- 4 Aralık 2024
- 2.277
- 1.940
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #4.501
Bende her zaman derim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hayırsız olacaksa şimdi olmasın böyle bir kere ağlarız hayırsız gelirse hergün ağlarız Rabbim hepimize herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallahAmin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inş9 yıllık evliyim 6 7 yıldır deniyoruz sizin gibi o hastahne bu hastahne kım ne derse oraya gittik onu denedık bunu denedık koca karı yöntemleri bıle denedik kım ne derse onu yaptık ama ne yaparsak olmadı herzaman şuna inanırım gelecegı bi vakit zaman var bızım için . Sana kısaca şu söyleyim kuzenım 8 yıl boyunca çocuk istemedi çocuk düşüncesi yoktu eşi artık istıyordu doktora gittiler eşinde spermleri çok kötüyle tüp bebekle bile zor olur demişler hemen giriştiler tüp bebeğe ve ilk denemede tuttu bebeişleri çocuk doğdu çocuk 6 aylıkken ayrıldılar okdar beklediler ettiler ama belkide hayırlı gelemedi herzaman dua ediyorum bana sağlıklısını ve hayırlısını evıme yuvama bana mutluluk huzur vatananına dinine hayırlı gelecekse gelsin dıye o yüzden canını sıkma gecıcen hersey gudelliyordır daha iyisi olsun dıye
![]()