Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah bebişini kucağına aldığın günleri de görelim konun uğur getirdi daha önce de böyle konu açan bi üye o ay gebe kalmıştı
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah bebişini kucağına aldığın günleri de görelim konun uğur getirdi daha önce de böyle konu açan bi üye o ay gebe kalmıştı
Kız pazar günü teste negatif dememiş miydin seeen nasıl oldu anlattt ahhah. Ovüden kaç gün sonra öğrendin tedavi var mıydı seninn. Belirti falaan? Gözün aydın çok sevindimm
Kız pazar günü teste negatif dememiş miydin seeen nasıl oldu anlattt ahhah. Ovüden kaç gün sonra öğrendin tedavi var mıydı seninn. Belirti falaan? Gözün aydın çok sevindimm
Eki Görüntüle 3556136
Kızlar sat 18 şubattı. Yumurtlama 5 martta oldu heyecanla bekliyorum test yapmak için. Bat 19 Mart ama Saatler günler geçmiyor sanki . Ovu sonrası 4. Gün bugün daha