• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba
Dün oğlum için alışverişe çıktım hemde tek başıma
Ayy ne iyi geldi aman Yarabbi
Bayıldım bayıldım
Tavsiye olarak yazacağım
Nuk ateş ölçer almıştım ya
Hiç memnun kalmadım o da ısısı vs içinde kullanılıyor ama berbat bence..
Yerine braun aldım çok memnun kaldım
Nuk un yanlıs sonuc verdıgını braun ile kesinlestirdim
Oda nemi ve ısısı için weevel diye bira marka var
Şahane
Nuk ile 29 derece olan ısı
Weevel ile 24 dü tüm gece
Kafayı yıyordum cocuk terlıyor dıye
Halletmiş oldum
Yine önceden netten uyku tulumu almıstım ya
Cok guzel ama poset seklınde oldugundan baya buyuk geldı bızımkıne
Dün mothercare den aldım kollu bacaklı
Sıcacık uyudu beden olarak 6 9 ay tercih ettim
Ve yok üstünü acar mı
Yok battanıyeyı yuzune atar mı gıbı dertler sona erdi
Ve son olarak
Sanırım aldıgım en ıyı şey
Astronot mont
Dısarı cıkarken bebegı kalın gıydırıp aracta soymam vakıt alıyordu
Ve ne kadar sararsam sarayım örtüsü illa acılıyordu
Şimdi rahat edecegız
Daha örtüye ihtiyacım kalmadı
Benettondan aldım 129 tl
Mothercare de 250 idi sanırım
İç özellikleri aynı polyester
Mothercarede olanın şapka kısmı kürklüydü tercih etmedim
Resmi paylasıyorum
Belki faydam olur diye yAzdım
Öpüyorum hepinizi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar merhaba
Dün oğlum için alışverişe çıktım hemde tek başıma
Ayy ne iyi geldi aman Yarabbi
Bayıldım bayıldım
Tavsiye olarak yazacağım
Nuk ateş ölçer almıştım ya
Hiç memnun kalmadım o da ısısı vs içinde kullanılıyor ama berbat bence..
Yerine braun aldım çok memnun kaldım
Nuk un yanlıs sonuc verdıgını braun ile kesinlestirdim
Oda nemi ve ısısı için weevel diye bira marka var
Şahane
Nuk ile 29 derece olan ısı
Weevel ile 24 dü tüm gece
Kafayı yıyordum cocuk terlıyor dıye
Halletmiş oldum
Yine önceden netten uyku tulumu almıstım ya
Cok guzel ama poset seklınde oldugundan baya buyuk geldı bızımkıne
Dün mothercare den aldım kollu bacaklı
Sıcacık uyudu beden olarak 6 9 ay tercih ettim
Ve yok üstünü acar mı
Yok battanıyeyı yuzune atar mı gıbı dertler sona erdi
Ve son olarak
Sanırım aldıgım en ıyı şey
Astronot mont
Dısarı cıkarken bebegı kalın gıydırıp aracta soymam vakıt alıyordu
Ve ne kadar sararsam sarayım örtüsü illa acılıyordu
Şimdi rahat edecegız
Daha örtüye ihtiyacım kalmadı
Benettondan aldım 129 tl
Mothercare de 250 idi sanırım
İç özellikleri aynı polyester
Mothercarede olanın şapka kısmı kürklüydü tercih etmedim
Resmi paylasıyorum
Belki faydam olur diye yAzdım
Öpüyorum hepinizi
Ay çok güzelmiş cicisi. Güzel günlerde giysin inşallah minnağın sıcak sıcak.
Benim de aklımda vardı böyle bir şey almak. Bedenini nasıl aldın canım?

Bir de uyku tulumunun fotosunu paylaşır mısın? Bizimki hep kundağını açıp battaniyenin altına giriyor.

