Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Recetelendiriyo da SGK desteği için devlet Hastanesi'nden raporlandir denildi o yüzden soruyorum
Son düşüğümde ozeldeki doktorum rapor çıkardı canm illa devlete gitmene gerek yok ozeldeki doktorda isterse rapor çıkarabilir. Şuan da rapor çıkarmadı sanırım keseyi bekliyor receteyle idare ediyorum

mbtcry mbtcry canım ne yaptın doktora gittin mi inşallah hayırlısıyla herşey yolundadır umarım 🤲💕
Canıım çok teşekkür ederim sorduğun için🥰 28 Nisan için tarih verdi doktorum. Çok heyecanlandım bugün bir koca poşet dolusu ilaçla geldim eve. Şifa olsun, bebeğimin tutunmasına vesile olsun inşallah. Hepimiz güzel haberler alalım Allahın izniyle. Ucundan kıyısından Nisan ayını yakaladım😄

Canım kadinlar inşallah hepiniz pozitif görüp doğum ile sonuclansin tedavilerimiz 🤲 dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aranızda bende Haziran'da transfer düşünüyorum aksilik olmazsa ama dondurulmuş daha önce transfer olmadım olumsuz yönleri var mı yardımcı olursanız sevinirim 🧡💐

İyi azaltmissin en azından.peki hiç miden bulanmadi mi kuzum ben kokusuna tahammül edemiyorum şuan😔 evde oturmak zor malesef yatmak ayrı zor. Bende temizlik yapmayı o kadar özledim ki anlatamam🫣 Rabbim cektiklerimizin mükâfatını versin ins.🙏
Benim genel olarak şimdilik bi bulantım yok kuzum bn galiba yüksek tansiyonla uğraşcm amin vallahi Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucaklarımıza alalım🤲🤲

Canım kadinlar inşallah hepiniz pozitif görüp doğum ile sonuclansin tedavilerimiz 🤲 dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aranızda bende Haziran'da transfer düşünüyorum aksilik olmazsa ama dondurulmuş daha önce transfer olmadım olumsuz yönleri var mı yardımcı olursanız sevinirim 🧡💐
Canım bn dondurulmuş oldum yani olumsuz bir yönü olmadı

Kızlar bir de bir şey danışmak istiyorum size. Bugün transfer tarihi belirleyince doktorla biraz konuştuk. 2 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş. Ama ikisi de orta kalite dedi. Biri bir tık daha iyiymiş onu transfer edelim dedi. Ben 2 tane mi transfer etseniz hocam diyince de sen bilirsin ben öyle de yaparım ama onun da senin için zorlukları riskleri olabilir falan dedi, sen bir iki gün düşün bana haber ver dedi. 2 embriyo transfer edilen arkadaşlarımın kaliteleri nasıldı? Orta kalite olduğu için ikisini de verseler mi diye düşünüyorum açıkçası belki şansı arttırmış olurum. Bu kadar ilaç yükü aldık vücudumuza Rabbim yüzümüzü güldürsün pozitif sonuç aldırıp bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah. Bir tane de üçüncü gün embriyom var geride.

Canıım çok teşekkür ederim sorduğun için🥰 28 Nisan için tarih verdi doktorum. Çok heyecanlandım bugün bir koca poşet dolusu ilaçla geldim eve. Şifa olsun, bebeğimin tutunmasına vesile olsun inşallah. Hepimiz güzel haberler alalım Allahın izniyle. Ucundan kıyısından Nisan ayını yakaladım😄

Rica ederim ne demek sizler benim yol arkadaşımsınız en azından hepinizden yana kafam rahat olsun 😁🤭
Çok şükür hamdolsun ne güzel bir haber bu dilerim bebişin de sıkı sıkı tutunur bize birgün böyle pozitif haber verirsin Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️👼
Amin canım sana ve bebeğine şifa olsun canım 🤲🥹

Kızlar bir de bir şey danışmak istiyorum size. Bugün transfer tarihi belirleyince doktorla biraz konuştuk. 2 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş. Ama ikisi de orta kalite dedi. Biri bir tık daha iyiymiş onu transfer edelim dedi. Ben 2 tane mi transfer etseniz hocam diyince de sen bilirsin ben öyle de yaparım ama onun da senin için zorlukları riskleri olabilir falan dedi, sen bir iki gün düşün bana haber ver dedi. 2 embriyo transfer edilen arkadaşlarımın kaliteleri nasıldı? Orta kalite olduğu için ikisini de verseler mi diye düşünüyorum açıkçası belki şansı arttırmış olurum. Bu kadar ilaç yükü aldık vücudumuza Rabbim yüzümüzü güldürsün pozitif sonuç aldırıp bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah. Bir tane de üçüncü gün embriyom var geride.

