- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 173
benim ilki altı haftalıkken kalp atışı duymuştum haftaya altı haftalık olacağım salı günü gidicem bakalım bende sabırsızlanıyorum birşeyi beklerkende hiç zaman geçmiyor yahu...
ŞİMDİ BEBEĞİN KALP ATIŞI 6000 DEN SONRA GÖRÜLÜYO DİYOR BEN DR A GİTTİĞİMDE 8 BİN OLACAK BELKİ DUYULUR DEDİM AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYO :9 KISMET GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN :) DÜŞÜNSENİZE ŞU AN GÖBEK BAĞI VAR BİZDEN BESLENİYOR GELİŞİYO KÜÇÜCÜK CANI VAR MUCİZELERİMİZİNN NE GÜZELRABBİM OLMAYANLARA DA VERSİNN BİZİMKİLEREDE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİNN :)
Ne güzel anlatmissin canım. Amin inş herkese nasip etsin. Bizimkinide daim etsin iNS.
Ben 6+0 olucam cts günü muhtemelen karından ultrason ile görür o zaman.
İnşallah canım tek mi çift mi o da belli olacak yazarım.
ŞİMDİ BEBEĞİN KALP ATIŞI 6000 DEN SONRA GÖRÜLÜYO DİYOR BEN DR A GİTTİĞİMDE 8 BİN OLACAK BELKİ DUYULUR DEDİM AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYO :9 KISMET GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN :) DÜŞÜNSENİZE ŞU AN GÖBEK BAĞI VAR BİZDEN BESLENİYOR GELİŞİYO KÜÇÜCÜK CANI VAR MUCİZELERİMİZİNN NE GÜZELRABBİM OLMAYANLARA DA VERSİNN BİZİMKİLEREDE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİNN :)
adet olcakmışım gibi karın ağrısı ile uyandım bugün ama hala gelen giden yok. İdrarda gebelik testini sabah yapmak şart mı?
Evet lovely görünür, belki kalbi bile duyarsın.
ama ikizlik 8. haftada kesinleşiyormuş ancak, öyle diyor dr.lar. hayırlısı olsun hakkında
6000 den sonra mı duyuluyormuş, bilmiyordum bunu, benimki de duyulabilir o zaman şimdi gitsem
ama kesinleşsin, netleşsin, haftaya gideceğim ben
adet günüm bugün canım ya..Adet tarihini bir kaç gün geçti ise sabah idrarı olması şart değil canım.
Eheheh bizimki görülür o zaman cts günü 2148'dik çünkü bu cts'ye bayağı bir artmış olur.
adet günüm bugün canım ya..
Sen ne kadardır deniyordun? Tüp bebek ilk denemen mi? İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini :)
Benim dun adete 2 gun kala hemde aksam saatlerinde cikti canim.Ama tabi degerlerle alakali.bazilarinin adet gecikmesinden sonra bile cikmayabiliyormus.yalniz ben dun yapmadan once iki uç saat tuttum idrarimi:)adet olcakmışım gibi karın ağrısı ile uyandım bugün ama hala gelen giden yok. İdrarda gebelik testini sabah yapmak şart mı?
Bende 7 gün kala akşam işten eve geldiğimde yapmıştım ama benimde bir kaç saatlik bekleme sonucu. Evet bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor hayırlısı.Benim dun adete 2 gun kala hemde aksam saatlerinde cikti canim.Ama tabi degerlerle alakali.bazilarinin adet gecikmesinden sonra bile cikmayabiliyormus.yalniz ben dun yapmadan once iki uç saat tuttum idrarimi:)
Al benden de okadar uyuyup uyanıyorm yaklaşık 2 saattirÇok uykum var çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?