Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım kadinlar inşallah hepiniz pozitif görüp doğum ile sonuclansin tedavilerimiz 🤲 dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aranızda bende Haziran'da transfer düşünüyorum aksilik olmazsa ama dondurulmuş daha önce transfer olmadım olumsuz yönleri var mı yardımcı olursanız sevinirim 🧡💐
Ben de dondurulmuş oldum ve açıkcası böylesini daha iyi buldum. Çok fazla yumurtam büyümüştü, çok rahatsız hissediyordum, vücut o haldeyken transfer çok mantıklı olmazdı. En azından o ilaçların etkisi biraz atılmış oldu, çünkü transfer ilaçları da yine etkiliyor. Ama işte bu yumurta sayısından kaynaklıydı bende. 30 tane büyümüştü.

Arkadaslarim gunaydin hayirli sabahlar ben dun test yapip atmistim buraya bende sabirsiz bir insanim dunku sonradan belli belirsiz cok cok d
silik Yok gibiydi hatta.
Bu gun 8.gunum 3.gun embriyosu iki ayri test yaptim boyle cikti var dimi canlar cok heyecan yapiyorum
Canım gözün aydın iksinde de görünüyor. 3. gün embriyosu olmasına rağmen maşallah erken merhaba demişş :) test günün ne zamandır kan ver bencee

Canım gözün aydın iksinde de görünüyor. 3. gün embriyosu olmasına rağmen maşallah erken merhaba demişş :) test günün ne zamandır kan ver bencee
Cok tesekkur ederim canim :) test gunum cumartesi bugun kadin doguma randevu almistim ilac yazdirmak icin doktora soylesem belki yapar kan tahlili
Darısı tum isteyenlerin başina insallah burdaki herkesin pozitif olsun amin

Canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 kaybın için üzüldüm 😢
Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerimiz olsun inşallah Amin 🤲🥹
Peki şu an durumun nedir transfer falan oldun mu ❤️
Çok sağol inşallah beklenen gebeliklerin sonlanmış gerçekten bir travma. O yüzden hele ki bu tedavilerin ardından gebe kalan herkesin sağlıkla doğurup sağlıkla kucağına almasını dilerim inşallah 🙏🏻🙏🏻 11 Nisan da transfer olmuştum ilk transferimdi ve tek embriyomdu pgt ye gitmişti bizimkiler sağlıklı bir tane geldi o da 6. Gün blast olan orta iyi kalite dedi embriyolog 5bb tutma şansı yüzde elli dedi 20 Nisan da test yaptım 2.3 dü tutmamış pgt den sağlıklı gelmesi doğal siklus avantaj ama kalitesi çok iyi değil dezavantajdı olmadı doktor da pek birşey diyemedi geldiğinizde görüşelim dedi. yaşım 35 2 yıldır istedik doğal yolla olan da olmadı tedaviyle de olmadı sil baştan yeniden başlamamız gerekicek malesef regli bekliyorum 🥺

Bende bu ay çift transfer oldum ve bugün ikinci kanı vereceğim jnsallah yükseliş görmemiz lazkm🤲☺️
Ayyy harikaaaa iki embriyoda tuttu mu 💜 Belirti vs bana çok kısa bahsedermisin iki embriyo olunca daha mı net hissetmeyi beklemeliyim ? Birde bu transferde yatıp kendimi korumayı düşünmüyorum 2-3 gün maximum ve sonrasında işe geri döneceğim ilkinde 10 gün evden çıkmamıştım. Sen bu süreçte nasıl istirahat ettin. Bana biraz bahsedersen yoluma ışık tutarsan bir fikrim olur ve çok sevinirim 🤞🏻😇

