2015 Ekim Anneleri

kuvakvakvak . Canim senin yasadigin korkuyu bende yasadim benim kizda ayni seyi yapti ödüm koptu bende senin gibi nefesini kontrol ettim once allah evlatlarimiza saglik sihhat versin kazadan beladan kotulukten nazardan korusun insallah canim bisi soracagim ne yaptin hap aldinmi?

Aynı biz ya dün gündüz 4 ten gece 12 ye kadar savaş verdik. Tam dalıyor 10 dk sonra gözler açık ağlıyor. Birde beni mide ağrısı tuttu 11 gibi yatmıştım 12 de yine uyandım eşime 1 2 saat saha sabret midem çok kötü kalkacak gibi değilim dedim o da sabredemem deyip uyuyunca ben söylene söylene kalktım kıza kozıyorum uyku sersemi yeter artık diye bir yandan ağlıyorum ağrıdan ve sinirden. Eşim kalktı ben oflarken karbonatlı su içtin mi dedi ben de istemez diye baş sallayınca geber o zaman daha napim dedi ben iyice çıldırdım gece 1 girdik birbirimize. Sonra özür dilemeler bebekle ilgilenmeler ama çok üzüldüm öyle deyince. sabaha kadar ayakta salladık 7 den 9 a kadar uyudu. Şuanda 1.5 saattir kucağımda ağlamasın uyusun uyanmasın diye totom acıdı kıpırdamıyorum :)

Son düzenleme:
o ne canım çay mı nerde satılıyor?
Evet canım şu meşhur humana çayı tedarikçisi değiştiği için isim değişmiş. Bu ara dikkat ediyorum hep işe yarar şeyler tüketiyorum. Hangisi etki etti bilmiyorum ama çay faydalı diye düşünüyorum. Miniromedan aldım. Burda bir arkadaşımız söylemişti en uygun orda. 17.90 fiyatı

Ahh bu çocuklar birbirimize düşüruyolarr.bizde maslah 7 yıllık evliyim. Hiç birbirimize git öte bile demeyiz. Ama cocukarin bazen aglamalari yada uyumamasi gerginlere sebep oluuo

Kıyamam sana ya stresten ağrımıştır. Eşinin başına da uykusuzluk vurmuş sen sinir olma bebişler hemen hissediyor ama eşinin burnundan getir tabi yesin o lafı. İşte bu yüzden anne olamaz onlar

Bu ara çok ihtiyacım var sütüm eskisi gibi değil dolnuyor göğüslerim. İsmi neydi tam olarak bende alayım.

Dün bizim de kırkımız çıktı çok şükür kızımın kırkını uçurmaya dışarı kahvaltı gittik sonra da ona araba almaya. Dışarda pek usluydu miniğim maşallah.
Yalnız dünden beri feci gaz sancısı çekiyoruz çok ağlıyor yavrum mavfoldukıhlamur ve sab siblex veriyorum.
Dün gece 3 te kakiş yapınca bir rahatladı agu aguu diye diye bi Cilveler
Şimdi yine sancılı kalktık ne geçmez gaz mış.
Benim bugün muayenem var bakalım ne durumdayım.
Bu da Arabamız.kim tutar artık kızımla beni evde

Eklentiler

• 196605269_tn30_0.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 102
Damlanin etkisi hissedilmeye basladi cok sukur canim dun gece ilk kez 4 bucuk saat uyuduk oyle surekli uyku hali de yapmiyor sadece gece uykusunu uzatti iyiki paylasmissin bu damlayi tesekkurler
Cok sevindim cnm inan kendi bebegimde ise yaramis.gibi ins hep boyle giderr

Dışarı çıkarken ne giydiriyorsun canım sling in iiçinde birde bacakları içerde mi kullanıyorsun dışarda mı
Cok kalin giydirmiyorum normal evde nasil giydiriyorsam o sekilde giyiniyo bi zibin uste bi body alti iki kat giydiriyorum hatta yelek falan varsa cikariyorum uzerinde cok sicak olmasin die yalniz ayaklarini sicak tutmak lazim
Bacaklari disarda kullaniyorum ilk bi kac kez icerde kullandim sadece
Senin bebis ne kadarlik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…