3er tane çok değil canım ama benim bir arkadaşım aynı senin gbi is yerinde çekmecesine atmış kuruyemusleri. bisüre sonra durdurmaz olma kendini ve cok kilo almıştı aman diyim bence günlük al yanına ufak bi buzdolabı posetinde bir avuç dolusu karışık olsun. Zaten her birinden 4 5 tane yeterli diyorlar :))
Günaydın Ekim anneleri geçen hafta bende Ekim annesi olacağımı öğrendim ikinci bebiş daha kontrole gitmedim haftaya gidicem hafif karın ağrılarım var birazcıkta bel
Kızlar keseyi karın dan mi baktırıyorsunuz yoksa vajinal ultrason mu? ben karından istiyorum ama onun içinde beklemek gerek sanırım.hemen görünmüyormuş
Kızlar keseyi karın dan mi baktırıyorsunuz yoksa vajinal ultrason mu? ben karından istiyorum ama onun içinde beklemek gerek sanırım.hemen görünmüyormuş
benim ilki altı haftalıkken kalp atışı duymuştum haftaya altı haftalık olacağım salı günü gidicem bakalım bende sabırsızlanıyorum birşeyi beklerkende hiç zaman geçmiyor yahu...