Kizlaaarr :KK3: Ben geldiimmm. Ay ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum :KK43: Napiyorsun ne ediyorsunuz? Bebişler nasıl? Benimki hala gazlı ama sab simplexle sanki biraz daha rahat. 3ünde 2 aylık olacak. Hala uykular düzenli değil pek. 2-3 saat maksimum, iyi zamanindaysa uyuyor. Gece uykusuna dalarken bazen ağlama nöbeti geçiriyor. Uykusu çok oluyor ama kendini uyumamak için zorluyor gibi bir hali.oluyor gece yatarken. Bir de hala uykuya çok zor dalıyor. Ama iyiyiz şükür, napalım.. Anneanneye dedeye geldik Bursa'ya :KK66: 2 hafta kalicaz sanırım. Baba biraz ozlucek bizi. Çok zorlanıyorum. Gündüz iş yapmak falan imkansız. Saolsun k.validem yardım ediyordu, geliyordu, kalıyordu arada. Artık dönünce biraz daha büyümüş olur, daha rahat ederiz umarım. Biraz burda büyüsün dedik bakalım. İnşallah düzene girer uykular 15 günde. Takibe ve gülücüklere başladı minikimiz maşallah :nazar::KK68:
Herkes iyi mii? Minnak bebişler büyümüştür :KK68: Özellikle ilk doğanlar.. Yerim onlariii:KK74: :KK15::nazar::KK200: Sağlıkla büyüsünler insallaahh :KK36::KK46:
Selam :) Hoşgeldin bizde ara ara giriyoruz facebookta grup varmış kk da bakım varken ordan bayağı kaynaştık gatta seni sordu bir arkadaş nerelerde diye. San simlexi bizde kullanıyoruz bir kaç gündür o da iyi gelmiyor nurs harveye geçeceğim sanırım. 74 günlük olduk biz 18 eylğlde doğmuştuk. Herşey zamanla düzene girer inşallah.

Dün bizim de kırkımız çıktı çok şükür :KK73: kızımın kırkını uçurmaya dışarı kahvaltı gittik :KK55:sonra da ona araba almaya. Dışarda pek usluydu miniğim maşallah.
Yalnız dünden beri feci gaz sancısı çekiyoruz çok ağlıyor yavrum mavfolduk:KK61:ıhlamur ve sab siblex veriyorum.
Dün gece 3 te kakiş yapınca bir rahatladı agu aguu diye diye bi Cilveler:KK37:
Şimdi yine sancılı kalktık ne geçmez gaz mış.
Benim bugün muayenem var bakalım ne durumdayım.
Bu da Arabamız.kim tutar artık kızımla beni evde:KK70:
Güle güle kullanın canım çok güzelmiş. Gaz sancısı olunca nasıl huzursuzlar ama rahatlayınca da yağ sür ye bal niyetine öyle taglı oluyorlar.:KK48:

Ay çok güzelmiş cicisi. Güzel günlerde giysin inşallah minnağın sıcak sıcak.
Benim de aklımda vardı böyle bir şey almak. Bedenini nasıl aldın canım?

Bir de uyku tulumunun fotosunu paylaşır mısın? Bizimki hep kundağını açıp battaniyenin altına giriyor.
Sag ol canım
Tulumu da montu da 6 9 aylık aldım hem geniş geniş rahat etsin hem de kalın giyince de daralmasın diye düşündüm.
Uyku tulumları mothercare de model olarak baya fazlaydı.. Tek tarafı cıtcıtlılar vardı ya da fermuarlı tercih etmedim.. Uykuluyken zor oluyor tek ayagını sokmak.. Ya da uyurken uyanıyor. Sana da tavsiyem tamamen acılanlardan alman canım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 100
Selam :) Hoşgeldin bizde ara ara giriyoruz facebookta grup varmış kk da bakım varken ordan bayağı kaynaştık gatta seni sordu bir arkadaş nerelerde diye. San simlexi bizde kullanıyoruz bir kaç gündür o da iyi gelmiyor nurs harveye geçeceğim sanırım. 74 günlük olduk biz 18 eylğlde doğmuştuk. Herşey zamanla düzene girer inşallah.
Canım babi-x zen dene bak biz onunla rahatladık 5. gaz ilacimizdi hem gaza hem rahat kaka yapmasına iyi geliyor..

kuvakvakvak kuvakvakvak Canım bende geçen hafta yaşadım buna benzer birşey bi uyandım kızım battaniyenin altına girmiş ayy içim cizzz etti nasıl korktum rabbim korumuş ya dudagim ucukladi hemen korkudan

Canım babi-x zen dene bak biz onunla rahatladık 5. gaz ilacimizdi hem gaza hem rahat kaka yapmasına iyi geliyor..
Tamam yarın onu alayım birde onu deneyelim. Doktorumuz zaten deneyerek bulacağız hangisinin iyi geldiğini demişti bizimde 4.olur alırsam:)

Kızlar ben bugün 3. tetenoz aşımı oldum. Dizde de olan var mı. 2016 da geleceksin diye not düştüler aşı kartıma.

