Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar. Son adet görme tarihim 3 şubat. Cuma günü gittik. Doktor 5 hafta 5 günlük dedi. Haftaya cumartesi gelin kalp atışını duyabiliriz dedi. Bunun için muayene alttan mı oluyor kızlar yoksa karnımdan görebilir mi?
Ayrıca karnım taş gibi şiş. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Canım tüp bebek benim 2 embrio konuldu .biri tutmamis biri ikiye bölünmüş Allah'ın hikmeti işte tek yumurta ikizi olacaklar . Ailede ikiz yok şok içindeyim hala
Selamlar. Son adet görme tarihim 3 şubat. Cuma günü gittik. Doktor 5 hafta 5 günlük dedi. Haftaya cumartesi gelin kalp atışını duyabiliriz dedi. Bunun için muayene alttan mı oluyor kızlar yoksa karnımdan görebilir mi?
Ayrıca karnım taş gibi şiş. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Bence karnından görür. Burada bazılarına vajinalden bakmışlar galiba ama haftaya gittiğinde 6 bitmek üzere olacak karından görünme ihtimali yüksek. Bana geçen cmrtsi iki hafta sonra gel demişlerdi ama özel olduğu için kontrol olmasın diye olabilir:) benim de sat 3 Şubat bu arada
Normalde adet döngün nasıl canım? Benim ki de geç döllenme 31 Ocak sat ben ovülasyon testi yaptığım için biliyorum 26 Şubatta çatlama oldu.
Döngün hiç bu kadar uzun sürmüşmüydü? Pcos var mı?
28 günde bir olurum.pcos yok. Ama son iki ay çok garip adet gördüm günler bi iki gün karıştı normalde hemen kanamam başlar iki gün kahverengi leke ile başlamıştı son adetlerim değişik olmuştu.
Hoşbuldum Hayırlı olsun sana da canım Bana da unuttum gibi geliyor. Heyecanlıyım. İkinci evliliğimi yaptım. Eşimin çocuğu yok. O sebeple evde ve aile de duygular yoğun. Eşim tek çocuk. Annesi babası ilk defa torun heyecanı yaşıyor bakalım. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin hepimize