Canım sağlık sorunun yoksa çift kat en azından şansın artar ha Rabbim sana ikisini de nasip eder o ayrı mesele bende 36 yaşındayım hep çift kattım risk her zaman var tek bebekte risk var yeter ki sağlıcakla tutunup sağlıcakla vaktinde zamanında dünyaya gelsinler inşallah Amin 🤲🥰👼👼

Amin inşallah 🤲 Allah razı olsun ❤️
Bizim kızlar çoğu dondurulmuş transfer ve çoğu maşallah 🧿 pozitif oldu olumsuz etkisi olmaz Allah’ın izniyle sadece nasip işidir kısmeti varsa tutunur inşallah Amin 🤲🥰

Oksapar kullanan arkadaşlar bugün tüp bebek merkezinde raporlandirilmasi lazım dediler kadın doğum doktoru raporlandirilabiliyomu yoksa kardiyoloji yemi gitmem lazım bilginiz varmı
Benim gittiğim merkezin sgk'ayla anlaşması yok doktorum reçeteyi yazıyor bende ilk 1 kere devlette kadin dogum doktoruna sonra 1 kere de universitede yazdirdim ondan sonra da hep aile hekimimde yazdiriyorum

Doktoruma söyledim WhatsApp'tan kendi doktoruma yani dedi Sen kendi ilinde o doktorlardan birinde bir bak dedi var mı yok mu diye Ondan sonra gel dedi Ben şu an şanlıurfa'dayım benim Doktorum Diyarbakır'da yani bir iki saat yol olduğu için gidemedim mecburen yakın bir doktora gittim canım
Kese ile beta hcg değerinin çok da ilgisi olmadığını kendimde de çevremdeki arkadaşlarımda da deneyimledim. Kiminin ikiz olmadığı halde betası normalin iki katı olabiliyor ona rağmen kese görmüyor. Sanırım kese için en net 5*0 lara başlamak gerekiyor. Bu konuda beni de bir doktor aşırı endişelendirmişti bu beta da görünmesi gerek ama kese yok falan demişti halbuki o değerimin iki katı yüksekliğinde olanlar bile görmemişti üstelik daha yeni regl gecikmemin 4 ya da 5. Günüydü. Sonra dış gebelik olsaydı tüpte olurdu o da belli olurdu falan diyip aklıma kurt düşürmüştü. Sonra başka doktora gittiğimde daha erken olduğunu birkaç günüm daha olduğunu beta değeriyle ilgili olmadığını ultrason cihazının iyi olup olmamasının ve gün sayısının önemli olduğunu söylemişti. Ki o da dış gebelik değil tüpte görünmüyor demişti. Ki doktorlar bana vajinal bakmışlardı yine görünmemişti. Çok uzattım süreci yazıp boşa strese girmemen için. Net kese görünmesi için beta değerine değil haftana bakman önemli. İnşallah bir iki gün sonra gittiğinde rahatlıkla göreceksin.

Hiç bor sıkıntı olmaz ALLAHın izniyle
Benim aralıkta dondurduk 11 Nisan da transfer oldum ve dün pozitifi gördüm çok şükür 🤲 hiç sıkma canını sadece iyi düşün iyi olsun😊

Kese ile beta hcg değerinin çok da ilgisi olmadığını kendimde de çevremdeki arkadaşlarımda da deneyimledim. Kiminin ikiz olmadığı halde betası normalin iki katı olabiliyor ona rağmen kese görmüyor. Sanırım kese için en net 5*0 lara başlamak gerekiyor. Bu konuda beni de bir doktor aşırı endişelendirmişti bu beta da görünmesi gerek ama kese yok falan demişti halbuki o değerimin iki katı yüksekliğinde olanlar bile görmemişti üstelik daha yeni regl gecikmemin 4 ya da 5. Günüydü. Sonra dış gebelik olsaydı tüpte olurdu o da belli olurdu falan diyip aklıma kurt düşürmüştü. Sonra başka doktora gittiğimde daha erken olduğunu birkaç günüm daha olduğunu beta değeriyle ilgili olmadığını ultrason cihazının iyi olup olmamasının ve gün sayısının önemli olduğunu söylemişti. Ki o da dış gebelik değil tüpte görünmüyor demişti. Ki doktorlar bana vajinal bakmışlardı yine görünmemişti. Çok uzattım süreci yazıp boşa strese girmemen için. Net kese görünmesi için beta değerine değil haftana bakman önemli. İnşallah bir iki gün sonra gittiğinde rahatlıkla göreceksin.

Çok doğru dediniz benim doktorum ikinci kan testinden emin olmasına rağmen iki hafta sonraya randevu vermişti keseyi net görebilmek için beni tam 5. Haftaya girdim çağırdı 🫣 peki bebeğinizi sonradan görebildiniz mi inşallah 🤲

Benimkiler de orta kalitedeydi doktorum çift embriyo transferlerinde ikisi tutmasa da bir tanesinin tutma olasılığı daha yüksek oluyor onun için bana 2 tane transfer etti bence sende öyle yap

Çok doğru dediniz benim doktorum ikinci kan testinden emin olmasına rağmen iki hafta sonraya randevu vermişti keseyi net görebilmek için beni tam 5. Haftaya girdim çağırdı 🫣 peki bebeğinizi sonradan görebildiniz mi inşallah 🤲
Evet sonrasında görmüştük 5+2 de mi ne görmüştüm sağlıklı da ilerliyordu ama yedinci haftada kalbi durdu devam etmedi o gebeliğim. Gözlemlediğim kese de kalp atışı da gerçekten her gebelik de aynı olmuyor. Bazı doktorlar spontan gebelik de regl gecikince hemen test yapma diyorlardı hiç değilse 7-10 gün geçsin ki belli olsun diye. Sizin doktorunuz da doğru yapmış biz sabırsızız ama doğru olan da bu aksi halde işte böyle kese görünmedi diyip gereksiz paniğe sürüklüyorlar onlar bişey demese bile insan beklediği bir gebelikse hele ki ekstradan tedirgin oluyor.

Back
X