Kese ile beta hcg değerinin çok da ilgisi olmadığını kendimde de çevremdeki arkadaşlarımda da deneyimledim. Kiminin ikiz olmadığı halde betası normalin iki katı olabiliyor ona rağmen kese görmüyor. Sanırım kese için en net 5*0 lara başlamak gerekiyor. Bu konuda beni de bir doktor aşırı endişelendirmişti bu beta da görünmesi gerek ama kese yok falan demişti halbuki o değerimin iki katı yüksekliğinde olanlar bile görmemişti üstelik daha yeni regl gecikmemin 4 ya da 5. Günüydü. Sonra dış gebelik olsaydı tüpte olurdu o da belli olurdu falan diyip aklıma kurt düşürmüştü. Sonra başka doktora gittiğimde daha erken olduğunu birkaç günüm daha olduğunu beta değeriyle ilgili olmadığını ultrason cihazının iyi olup olmamasının ve gün sayısının önemli olduğunu söylemişti. Ki o da dış gebelik değil tüpte görünmüyor demişti. Ki doktorlar bana vajinal bakmışlardı yine görünmemişti. Çok uzattım süreci yazıp boşa strese girmemen için. Net kese görünmesi için beta değerine değil haftana bakman önemli. İnşallah bir iki gün sonra gittiğinde rahatlıkla göreceksin.
Teşekkür ederim cnm ya moralim bozulmuştu yerine getirdin valla çok korkuyordum şuan iyiyim ❤eşim de dedi küçüktür belki gormıyoruz diğer haftaya gideriz dedi 🌺

Hiç bor sıkıntı olmaz ALLAHın izniyle
Benim aralıkta dondurduk 11 Nisan da transfer oldum ve dün pozitifi gördüm çok şükür 🤲 hiç sıkma canını sadece iyi düşün iyi olsun😊
Ay inşallah canım ilk kez dondurulan transfer edilecek daha öncede hep pozitif görüyoruz çok şükür🤲 ama 8. Haftadan sonra iki kez kaybettim iki transferde öyle sonuclandi

Ben de dondurulmuş oldum ve açıkcası böylesini daha iyi buldum. Çok fazla yumurtam büyümüştü, çok rahatsız hissediyordum, vücut o haldeyken transfer çok mantıklı olmazdı. En azından o ilaçların etkisi biraz atılmış oldu, çünkü transfer ilaçları da yine etkiliyor. Ama işte bu yumurta sayısından kaynaklıydı bende. 30 tane büyümüştü.
Benim tedavim biraz farklı canım inşallah bu şekilde de pozitif görürüm çok tedirginim ilk kez dondurulmuş transfer edilecek 6. Gün embriyosu birde o yüzden acaba çözülürken sorun yaşanır mı diye korkuyorum

Herkese selam bende yaş 29 . 7. Denemem transfer mayıs ortası gıbı. Umarım isteyen herkesın kucagı saglıkla en yakın zamanda dolar 🙏🙏 ben octagam serumu sprmak istiyorum. Taktıran var mı tekine 50.000₺ diyorlr ve 3 kez takılıyormuş. Bu paraya değecek mucizeler yaratan bir serum mu ?

Ayyy harikaaaa iki embriyoda tuttu mu 💜 Belirti vs bana çok kısa bahsedermisin iki embriyo olunca daha mı net hissetmeyi beklemeliyim ? Birde bu transferde yatıp kendimi korumayı düşünmüyorum 2-3 gün maximum ve sonrasında işe geri döneceğim ilkinde 10 gün evden çıkmamıştım. Sen bu süreçte nasıl istirahat ettin. Bana biraz bahsedersen yoluma ışık tutarsan bir fikrim olur ve çok sevinirim 🤞🏻😇
Yazicam beb size şimdi okuldayım da🥲

Yazicam beb size şimdi okuldayım da🥲

Ben rapor almıştım 10 gün canım evdeydim ilk 4-5 gün dinlendim oturarak namaz kıldım beslenme düzenimi degistirdim biraz bol su içtim. Yani benim pek belirtim yoktu bence belirti aramayın ilaçlar da yapıyor. Göğüs hassasiyetim var sadece o kadar. Bir hafta sonra testte silik şekilde gördüm zaten. Gününde de kan verdim. Bugün tekrar vereceğim artış iyiyse sorun yok inşallah 🫶 hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun canım

Canım valla benim de hala geliyor ara ara silindikce normal mi bilmiyorum bende gitmedim doktora ama yaşayanlar çok malesef😔 ama benim reglin bitisinde en son akıntılar olur ya kahverengi öyle geliyor. İstersen bı doktora git için rahat etsin🙏
ay benimki de tam öyle hem adet başlangıcı hem bitişinde olan akıntı

Back
X