Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet sonrasında görmüştük 5+2 de mi ne görmüştüm sağlıklı da ilerliyordu ama yedinci haftada kalbi durdu devam etmedi o gebeliğim. Gözlemlediğim kese de kalp atışı da gerçekten her gebelik de aynı olmuyor. Bazı doktorlar spontan gebelik de regl gecikince hemen test yapma diyorlardı hiç değilse 7-10 gün geçsin ki belli olsun diye. Sizin doktorunuz da doğru yapmış biz sabırsızız ama doğru olan da bu aksi halde işte böyle kese görünmedi diyip gereksiz paniğe sürüklüyorlar onlar bişey demese bile insan beklediği bir gebelikse hele ki ekstradan tedirgin oluyor.

Canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 kaybın için üzüldüm 😢
Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerimiz olsun inşallah Amin 🤲🥹
Peki şu an durumun nedir transfer falan oldun mu ❤️

Herkese iyi geceler 🙏 yarın eşim mikro tese oalcak eğer sperm bulunursa bende opu lütfen dualarınızda bizde yer verirmisniz. Heycandan ve korkudan uyuyamıyorum 🥺 rabim kolay olanını hepimize nasip etsin 🙏

Hayırlı geceler canım gönlünü ferah tut dilerim Rabbim yüzünüze baksın inşallah eşinden sperm bulunur senin de sağlıklı kaliteli yumurtaların toplansın inşallah sonrada güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲
Yarın inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım 🤲🥹❤️

RABBIM tez zamanda kucağını doldurup gönlünü ferahlatsın inşallah 🤲
canım çok üzüldüm inan sana üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde değil ama her şerde vardır bir hayır
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim 🤲🤲😘 inanır mısın o ilk şoku atlattım kızım ağlamasa o kadar da düşmezdim. hatta bugün doktorum aradı çok üzgünüm dedi aman hocam siz yapmayın bari diyip nerdeyse teselli edicektim 🤭 nasip eden de etmeyen de Allah isyan edemem. Kendimi parçalayamam ki çok şükür bir evladım var nankörlük olur. Rabbim olmayanlara da, evladına kardeş isteyenlere de uzun lafın kısası bu yolda yürüyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲😘😘🥰🥰

Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim 🤲🤲😘 inanır mısın o ilk şoku atlattım kızım ağlamasa o kadar da düşmezdim. hatta bugün doktorum aradı çok üzgünüm dedi aman hocam siz yapmayın bari diyip nerdeyse teselli edicektim 🤭 nasip eden de etmeyen de Allah isyan edemem. Kendimi parçalayamam ki çok şükür bir evladım var nankörlük olur. Rabbim olmayanlara da, evladına kardeş isteyenlere de uzun lafın kısası bu yolda yürüyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲😘😘🥰🥰

Amin Ecmain inşallah 🤲🥰🥹
Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşallah canım 🤲😘

elhamdülillah RABBIM sana bağışlasın bir kızın var onu bulamayanlar da var
Ve gerçekten bazı şeyler bizim için hayırlı değil ki olmuyor ama işte biz insan oğlu sabırsızız istediğimiz hersey Bi an önce olsun bitsin istiyoruz ama malesef imtihan dunyasındayız🤷‍♀️ RABBIM isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin 🤲

Sonucunuz ne oldu peki dilerim pozitif çıkmıştır 🤲🥰
Henüz ikinci transferi olmadım estrofem le devam ediyorum. Çift embriyo koyalım dedi ilk negatif gelince beni teselli mi etmek istedi heralde sus payı mı verdiii noldu ben anlamadan hııı aa o oolur dedim 🤣 Çift embriyo transferi olmuş olanlar lütfen beni bulun :KK24:

Hayırlı geceler canım gönlünü ferah tut dilerim Rabbim yüzünüze baksın inşallah eşinden sperm bulunur senin de sağlıklı kaliteli yumurtaların toplansın inşallah sonrada güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲
Yarın inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım 🤲🥹❤️
Çok sağolun Allah hepinizden razı olsun 🤲 dilerim rabbim gönlünuze göre verisn 🙏 hepinizin sayesinde çok şey öğrendim kafama bişi takılsa ilk buraya koştum ❤️🤲

Henüz ikinci transferi olmadım estrofem le devam ediyorum. Çift embriyo koyalım dedi ilk negatif gelince beni teselli mi etmek istedi heralde sus payı mı verdiii noldu ben anlamadan hııı aa o oolur dedim 🤣 Çift embriyo transferi olmuş olanlar lütfen beni bulun :KK24:
Bende bu ay çift transfer oldum ve bugün ikinci kanı vereceğim jnsallah yükseliş görmemiz lazkm🤲☺️

V varbirhayalim canım yarın transferin var dilerim su gibi güzel berrak geçer Allah’ın izniyle bol şans 🤞 diliyorum inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur Amin
Evet canım şimdi uyandım hazırlanıyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim içinde 🙏🥰 10 da merkezde olacağım serum kullanacağım 2 saat sürüyormuş sanırım çıkınca yazıcamm hemen ❤️

Arkadaslarim gunaydin hayirli sabahlar ben dun test yapip atmistim buraya bende sabirsiz bir insanim dunku sonradan belli belirsiz cok cok d
silik Yok gibiydi hatta.
Bu gun 8.gunum 3.gun embriyosu iki ayri test yaptim boyle cikti var dimi canlar cok heyecan yapiyorum

Eklentiler

• 1000060012.webp
    1000060012.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 33
elifcimcim elifcimcim ve @zeynepbeyrut canlar yarın transfer gününüz dilerim su gibi geçsin bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah Amin 🤲🥰
Çok teşekkür ederim canım dün transferim oldu nasıl hissedeceğimi nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Sürekli sırt üstü yatmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama heryerim ağrıdı böyle yatmaktan. Bu yolda emek vermek çok kıymetli gerçekten. Allah hepimizin yardımcı olsun ve sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🌸

Canım sabah uyandığımda da olmuştu sence normal mi
Canım valla benim de hala geliyor ara ara silindikce normal mi bilmiyorum bende gitmedim doktora ama yaşayanlar çok malesef😔 ama benim reglin bitisinde en son akıntılar olur ya kahverengi öyle geliyor. İstersen bı doktora git için rahat etsin🙏

Back
X