• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inş 🙏 9 yıllık evliyim 6 7 yıldır deniyoruz sizin gibi o hastahne bu hastahne kım ne derse oraya gittik onu denedık bunu denedık koca karı yöntemleri bıle denedik kım ne derse onu yaptık ama ne yaparsak olmadı herzaman şuna inanırım gelecegı bi vakit zaman var bızım için . Sana kısaca şu söyleyim kuzenım 8 yıl boyunca çocuk istemedi çocuk düşüncesi yoktu eşi artık istıyordu doktora gittiler eşinde spermleri çok kötüyle tüp bebekle bile zor olur demişler hemen giriştiler tüp bebeğe ve ilk denemede tuttu bebeişleri çocuk doğdu çocuk 6 aylıkken ayrıldılar okdar beklediler ettiler ama belkide hayırlı gelemedi herzaman dua ediyorum bana sağlıklısını ve hayırlısını evıme yuvama bana mutluluk huzur vatananına dinine hayırlı gelecekse gelsin dıye o yüzden canını sıkma gecıcen hersey gudelliyordır daha iyisi olsun dıye 🙏
Bende her zaman derim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hayırsız olacaksa şimdi olmasın böyle bir kere ağlarız hayırsız gelirse hergün ağlarız Rabbim hepimize herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah 🤲🥲

Hoşbuldum 😍 aminnnn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🤲🏻 bir yanım bekle diyor diğer yanımda sabırsızlanıyor🥲 benim işlem yapıldığı günden beridir kasıklarda batma bel ağrısı var son iki gündür de baş ağrısı ve göz kararması yaşıyorum tabi bu belki ilaçların da etkisinden olabilir ancak bunları yaşayıp pozitif alan kişileri duyunca da daha bir heyecan yapıyorum 🥹
Hoşgeldin arkadaşım, ben de 10 Mart’ta transfer oldum ve bende de söylediğin belirtiler var. İnşallah tutunma belirtileridir bunlar 🙏🏼 Benimki 5. gün embriyosu ve çarşamba günü, yani 9. günü idrar testi yapmaya karar verdim, sonucu paylaşırım

Evet canım çok şükür iyi cuma günü tekrar kontrol var kesinleşecek. Ya kusura bakmayın aktif olamıyorum fazla zamanım olmuyor taşınıyoruz da hepsi üst üste geldi🥴sizde durumlar nasıl ?
Çok şükür canım dilerim güzel haberler alırsın ne kusuru canım işin çokmuş ya Allah kolaylık versin tedavi ortasında niye taşındın canım sana zor olucaktır ☺️❤️

Amin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inş 🙏 9 yıllık evliyim 6 7 yıldır deniyoruz sizin gibi o hastahne bu hastahne kım ne derse oraya gittik onu denedık bunu denedık koca karı yöntemleri bıle denedik kım ne derse onu yaptık ama ne yaparsak olmadı herzaman şuna inanırım gelecegı bi vakit zaman var bızım için . Sana kısaca şu söyleyim kuzenım 8 yıl boyunca çocuk istemedi çocuk düşüncesi yoktu eşi artık istıyordu doktora gittiler eşinde spermleri çok kötüyle tüp bebekle bile zor olur demişler hemen giriştiler tüp bebeğe ve ilk denemede tuttu bebeişleri çocuk doğdu çocuk 6 aylıkken ayrıldılar okdar beklediler ettiler ama belkide hayırlı gelemedi herzaman dua ediyorum bana sağlıklısını ve hayırlısını evıme yuvama bana mutluluk huzur vatananına dinine hayırlı gelecekse gelsin dıye o yüzden canını sıkma gecıcen hersey gudelliyordır daha iyisi olsun dıye 🙏
Dogru diyosun belki olmamasi daha hayirlidir bilemiyoruz ama sanki olsa hersey mükemmel olacakmis gibi geliyor bende hep hayirlisiyla olsun diye dua ediyorum elimizden geleni fazlasiyla yapiyoruz gerisi allaha kalmış

Teşekkür :KK68: ederim dilerim hepimiz hikayelerimizin sonunda mucizelerimize kavuşuruz Rabbimin izniyle evet aslında iyi yumurta toplanmış üzüldüm bari 4 tane döllenseydi umudun olurdu inşallah tutunurda gerek kalmaz sperm dna 🧬 hasarına falan o zaman bakılıyormuş neden döllenme olmuyor yada ilerlemiyor diye dilerim hiçbirine gerek kalmaz inşallah dilerim mucizen seninledir inşallah🤲
Saol canım inş 🥰 evet doktorda dedi bizi bekledıgımız 4 5 emrıo oluşmasıydı dedi oda şaşırdı . Aslında genetik teslerımız tedavıye başlanmadan yapıldı bı sıkıntı testlerde yumurtalıklarda kanlarda rahım flmde yok . Artık nasıl oluyorsa ileri derece genetikler oluyormuş ona bakılacakmış . Doktor olumlu sonuç bekliyor ama bakalım göreceğiz 😊

