2015 Ekim Anneleri

Slm kızlar bende ekim annesi olcam 2. . Kez bugün dr gittim kesemiz war 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız ilki gibi bundada çok heycanlıyım ama miğdem bulantım çok war sizded böle durum warmı arkadaşlar

Wala benim.midem hiç bulamıyorum aksine sigarayı da bıraktığım için deliler gibi yemek yiyorum şimdiden 1 kilo almışım

Kizlar benim ilk kan degerim 49 cikmisti iki gin sora 278 cikti tüp bebekya ikiz yada ücüz olabilirmi acaba

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldık buraya yazalım her ay hem dikkatli oluruz kilomuz için hem motive ederiz birbirimizi :)) benim boyun 168 63.5 ile hamile kaldım suan 65im :) ve daha 5.haftamı za yeni girdik

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldık buraya yazalım her ay hem dikkatli oluruz kilomuz için hem motive ederiz birbirimizi :)) benim boyun 168 63.5 ile hamile kaldım suan 65im :) ve daha 5.haftamı za yeni girdik
Aman dikkat et canim.bende ogluma hamileligimde hic bulanti yasamaistim sigarayida biraktigim icin yemege vermistim.ilk aydan kilo almaya baslamistim.sonuc olarak 30 kiloyla tamamlamistim hamileligimi.gerci verdim sonra ama yine de ayni veremezsem ya stresini yasamak istemiyorum bu sefer dikkat edecem insallah

Sigara içtiğim zaman gündüz hiç bişey yemezdim.sadece meyve. Smdi hem 3 öğün yemek yiyorum hem ara öğünler bide Afedersin kabızlık başladı smdi den bende. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçer kabızlık?

Sorma bende tekrar baslamistim sigaraya.simdi herseyi bastan yasar gibiyim.icecekler biraz rahatlatiyor ama onlarinda cogu zararli bu donemde.kahve cay sayiyla iciyorum artik.canim prebiyotik yogurtlar varya onlar iyi gelebilir kabizliga internette kullanilabilir diyorlar ama doktoruna da sor istersen

Bende araniza yeni katildim. İnsaallah ekimannesi olucam. Bir oglum var bu ikinci gebeligim. Ama problemli biraz. Rahim ici kanamam ve rahimicinde sivi birikmesi var. Progestan kullaniyorum. Sancim oluyo cok korkuyorum. Aranizda yasayan var mi? Gecen ctesi kntrolum vardi vajinal kontrol etti. Kese gorundu. Ama bu priblemler bni korkudan olduruyo. Eylul ayinda bi dusuk yaptim tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorm (

merhaba kizlar
dun gece ayni adetimin ilk gunu gibi cok kasik agrim oldu uykumdan uyandim cok korktum ama allahtan hic lekelenme fala hic olmadi allahtan. bugun ise rahattim cok agrim olmadi ama keske olsa olmayinca korkuyorum

merhaba kizlar
dun gece ayni adetimin ilk gunu gibi cok kasik agrim oldu uykumdan uyandim cok korktum ama allahtan hic lekelenme fala hic olmadi allahtan. bugun ise rahattim cok agrim olmadi ama keske olsa olmayinca korkuyorum
Cnmmm sancilar cok normal bisey olmaz allahin izniyle

Hosgeldin canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…