• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler güzel yol Arkadaşlarım dilerim herşey gönlümüzce olur sabah haber bekleyen herkesi Rabbim güzel haberlerle müjdelendirsin inşallah 🤲 Allah’a emanet olun hayırlı geceler 😘😴 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_7276.webp
    IMG_7276.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün testim bu şekilde sizce hala iğnenin etkisinden dolayı mı böyle çıkıyor yoksa hamile miyim
Valla cnm bende bu sorunun cevabını bulamadım yarın 12.günüm benimde yani artık geçmiştir diye düşünüyorum zaten en fazla 13gün sürer diyorlardı ama bilemiyorum sen 13.gün tekrar yap koyulaşırsa vardır zaten silikleşiyorsa tamamen iğne etkisidir

Günaydın kızlar 😍
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Adet bekleyen, transfer günü bekleyen, sonuç ve muayene günü bekleyen herkese hayırlı havadisler almasını diliyorum 😍

Artık öyle bir grup oldu ki, sabah kalkıp yatağın içinde daha kalkmadan tableti elime alıp
“Acaba kızlar gece ne yaptı, bir gelişme yeni bilgi varmı?”
Merakıyla ilk işim buraya bakmak oluyor 🥹
Gerçekten konuşmasak bile bu yazışma bile yakınlık hissi veriyor, çünkü hepimiz bir nevi aynı yollardan geçtik geçiyoruz.
Sanki bir tek biz birbirimizi anlıyoruz gibi 💕

Hepinizden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Benden yana helali hoş olsun 💕
İnşAllah daha nice güzel anlarımızda şahitlik edeceğiz burada 😍💕💕💕🧿🧿🧿

Bu arada ben idrar testimi tekrarladım, bir tane testim daha var elimde onu da yarın yada perşembe tekrarlayacağım.
Testi 10dakika beklemek gerekmiş ben tabii dayanamadım 2dakika sonra baktım negatif. Bi üzüldüm dedim elimdeki son testi bir dahamı yapsam.
10 dakika geçtikten sonra hayalet çizgiyi gördüm. İçime bir nebze su serpildi ama bunda da acaba kuruma çizgisimi diye aklıma geldi 😂 sonra dedim kağıdında 10dakika bekleyin diyor hayalet çizgidir kuruma değildir dedim kendi kendime
Yani anlayacağınız cumartesi kan testine kadar kesin bir şey yok.
Bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim. Ne hissedeceğimi bilemedim..

Günaydın kızlar 😍
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Adet bekleyen, transfer günü bekleyen, sonuç ve muayene günü bekleyen herkese hayırlı havadisler almasını diliyorum 😍

Artık öyle bir grup oldu ki, sabah kalkıp yatağın içinde daha kalkmadan tableti elime alıp
“Acaba kızlar gece ne yaptı, bir gelişme yeni bilgi varmı?”
Merakıyla ilk işim buraya bakmak oluyor 🥹
Gerçekten konuşmasak bile bu yazışma bile yakınlık hissi veriyor, çünkü hepimiz bir nevi aynı yollardan geçtik geçiyoruz.
Sanki bir tek biz birbirimizi anlıyoruz gibi 💕

Hepinizden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Benden yana helali hoş olsun 💕
İnşAllah daha nice güzel anlarımızda şahitlik edeceğiz burada 😍💕💕💕🧿🧿🧿
Ne güzel yazmışsın, inşallah canım… hamilelerin dileği tutar derler 🙏🏼

Bu arada ben idrar testimi tekrarladım, bir tane testim daha var elimde onu da yarın yada perşembe tekrarlayacağım.
Testi 10dakika beklemek gerekmiş ben tabii dayanamadım 2dakika sonra baktım negatif. Bi üzüldüm dedim elimdeki son testi bir dahamı yapsam.
10 dakika geçtikten sonra hayalet çizgiyi gördüm. İçime bir nebze su serpildi ama bunda da acaba kuruma çizgisimi diye aklıma geldi 😂 sonra dedim kağıdında 10dakika bekleyin diyor hayalet çizgidir kuruma değildir dedim kendi kendime
Yani anlayacağınız cumartesi kan testine kadar kesin bir şey yok.
Bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim. Ne hissedeceğimi bilemedim..
Düne göre farklı marka mıydı canım test? Gerçi aynı marka bile olsa üst üste iki test yapınca bile biri daha ferli biri daha fersiz çıkabiliyor

Back
X