2015 Ekim Anneleri

Amaaan hepsi ayni banada emziremiosun der ama cocuguma ilk dogdugu gun mama aldirmadi onun yuzunden yavrum sarilik oldu herseyi biliolar bizi begenmiolar bosver cnm sende takma yoksa kendine zarar

Amaaan hepsi ayni banada emziremiosun der ama cocuguma ilk dogdugu gun mama aldirmadi onun yuzunden yavrum sarilik oldu herseyi biliolar bizi begenmiolar bosver cnm sende takma yoksa kendine zarar
Öyle valla herşeyi çok biliyorlar.. Bizim Kv de hastaydı çocukta hasta oldu çünkü bi kaç kere hasta hasta aldı eline ama ona göre almadı tutmadı çocuğu.. Hiç kendilerine toz kondurmuyorlar, hakikaten boğucu ama takma hiç daha da Bırakma kimseye.. En iyi annesi bakar yavrusuna

Canım ya üzme kendini eşin de yani Nasıl öyle der sen zaten yeterince üzülüyorsun süt için ah bu dangoz kocaları çöpe atalım

Biraz rahatladı şükür ama hala keyifsiz yavrum. Sab simblex işçle beraber kullanıyorum. Her gün mü veriyorsun canım?
Güle güle kullanın canım çok güzelmiş. Gaz sancısı olunca nasıl huzursuzlar ama rahatlayınca da yağ sür ye bal niyetine öyle taglı oluyorlar.
Çok teşekkürler canım. Daha dün gece aguu lar yapıyordu yavrum nazar oldu bugün çook keyifsiz uyandığından beri doğru düzgün uyumadı da ;(
Netten mi alıyorsun canımcım.
Evet canım netten aldım minirome den.

Kızlar bugün benim muayenem vardı kırkımız dün çıktı. Çok yanlış bir zamanda gitmişim. Bir kadın hüngür hüngür ağlıyordu ortalığı yıktı mavfoldum çok üzüldüm. Boş gebelikmiş kürtaj olmuş parça almışlar. Doktorum da diyorki hamile kalana kadar göbeğim çatladı ama iş onla bitmiyor tutmadı işte diye. Çok şükür halimize çoook şükür allahım.
Muayene iyi geçti rahim tamamen toparlanmış 2.ye hazırmışım
Smear testi yaptı her şey serbest dedi henüz bundan kocamın haberi yok. Muayeneden sonra da bir kırk gün gerekiyormuş dicem
Plates yoga istediğini yapabilirsin dedi.
Platese mi başlasak

Haydi çooook geçmiş olsun :) seZeryan mı olmuştun canım??

Bebiş 42 günlük ama 36 günlükken 4500dü, doğum kilosu 2900. dr 15 günlükken gittiğimizde kilo alımı fazla ama şuan istediği kadar ver demişti son gittiğimizde 90 yeter fazlasını verme dedi, şuan 2 saatte 90cc hazırlıyrm (mama da katılınca 100 oluyor), sütü de sağdıkça 100e tamamlayacak şekilde mama yapıyorum (günlük 200-220 süt çıkıyor ) 3 saat mümkün değil 2 saat zor duruyor :) ama gece 3-4 saat uyuyor keyfi yerindeyse yoksa daha sık uyanıyor. senin bebiş ne kadarlık canım, sen ne kadar besliyorsun.
Tomris in emzirme notlarını okumadım deneyeyim onu da, sanırım bizimki de öyle yapar :) ama denemekte fayda var, medela bizde işe yaramadı

Kızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorum Onsuz ölürüm ben dayanamam

Çok sağol canım evet sezeryan benim nazlı kız gelmeyince 40+1 de sezeryan oldum.

Canım biz seninle aynı gün doğum yapmıştık galiba benim kız da nazlı çıkmıştı 40+ 0 da geldi sezaryenle:) ben de bugun gittim dr a her şey yolunda dedi rahim çok güzel toparlanmış dedi Bir de benim perşembe kanamam başlamıştı adet olmuşsun benim gözlemim öyle dedi önümüzdeki on günde devam ederse ilaç verecekmiş ondan sonra ilişkiye başlatabilirsiniz dedi

Ne oldu canım bu duruma geldi böyle. Lohusalik sendromu falan olmasın . Sadece anne değil babada depresyona giriyormus. Böyle olumsuz düşünme lütfen üzülme

Canım geçmiş olsun hayırdır çok büyük problemler mi yaşadıklarınız çözülemeyecek türden mi? Anne babanın birarada olması mutlaka çok önemli ama mutlu bir aile ortamında olması da önemli bebeğin ve sizin için hayırlısı neyse ı olsun

Kavga ediyoruz sürekli huzur kalmadı canım.

Evet erkekler bi yere kadar keyifleri olunca ama biz her daim:)

Benimki 38 günlük geçen hafta 5750 di 6 yı geçmiştir heralde ben 105 veriyorum 3 saate 1 ama tabi dayanamıyor o kadar 2.5 saatte galan çıldırıyor bazen bitiremiyor bazen yetmiyor gece daha çok uyusun diye 2 gündür 120 veriyorum ama yinede daha çok uyumadı:) sende emziremiyorsun galiba çok zor böyle sıkıntısını emerek atmak istiyor uyku aracı olarak biberonu kullanıyor ama her istediğinde veremiyorum en azından 2 saat geçsin diye bekliyorum bizimki ilk ay 1100 gr aldı ama ben aç bırakmışız ilk gittiğimiz dr ille saatini bekle şu kadat ver diyordu o kadar ağlıyordu ki hepsi açlıktanmış kakasını bile 2 günde 1 yapıyordu şimdi günde 2-3 yapıyor ben sadece 2 saatin geçmesini bekliyorum artık sonra veriyorum ama mama bitene kadar uyumadıysa yandık uyumuyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…