çook keyifsiz uyandığından beri doğru düzgün uyumadı da ;(Güle güle kullanın canım çok güzelmiş. Gaz sancısı olunca nasıl huzursuzlar ama rahatlayınca da yağ sür ye bal niyetine öyle taglı oluyorlar.
Evet canım netten aldım minirome den.Netten mi alıyorsun canımcım.
Haydi çooook geçmiş olsun :) seZeryan mı olmuştun canım??Kızlar bugün benim muayenem vardı kırkımız dün çıktı. Çok yanlış bir zamanda gitmişim. Bir kadın hüngür hüngür ağlıyordu ortalığı yıktı mavfoldum çok üzüldüm. Boş gebelikmiş kürtaj olmuş parça almışlar. Doktorum da diyorki hamile kalana kadar göbeğim çatladı ama iş onla bitmiyor tutmadı işte diye. Çok şükür halimize çoook şükür allahım.
Muayene iyi geçti rahim tamamen toparlanmış 2.ye hazırmışım
Smear testi yaptı her şey serbest dedihenüz bundan kocamın haberi yok. Muayeneden sonra da bir kırk gün gerekiyormuş dicem
Plates yoga istediğini yapabilirsin dedi.
Platese mi başlasak
Çok sağol canımHaydi çooook geçmiş olsun :) seZeryan mı olmuştun canım??
Bebiş 42 günlük ama 36 günlükken 4500dü, doğum kilosu 2900. dr 15 günlükken gittiğimizde kilo alımı fazla ama şuan istediği kadar ver demişti son gittiğimizde 90 yeter fazlasını verme dedi, şuan 2 saatte 90cc hazırlıyrm (mama da katılınca 100 oluyor), sütü de sağdıkça 100e tamamlayacak şekilde mama yapıyorum (günlük 200-220 süt çıkıyorO 10 dk yavaş yavaş artık inş benimkide keyfine duruyor sonra aynı miktar mamayı götürüyor brn tok olsada mamayı içtikten 1 saat sonra falan yine deniyorum
Senin bebiş kaç günlük ve kaç kilo ne kadar mama içiyor bizimkinin açlığa hiç tahammülü yok basıyor yaygarayı 3 saat mümkğn değil dayanamıyor
Çok sağol canımevet sezeryan benim nazlı kız gelmeyince 40+1 de sezeryan oldum.
Ne oldu canım bu duruma geldi böyle. Lohusalik sendromu falan olmasın . Sadece anne değil babada depresyona giriyormus. Böyle olumsuz düşünme lütfen üzülmeKızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
Kızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
Çok kavga ediyoruz eşim sürekli en ufak şeylere bile kızıyor huzur yok yoruldum artık.Ne oldu canım bu duruma geldi böyle. Lohusalik sendromu falan olmasın . Sadece anne değil babada depresyona giriyormus. Böyle olumsuz düşünme lütfen üzülme
Kavga ediyoruz sürekli huzur kalmadı canım.Canım geçmiş olsun hayırdır çok büyük problemler mi yaşadıklarınız çözülemeyecek türden mi? Anne babanın birarada olması mutlaka çok önemli ama mutlu bir aile ortamında olması da önemli bebeğin ve sizin için hayırlısı neyse ı olsun
Bizde de her gece cocugu ters cevırıyo bacagına yatırıyo kolayına gelıyo tabı
Ve her seferınde kusuyo
Bu saatlerde sutte kalmadıgı ıcın bebek delırıyo ben de delırıyorum yemın ederım ya
Yenı yattı ama uyumuyo saat oldu ıkı
Babası 11 den beri mışıl mışıl ne güzel
Vallahi kim ne derse desin anne ile baba kıyaslanamaz bile
Kavga ediyoruz sürekli huzur kalmadı canım.
Benimki 38 günlük geçen hafta 5750 di 6 yı geçmiştir heralde ben 105 veriyorum 3 saate 1 ama tabi dayanamıyor o kadar 2.5 saatte galan çıldırıyor bazen bitiremiyor bazen yetmiyor gece daha çok uyusun diye 2 gündür 120 veriyorum ama yinede daha çok uyumadı:) sende emziremiyorsun galiba çok zor böyle sıkıntısını emerek atmak istiyor uyku aracı olarak biberonu kullanıyor ama her istediğinde veremiyorum en azından 2 saat geçsin diye bekliyorum bizimki ilk ay 1100 gr aldı ama ben aç bırakmışız ilk gittiğimiz dr ille saatini bekle şu kadat ver diyordu o kadar ağlıyordu ki hepsi açlıktanmış kakasını bile 2 günde 1 yapıyordu şimdi günde 2-3 yapıyor ben sadece 2 saatin geçmesini bekliyorum artık sonra veriyorum ama mama bitene kadar uyumadıysa yandık uyumuyor yoksaBebiş 42 günlük ama 36 günlükken 4500dü, doğum kilosu 2900. dr 15 günlükken gittiğimizde kilo alımı fazla ama şuan istediği kadar ver demişti son gittiğimizde 90 yeter fazlasını verme dedi, şuan 2 saatte 90cc hazırlıyrm (mama da katılınca 100 oluyor), sütü de sağdıkça 100e tamamlayacak şekilde mama yapıyorum (günlük 200-220 süt çıkıyor) 3 saat mümkün değil 2 saat zor duruyor :) ama gece 3-4 saat uyuyor keyfi yerindeyse yoksa daha sık uyanıyor. senin bebiş ne kadarlık canım, sen ne kadar besliyorsun.
Tomris in emzirme notlarını okumadım deneyeyim onu da, sanırım bizimki de öyle yapar :) ama denemekte fayda var, medela bizde işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?