Al benden de okadar uyuyup uyanıyorm yaklaşık 2 saattir
Canım sayfayı kazen açtığı için ilk sayfada onun dışında güncelleme yapamaz kimse.Bizim sayfanın neden listesi yokki kızlar
Canim sanki öyle gibi. Genelde benimdr bildiğim kadarıyla tüp bebek olunca çoğul olma ihtimali artiyormus maşallah iyi bir artış tek ise bile :) hayırlısı olsun canimKizlar benim ilk kan degerim 49 cikmisti iki gin sora 278 cikti tüp bebekya ikiz yada ücüz olabilirmi acaba
Aman dikkat et canim.bende ogluma hamileligimde hic bulanti yasamaistim sigarayida biraktigim icin yemege vermistim.ilk aydan kilo almaya baslamistim.sonuc olarak 30 kiloyla tamamlamistim hamileligimi.gerci verdim sonra ama yine de ayni veremezsem ya stresini yasamak istemiyorum bu sefer dikkat edecem insallahKızlar kaç kilo ile hamile kaldık buraya yazalım her ay hem dikkatli oluruz kilomuz için hem motive ederiz birbirimizi :)) benim boyun 168 63.5 ile hamile kaldım suan 65im :) ve daha 5.haftamı za yeni girdik
Sigara içtiğim zaman gündüz hiç bişey yemezdim.sadece meyve. Smdi hem 3 öğün yemek yiyorum hem ara öğünler bide Afedersin kabızlık başladı smdi den bende. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçer kabızlık?Aman dikkat et canim.bende ogluma hamileligimde hic bulanti yasamaistim sigarayida biraktigim icin yemege vermistim.ilk aydan kilo almaya baslamistim.sonuc olarak 30 kiloyla tamamlamistim hamileligimi.gerci verdim sonra ama yine de ayni veremezsem ya stresini yasamak istemiyorum bu sefer dikkat edecem insallah
Canim bende 62 kilo idim hamile kaldığımda şu an 63 uM, boyum 1,65 :)Kızlar kaç kilo ile hamile kaldık buraya yazalım her ay hem dikkatli oluruz kilomuz için hem motive ederiz birbirimizi :)) benim boyun 168 63.5 ile hamile kaldım suan 65im :) ve daha 5.haftamı za yeni girdik
Canim kazen e mesaj atarak birimiz sayfayi devralabilir. Bu sayede listeler de oluşur ve güncellenirBizim sayfanın neden listesi yokki kızlar
Sigara içtiğim zaman gündüz hiç bişey yemezdim.sadece meyve. Smdi hem 3 öğün yemek yiyorum hem ara öğünler bide Afedersin kabızlık başladı smdi den bende. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçer kabızlık?
Cnmmm sancilar cok normal bisey olmaz allahin izniylemerhaba kizlar
dun gece ayni adetimin ilk gunu gibi cok kasik agrim oldu uykumdan uyandim cok korktum ama allahtan hic lekelenme fala hic olmadi allahtan. bugun ise rahattim cok agrim olmadi ama keske olsa olmayinca korkuyorum
Hosgeldin canimmmmBende araniza yeni katildim. İnsaallah ekimannesi olucam. Bir oglum var bu ikinci gebeligim. Ama problemli biraz. Rahim ici kanamam ve rahimicinde sivi birikmesi var. Progestan kullaniyorum. Sancim oluyo cok korkuyorum. Aranizda yasayan var mi? Gecen ctesi kntrolum vardi vajinal kontrol etti. Kese gorundu. Ama bu priblemler bni korkudan olduruyo. Eylul ayinda bi dusuk yaptim tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorm(
insallah canim gormedim ya daha iste korkuyorumCnmmm sancilar cok normal bisey olmaz allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?