- 29 Kasım 2023
- 635
- 296
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aLlahım güzel artışlar versin erken ögrendin bide dayanamayıpOğlumda 12 den 51e çıkmıştı bu 13ten 34 e
Yok kız tamamen sürpriz oldu bana buaLlahım güzel artışlar versin erken ögrendin bide dayanamayıp![]()
Merhaba varikosel kaçıncı seviyeydi? Sperm testleri nasıldı?Kızlar merhaba. Okuduklarıma göre bu topik çoğu kişiye uğurlu gelmiş. Benim de bat 24 mart. Eşim varikosel ameliyatı olduktan sonraki ilk denememiz. 1 yıldır negatif gördüğüm için çok umut besleyemiyorum. Şu an kasıklarımda hafif ağrılar var bazen de adet olacakmış gibi hafif rahim ağrısı. Umarım kırmızılar gelm
Merhaba derecesi hakkında bir yorum yapmadı doktor. Sperm sayımız iyiydi total 147 milyon 1 milimde 49 milyon. İleri hareketlimiz%16 ve morfoloji 3 olduğu için ameliyat olduMerhaba varikosel kaçıncı seviyeydi? Sperm testleri nasıldı?
Var gözüküyor. Başka marka testiniz varsa başka marka ile de yapın garanti olsunKızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Ya sonuçlarınız zaten kötü değilmiş ameliyattan sonra daha da güzelleşmiştir inşallahMerhaba derecesi hakkında bir yorum yapmadı doktor. Sperm sayımız iyiydi total 147 milyon 1 milimde 49 milyon. İleri hareketlimiz%16 ve morfoloji 3 olduğu için ameliyat oldu
İnşallah sizinki de güzel gelir. Sizin nasıldı sonuçlar bir de hangi takviyeyi kullanıyorsunuz?Ya sonuçlarınız zaten kötü değilmiş ameliyattan sonra daha da güzelleşmiştir inşallahEşim de 20 gün sonra test verecek bakalım nasıl gelecek sonuçlar.
Biz daha ilk kez test vereceğizİnşallah sizinki de güzel gelir. Sizin nasıldı sonuçlar bir de hangi takviyeyi kullanıyorsunuz?
Pyro clinic marka hızlı gebelik testi yaptım şimdi de. Sonuç negatifKızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi