2015 Ekim Anneleri

Gunaydin ekim anneleri guzel bir gun olur insallah herkese. Yarin keseyi gormek icin gidecektik 5+2 yiz ama haftaya erteleyecem kalp atislarinida duyalim diye. Allah a emanet olun

bende 5+1de gidicem görmeye kalp atışını ne zaman duyarız acaba allah kısmet ederse :)

Maşallah canım allahım bize de nasip etsin inşallah artık bu hafta görelim bizde :)

Kaygılım solda hissediyordum hep ama 2 gündür yani dün ve bugün sağ bayağı batma şeklinde acıyor. Acaba ikizlerde biri solda biri sağda mı diye düşünmedim değil. Cts gelsede görsek.

benimde bazen sağ bazen sol :) ikizler mi beta değerinde anlaşılmaz mıydı ikiz olsalardı ?

benimde bazen sağ bazen sol :) ikizler mi beta değerinde anlaşılmaz mıydı ikiz olsalardı ?

Anlaşılmazmış kaygılım. Doktor keseleri görmeden birşey diyemem dedi son yükseliş acaba mı dedirtti. 496,75'ten 2148'e fırladı cts 2 gün sonraki değerim.

Ay
Ay görmemişim canım almışsin sonucu maşallah maşallah nede güzel yükselmiş bak mis gibi korkma dinlenmeye çalış iyileşmek için bebeğin seninle :))

geçmiş olsun laz4life.

ılık sütün ucuna çay kaşığının ucuyla toz zencefil koy, biraz da bal koy, karıştırıp bunu içebilirsin. ilk hamileliğimde tüm gribal enfeksiyonları, soğuk algınlıklarını bununla atlattım. dra da sordum, hiç bir sakıcası yok, hatta zencefil bulantıları hafifletir kullanabilirsin dedi.

kızlarr benim karnım çok şişşş böyle olan olmuş muydu? Alt karnım yani...bi de arda ağrıyo batıyo...

evet şişlik var bende de ama geçen haftaya göre daha iyi durumdayım mesela.

Günaydın anneler Nasılsıniz bugün :) ?

günaydın incikupeli

Ay

Ay görmemişim canım almışsin sonucu maşallah maşallah nede güzel yükselmiş bak mis gibi korkma dinlenmeye çalış iyileşmek için bebeğin seninle :))
Günaydın tatlım, işe geldim bügun, hafif halsizlik var ama bunada şükür, yanıma fındık, badem ceviz ve kayısı aldım, azar azar atıştıyorum, hepsinden 3 er tane çok fala mı sence:)

Zencefil zararlı değilse deneyebilirim bal yerine keçiboynuzu pekmezi olur mu peki canım?

pekmezle süt birbirinin değerlerini öldürüyorlar diye biliyorum, bal daha faydalı olur sanki, hem yumuşatma etkisi pekmeze göre daha güçlü canım
Anladım cnaım, ben bu sabah pekmezi süte katıp içmiştim, o zaman öyle yapmayayım, ayrı tüketeyim, bal hakiki bulmak zor ya marketten alacağım mecbur, balparmak en iyisimidir sizce?

Anladım cnaım, ben bu sabah pekmezi süte katıp içmiştim, o zaman öyle yapmayayım, ayrı tüketeyim, bal hakiki bulmak zor ya marketten alacağım mecbur, balparmak en iyisimidir sizce?

köylülerden doğal falan bulabiliyorsan öyle al bence. ben yazın datçadan getiriyorum genelde o yüzden market ballarını pek bilmiyorum ama bilindik güvenilir bir marka balparmak neticede, neden olmasın..

Günaydın tatlım, işe geldim bügun, hafif halsizlik var ama bunada şükür, yanıma fındık, badem ceviz ve kayısı aldım, azar azar atıştıyorum, hepsinden 3 er tane çok fala mı sence:)
3er tane çok değil canım ama benim bir arkadaşım aynı senin gbi is yerinde çekmecesine atmış kuruyemusleri. bisüre sonra durdurmaz olma kendini ve cok kilo almıştı aman diyim bence günlük al yanına ufak bi buzdolabı posetinde bir avuç dolusu karışık olsun. Zaten her birinden 4 5 tane yeterli diyorlar :))

günaydın kızlar nasıl gidiyor aşırı bitkinlikle uyku var bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…