Ca
Kızlar ben bugün 3. tetenoz aşımı oldum. Dizde de olan var mı. 2016 da geleceksin diye not düştüler aşı kartıma.
Canim omur boyu tekrar tekrar hamilr kaldığında asi olmamak icin bes doz yapiolar ve bu seni omur boyu koruyor benim gunum gelsin bende olacagim ucuncuyu

Canım ben sormuştum :KK19: dely dely Canım gelmedin mi faceye merak ediyorum seni

Kizlar benim aşı kartıma yazdılar ama ben 2tane olmuştum 2016 da gelin dediler bana

Hayırlı akşamlar kızlar umarım herkes iyidir. Ya sinirlerim çok bozuk yazmak istedim buraya. Kayınvalideler ctesi bize gelmişti eşim de dün nöbetçiydi gece kızım sağolsun hiç uyumadı bir saat bile ben de doğal olarak uykusuz kaldım. Neyse buraya kadar her şey normal dün kırkımız çıktı bugün de doktora gidelim dedik yolumuz bir saat kızımızı da götürmeyelim yorulmasın hasta olmasın dedik. Yola çıkmadan emzirdim altı da temizdi uyurken bırakıp doktora gittik geldik. Geldiğimde süt çok dolmuş hemen sağmaya geçtim kızım da uyuyordu. Gitmeden dolaba süt bırakıp gitmiştim kv sütümü sağdıktan sonra gelmiş çocuğum iyi emzirmedin herhalde elini ağzına götürüp duruyordu uykuya da dalmadı bir türlü dedi. Ben de böyle deyince sonrasında karnını doyurdu herhalde dedim dolabı açtım bir baktım süt orada dedim vermedin mi yok uyuyordu diyor en son emzireli 4 saat olmuş bunun umrunda değil. Hadi emzireyim diye gittim baktım bezi de değiştirilmemiş feci çişle dolmuş. Ya bir insan böyle uzaktan mı bakar torununa ya sorsan ben biliyorum her şeyi modunda. Eşim de sen sormadın ki diyor sinirimi bozuyor. Kimselere bırakmam daha kızımı. Kusura bakmayın çok uzun oldu çok dolmuşum. Uykusuzluk da başıma vurdu zaten:((

kuvakvakvak kuvakvakvak Canım bende geçen hafta yaşadım buna benzer birşey bi uyandım kızım battaniyenin altına girmiş ayy içim cizzz etti nasıl korktum rabbim korumuş ya dudagim ucukladi hemen korkudan
Canım bizimki reflü yatağından kaymış, beşiğin ayak ucuna. Orda da hem kundak hem de normal battaniyesinin altında kalmış. Aklımı kaybedecektim. Reflü yatagı beşiğinin yarısına kadar geliyor, hiç aklıma gelmedi oradan kayıp boş kısma büzüşeceği. İlk beşiğe bakıp göremeyince eşim aldı, içerdeler sandım. Odaları gezdim. Bulamayıp tekrar beşiğe gelip battaniyeyi kaldırınca şok yaşadım. Allahım yaşatmasın tekrar ama nasıl korktum.

Sag ol canım
Tulumu da montu da 6 9 aylık aldım hem geniş geniş rahat etsin hem de kalın giyince de daralmasın diye düşündüm.
Uyku tulumları mothercare de model olarak baya fazlaydı.. Tek tarafı cıtcıtlılar vardı ya da fermuarlı tercih etmedim.. Uykuluyken zor oluyor tek ayagını sokmak.. Ya da uyurken uyanıyor. Sana da tavsiyem tamamen acılanlardan alman canım
Bilgilendirmen için çok saol canım. Dikkate alacağım hepsini.

Back
X