Gunaydin ekim anneleri guzel bir gun olur insallah herkese. Yarin keseyi gormek icin gidecektik 5+2 yiz ama haftaya erteleyecem kalp atislarinida duyalim diye. Allah a emanet olun
Maşallah canım allahım bize de nasip etsin inşallah artık bu hafta görelim bizde :)Kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük şimdilik herşey normal.haftaya kalp atışı için gün verdi.içim rahatladı Bayağı.8,4 mm kese .4 haftalık dedi doktor sata göre gitmiyo.beta hcg 4342 olmuş.stres yapmayın.güzel haberlerinizi bekliyorum
Lovely35 senin bebeğini hissettiğin bi taraf var mı bi kasık bölgesi?
Kaçmış sonucun canım? Korkma inşallah bir sknti yoktur sadece küçüktür henüz bebegin ..Ben doktora gittim kızlar kese görünmedi. Kan aldı doktor kese için çok erken ama kanda değerine bir bakalım dedi. En son cuma günü 290 dı
Kaygılım solda hissediyordum hep ama 2 gündür yani dün ve bugün sağ bayağı batma şeklinde acıyor. Acaba ikizlerde biri solda biri sağda mı diye düşünmedim değil. Cts gelsede görsek.
Bende blastokist transferine göre hesaplayacakmışım son adete göre değil. Öyleyse bizim doğum 03.10.2015 gözüküyor burda yazan doğru mudur acaba?bende 5+1de gidicem görmeye kalp atışını ne zaman duyarız acaba allah kısmet ederse :)
benimde bazen sağ bazen sol :) ikizler mi beta değerinde anlaşılmaz mıydı ikiz olsalardı ?
Ay görmemişim canım almışsin sonucu maşallah maşallah nede güzel yükselmiş bak mis gibi korkma dinlenmeye çalış iyileşmek için bebeğin seninle :))Canım benim çok teşekkür ederim moralin için tahlili mi aldım 987.47 çıktı değerim doktor çok iyi dedi kese 2 gün sonra görünür dedi rahatladım. Bogazbpastili kullanacağım. Canım benim ya gülümsettin beni moralim yükseldi
Sol bacağımı kasığımdan itibaren ağrıyor ayrıca boğazım yanıyor gözlerimi ateşten kapatamıyorum sağlık ocağında sadece ağrı kesici verdi. Onu da almadım. Kan sonucunu almaya gideceğim çok moralim bozuk
kızlarr benim karnım çok şişşş böyle olan olmuş muydu? Alt karnım yani...bi de arda ağrıyo batıyo...
Günaydın anneler Nasılsıniz bugün :) ?
Günaydın tatlım, işe geldim bügun, hafif halsizlik var ama bunada şükür, yanıma fındık, badem ceviz ve kayısı aldım, azar azar atıştıyorum, hepsinden 3 er tane çok fala mı sence:)Ay
Ay görmemişim canım almışsin sonucu maşallah maşallah nede güzel yükselmiş bak mis gibi korkma dinlenmeye çalış iyileşmek için bebeğin seninle :))
Zencefil zararlı değilse deneyebilirim bal yerine keçiboynuzu pekmezi olur mu peki canım?geçmiş olsun laz4life.
ılık sütün ucuna çay kaşığının ucuyla toz zencefil koy, biraz da bal koy, karıştırıp bunu içebilirsin. ilk hamileliğimde tüm gribal enfeksiyonları, soğuk algınlıklarını bununla atlattım. dra da sordum, hiç bir sakıcası yok, hatta zencefil bulantıları hafifletir kullanabilirsin dedi.
Zencefil zararlı değilse deneyebilirim bal yerine keçiboynuzu pekmezi olur mu peki canım?
Anladım cnaım, ben bu sabah pekmezi süte katıp içmiştim, o zaman öyle yapmayayım, ayrı tüketeyim, bal hakiki bulmak zor ya marketten alacağım mecbur, balparmak en iyisimidir sizce?pekmezle süt birbirinin değerlerini öldürüyorlar diye biliyorum, bal daha faydalı olur sanki, hem yumuşatma etkisi pekmeze göre daha güçlü canım
Anladım cnaım, ben bu sabah pekmezi süte katıp içmiştim, o zaman öyle yapmayayım, ayrı tüketeyim, bal hakiki bulmak zor ya marketten alacağım mecbur, balparmak en iyisimidir sizce?
Merhabalar folik asit olarak hangi markayi kullaniyorsunuz?
3er tane çok değil canım ama benim bir arkadaşım aynı senin gbi is yerinde çekmecesine atmış kuruyemusleri. bisüre sonra durdurmaz olma kendini ve cok kilo almıştı aman diyim bence günlük al yanına ufak bi buzdolabı posetinde bir avuç dolusu karışık olsun. Zaten her birinden 4 5 tane yeterli diyorlar :))Günaydın tatlım, işe geldim bügun, hafif halsizlik var ama bunada şükür, yanıma fındık, badem ceviz ve kayısı aldım, azar azar atıştıyorum, hepsinden 3 er tane çok fala mı sence:)
bende 3 ay folio kullandım, eczanede yoktu, folbiol aldım hem daha ucuz diye.Ben folio kullanıyorum canım ama bakalım az kaldı içinde belki doktorum değiştirir. Cts günü sorucam onu da.
Canım folbiolü pek önermiyorlar onun yerine folic plus alsaydın keşke o da çok iyidir.bende 3 ay folio kullandım, eczanede yoktu, folbiol aldım hem daha ucuz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?