2015 Ekim Anneleri

bende haftaya salı gidicem inşallah pıtpıtları duyar rahatlarızz

Ahahahah o arkadaş benmişim gibi hissettim. Tuğba kuruyemişi çekmeceme doldurdum. Hergün ara öğün olarak tüketiyorum.

günaydın kızlar nasıl gidiyor aşırı bitkinlikle uyku var bendeeeee

Uyku hali bende de var canım ama geceleri değil maalesef gece rahat uyuyamıyorum artık işte öğle tatilinden dönünce bastırıyor çok fena.

Günaydın Ekim anneleri geçen hafta bende Ekim annesi olacağımı öğrendim ikinci bebiş daha kontrole gitmedim haftaya gidicem hafif karın ağrılarım var birazcıkta bel

Kızlar keseyi karın dan mi baktırıyorsunuz yoksa vajinal ultrason mu? ben karından istiyorum ama onun içinde beklemek gerek sanırım.hemen görünmüyormuş

Kızlar keseyi karın dan mi baktırıyorsunuz yoksa vajinal ultrason mu? ben karından istiyorum ama onun içinde beklemek gerek sanırım.hemen görünmüyormuş

Karından baktı benimkine geçen hafta değerim 4000 lerde iken göründü, 4+6 ya da 5+0 falandım

SUAN VAJİNAL BAKAR YEDİ HAFTALIĞINDAN SONRA KARINDAN BAKAR AMA YEDİ HAFTADAN ÖNCE GÖRÜNMESİ ZOR OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR YOL İZLİYORLAR

Karından baktı benimkine geçen hafta değerim 4000 lerde iken göründü, 4+6 ya da 5+0 falandım

AMA KALP ATIŞLARI YOKTUR TABİ DİMİ
SADECE BOŞ KESEMİ GÖRDÜ YOKSA İÇİNDE NOKTA KADAR BİŞİ VARMIYDI

evet kiminde erkende görülebiliyor.bakalım görünecek mi haftaya..
benim ilki altı haftalıkken kalp atışı duymuştum haftaya altı haftalık olacağım salı günü gidicem bakalım bende sabırsızlanıyorum birşeyi beklerkende hiç zaman geçmiyor yahu...

BAŞKA HASTAHANEYE GİDEN YOKMU HATUNLAR........

Benimde bugün 4+5 sanırım . ya sat in ilk günü 1. Gün mu sayılıyor nasıl hesaplanıyor. Bi hesapta 4+5 görünüyor diğerinde 4+6 :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…