2015 Ekim Anneleri

benim ilki altı haftalıkken kalp atışı duymuştum haftaya altı haftalık olacağım salı günü gidicem bakalım bende sabırsızlanıyorum birşeyi beklerkende hiç zaman geçmiyor yahu...

Aynen canım ya zaman geçmiyor. Ins sağlıkla duyalimda bekleriz :)

ŞİMDİ BEBEĞİN KALP ATIŞI 6000 DEN SONRA GÖRÜLÜYO DİYOR BEN DR A GİTTİĞİMDE 8 BİN OLACAK BELKİ DUYULUR DEDİM AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYO :9 KISMET GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN :) DÜŞÜNSENİZE ŞU AN GÖBEK BAĞI VAR BİZDEN BESLENİYOR GELİŞİYO KÜÇÜCÜK CANI VAR MUCİZELERİMİZİNN NE GÜZEL :nazar: RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİNN BİZİMKİLEREDE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİNN :)

ŞİMDİ BEBEĞİN KALP ATIŞI 6000 DEN SONRA GÖRÜLÜYO DİYOR BEN DR A GİTTİĞİMDE 8 BİN OLACAK BELKİ DUYULUR DEDİM AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYO :9 KISMET GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN :) DÜŞÜNSENİZE ŞU AN GÖBEK BAĞI VAR BİZDEN BESLENİYOR GELİŞİYO KÜÇÜCÜK CANI VAR MUCİZELERİMİZİNN NE GÜZEL :nazar: RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİNN BİZİMKİLEREDE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİNN :)

Ne güzel anlatmissin canım. Amin inş herkese nasip etsin. Bizimkinide daim etsin iNS.

Ne güzel anlatmissin canım. Amin inş herkese nasip etsin. Bizimkinide daim etsin iNS.

inşallah her anı düşünelim tadını çıkaralım bize bağlı yediğimizi yiyor sevdiğimiz insanın kanından canından bir parçayız ekimde kısmet olursa anneyizz bizim kokumuzu alınca susucak emince uyuyup rahatlıcak evet büyük sorumluluk ama çok güzel karşılıksız sevgi uğruna üzülmeye sıkılmaya değer tek varlık :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak kısmet olur

Ben 6+0 olucam cts günü muhtemelen karından ultrason ile görür o zaman.:KK9::KK9:

Evet lovely görünür, belki kalbi bile duyarsın.

İnşallah canım tek mi çift mi o da belli olacak yazarım.

ama ikizlik 8. haftada kesinleşiyormuş ancak, öyle diyor dr.lar. hayırlısı olsun hakkında

6000 den sonra mı duyuluyormuş, bilmiyordum bunu, benimki de duyulabilir o zaman şimdi gitsem:KK48:
ama kesinleşsin, netleşsin, haftaya gideceğim ben

adet olcakmışım gibi karın ağrısı ile uyandım bugün ama hala gelen giden yok. İdrarda gebelik testini sabah yapmak şart mı?

Eheheh bizimki görülür o zaman cts günü 2148'dik çünkü bu cts'ye bayağı bir artmış olur.

Evet lovely görünür, belki kalbi bile duyarsın.

ama ikizlik 8. haftada kesinleşiyormuş ancak, öyle diyor dr.lar. hayırlısı olsun hakkında

6000 den sonra mı duyuluyormuş, bilmiyordum bunu, benimki de duyulabilir o zaman şimdi gitsem:KK48:
ama kesinleşsin, netleşsin, haftaya gideceğim ben

Evet kese 1500'den sonra, kalp atışı da 6000 deniliyor. İkiz için ise ultrasonda keseyi görmemiz yeterli dedi doktorum canım çünkü bana 2 tane blast embriyo transfer edilmişti. Belki ikiz olma ihtimali var.

Eheheh bizimki görülür o zaman cts günü 2148'dik çünkü bu cts'ye bayağı bir artmış olur.

görülebilirde görülmeyebilirde ikiside normal iyi olsunlarda varsın sonra duyalım canımmm :):):) maşallah rabbim daim etsin artan değerleri

adet günüm bugün canım ya..
Sen ne kadardır deniyordun? Tüp bebek ilk denemen mi? İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini :)

Canım biz 5 ay denedik olmayınca doktora gitti eşim ve tek yolun tüp bebek olduğunu öğrendik. İlk denememdi çok şükür ki oldu. Sağolasın canım darısı başına inşallah sende çift çizgiyi görürsün.

adet olcakmışım gibi karın ağrısı ile uyandım bugün ama hala gelen giden yok. İdrarda gebelik testini sabah yapmak şart mı?
Benim dun adete 2 gun kala hemde aksam saatlerinde cikti canim.Ama tabi degerlerle alakali.bazilarinin adet gecikmesinden sonra bile cikmayabiliyormus.yalniz ben dun yapmadan once iki uç saat tuttum idrarimi:)

Benim dun adete 2 gun kala hemde aksam saatlerinde cikti canim.Ama tabi degerlerle alakali.bazilarinin adet gecikmesinden sonra bile cikmayabiliyormus.yalniz ben dun yapmadan once iki uç saat tuttum idrarimi:)
Bende 7 gün kala akşam işten eve geldiğimde yapmıştım ama benimde bir kaç saatlik bekleme sonucu. Evet bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor hayırlısı.

Arkadaslar merhaba, bendecdun ogrendim ekim annesi olacagimi, yalniz sizden farkim 3.kez anneligi tadacagim. Allahin dilemesi bu yavrumuz buyuk oglum 9 kucuk oglum 2.5 yasinda. 3. Surprizimizi insaAllah 2 ekimde kucaklayacagimiz gorunuyor. Kismet, Rabbim dileyen herkese hayirlarla nasip etsin. Bizim evlatlarimiza da hayirli omurler versin. Ben fazla giremiyorum buraya vakit dar arada girer okurum yazdiklarinizi, anneliginiz hayirli olsun, mucizeniz daim olsun. Sevgiler:)

Arkadaşlar benim akintim çok aşırı ya normal mi bilmiyorum da hep korkarak wc ye gdyorum bakıyorm akıntıymis

Ozellikle ilk aylarda saatlerce uyusanizda hic uyumamis gibi hissedersiniz. Ucunde de ayni seyi yasiyorum:/

Back