Saol canım inş 🥰 evet doktorda dedi bizi bekledıgımız 4 5 emrıo oluşmasıydı dedi oda şaşırdı . Aslında genetik teslerımız tedavıye başlanmadan yapıldı bı sıkıntı testlerde yumurtalıklarda kanlarda rahım flmde yok . Artık nasıl oluyorsa ileri derece genetikler oluyormuş ona bakılacakmış . Doktor olumlu sonuç bekliyor ama bakalım göreceğiz 😊
İnan ki nasip ya varya olmadı mı ne yap ne et olmuyor Rabbim kısmet etmiyor işte bizde diyoz şöyle olsa böyle olurmuydu diye 😇 bu arada yaşın kaç canım onu da yazayım

Çok şükür canım dilerim güzel haberler alırsın ne kusuru canım işin çokmuş ya Allah kolaylık versin tedavi ortasında niye taşındın canım sana zor olucaktır ☺️❤️

Teşekkürler inşallah cnm hepimiz🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yurtdışında böyle hemen değince randevu vermiyorlarki, ben ocakta yaparız değe düşünmüştüm mart sonu dedi dr🤦‍♀️taşınmamız da 2 senedir bekliyoruz ev yapıyorduk ayni zamana denk geldi🤷🏼‍♀️Çok zor, bi de ilaçlar felan aşırı yoruyor 🥴İnsAllah olur bu defa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻bebek konusu geçince bile, o an gözlerim doluyor başka bi şey düşünemiyorum artık 🥺taşınma felan telaşında bile bebek düşünüyorum delirecem🥺

Hoşgeldin arkadaşım, ben de 10 Mart’ta transfer oldum ve bende de söylediğin belirtiler var. İnşallah tutunma belirtileridir bunlar 🙏🏼 Benimki 5. gün embriyosu ve çarşamba günü, yani 9. günü idrar testi yapmaya karar verdim, sonucu paylaşırım
İnşallah çok güzel sonuçlar alırız canım bende cuma kan vereceğim sizlerle paylaşırım Rabbim bu mübarek ay hürmetine nasip etsin sağlıklı hayırlı şekilde 🤲🏻🤍

Amin canim. Valla herkes pozitif düşünüp konusuyor ben sürekli negatif konusuyorum bazen kendime de kiziyorum 🙈 çok mu karamsarım acaba
Pozitif ol canım biliyorum insanın yaşadıkları artık ağır geliyor mental olarak çöküyorsun ama her zaman umudun olsun birde insan çok olumsuzluk yaşayınca hissettiklerin çok normal ama yine de her daim pozitif ol enerjini düşürme canım tüm dualarım seninle dilerim herşey güzel olur senin için sakın pes etme 🌹 Amin Ecmain inşallah 🤲🥰🫶🏻
Amin canim. Valla herkes pozitif düşünüp konusuyor ben sürekli negatif konusuyorum bazen kendime de kiziyorum 🙈 çok mu karamsarım acaba

Teşekkürler inşallah cnm hepimiz🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yurtdışında böyle hemen değince randevu vermiyorlarki, ben ocakta yaparız değe düşünmüştüm mart sonu dedi dr🤦‍♀️taşınmamız da 2 senedir bekliyoruz ev yapıyorduk ayni zamana denk geldi🤷🏼‍♀️Çok zor, bi de ilaçlar felan aşırı yoruyor 🥴İnsAllah olur bu defa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻bebek konusu geçince bile, o an gözlerim doluyor başka bi şey düşünemiyorum artık 🥺taşınma felan telaşında bile bebek düşünüyorum delirecem🥺
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah tedavinin sonunda hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 taşınma içinde Rabbim sana kolaylık güç kuvvet versin inşallah 🫶🏻 randevular dolu oluyor birde oranın yeni hastası olunca hemen vermiyorlar 🫣 ben eski hasta olduğum için sıkıntı yok artık oraya kadrolu olmuşum 😁 aslında hastane bir tane tedaviyi hediye etmesi gerekiyor orada kıdemli olduğum için 🤣😂

Back
X