- 31 Ocak 2025
- 655
- 167
- 18
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 11 şubat. Kanı yeni verdim bir kaç saat sonra çıkarKaçtı beta en son o ağrılar çok normal sat neydi
Hayırlı olsun canım hamilesin çizgi netKızlar regl gecikmesi 2. Günüm
Canım beta çıktı. 76.5 ama progesteron 8.8 düşük gibi. Dış gebelik değildir demiKaçtı beta en son o ağrılar çok normal sat neydi
5 in altında olunca sağlıksız gebelik diyor canım bence için rahat etsin pek bilgim yok ama öyle yazıyor araştırdımCanım beta çıktı. 76.5 ama progesteron 8.8 düşük gibi. Dış gebelik değildir demi
Betalarini yazsr msn günüyleCanım beta çıktı. 76.5 ama progesteron 8.8 düşük gibi. Dış gebelik değildir demi
Teşekkür ederim5 in altında olunca sağlıksız gebelik diyor canım bence için rahat etsin pek bilgim yok ama öyle yazıyor araştırdım![]()
Canım bugün verdim kan 12 mart 76.5 beta hcgBetalarini yazsr msn günüyle
İlk kanın miydi öncesi varsa kaçtıCanım bugün verdim kan 12 mart 76.5 beta hgc
İlk kanım regl gecikmesi 2. Günüİlk kanın miydi öncesi varsa kaçtı
İki gün sonra kan ver değerin normal herkesin farkli bam benim ilk bebeğim adete 1 hafta varken 12.72 çıkmıştı bu bebeğim 5 gün varken 13 ciktiİlk kanım regl gecikmesi 2. Günü
Tamam canım. Doktora gıtcem tekrardan sonuç göstermeye bakalım ne dıcekİki gün sonra kan ver değerin normal herkesin farkli bam benim ilk bebeğim adete 1 hafta varken 12.72 çıkmıştı bu bebeğim 5 gün varken 13 cikti
Rica ederim canım 2 günde bir artis olur iki gün sonra kan verirsin doktorda öyle derTeşekkür ederim![]()
Tamam canımRica ederim canım 2 günde bir artis olur iki gün sonra kan verirsin doktorda öyle der![]()