HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Benıde ekleyebılırmısınız sat 26 şubat 11 inde ovulasyonda yumurtlama gordum beklenen bat 26 sı 😊

Dönüşüm muhteşem olur, belki size güzel haberlerle gelirim diye düşünüyordum reglim gecikmisti hatta sabah kan vermeye gitmiştim ki az önce regl oldum... 😔💔

Kızlar merhaba. Okuduklarıma göre bu topik çoğu kişiye uğurlu gelmiş. Benim de bat 24 mart. Eşim varikosel ameliyatı olduktan sonraki ilk denememiz. 1 yıldır negatif gördüğüm için çok umut besleyemiyorum. Şu an kasıklarımda hafif ağrılar var bazen de adet olacakmış gibi hafif rahim ağrısı. Umarım kırmızılar gelmez

Kızlar çatlatma iğnesinin 12. Gün bugün erken gebelik test yaptım bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_6007.webp
    IMG_6007.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6006.webp
    IMG_6006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba. Okuduklarıma göre bu topik çoğu kişiye uğurlu gelmiş. Benim de bat 24 mart. Eşim varikosel ameliyatı olduktan sonraki ilk denememiz. 1 yıldır negatif gördüğüm için çok umut besleyemiyorum. Şu an kasıklarımda hafif ağrılar var bazen de adet olacakmış gibi hafif rahim ağrısı. Umarım kırmızılar gelm
Merhaba varikosel kaçıncı seviyeydi? Sperm testleri nasıldı?

Kızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_7250.webp
    IMG_7250.webp
    12 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_7248.webp
    IMG_7248.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7249.webp
    IMG_7249.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Var gözüküyor. Başka marka testiniz varsa başka marka ile de yapın garanti olsun

Merhaba derecesi hakkında bir yorum yapmadı doktor. Sperm sayımız iyiydi total 147 milyon 1 milimde 49 milyon. İleri hareketlimiz%16 ve morfoloji 3 olduğu için ameliyat oldu
Ya sonuçlarınız zaten kötü değilmiş ameliyattan sonra daha da güzelleşmiştir inşallah 🙏🏻 Eşim de 20 gün sonra test verecek bakalım nasıl gelecek sonuçlar.

Ya sonuçlarınız zaten kötü değilmiş ameliyattan sonra daha da güzelleşmiştir inşallah 🙏🏻 Eşim de 20 gün sonra test verecek bakalım nasıl gelecek sonuçlar.
İnşallah sizinki de güzel gelir. Sizin nasıldı sonuçlar bir de hangi takviyeyi kullanıyorsunuz?

Beni de ekler misiniz bat 27 Mart 6-9-12-13 Mart değerlendirdik hafif hafif belirtilerim var fakat çok sabirsizim inşallah burasi hepimize uğurlu gelir 😅🤭

Pyro clinic marka hızlı gebelik testi yaptım şimdi de. Sonuç negatif 😞

s3lin07 s3lin07 Bu ay stres olmayayım diye foruma sık girmiyorum. Müjdeli haberi yeni gördüm. Tebrik ederim, hayırlı olsun 💕 Sağlıkla gelsin inşallah minik bebiş 😊🩷

Bu ay hiç içimden gebelik için bir şey yapmak gelmiyor, sanki pes etmiş gibiyim 😔 hayıt tohumu almıstım. Geçen ay kullandım. Bu ay içmedim bile. Onu da bıraktım 😞

Kızlar Bat 25 i Ne zaman test yapsak sonuç alırım. Sürekli test yapasım geliyor ama kendimi tutuyorum

Back
X