- 10 Aralık 2014
- 289
- 196
- 123
- 36
canım şimdi hamilyeknde adet dönemine giriyormuşsun gibimi geçiyor, yani karın ağrısı filan,bariz bir şekilde pozitif canım :) ama doktoruda ertelemeki için rahat etsin iyice
Evet hemen gidip doktorada onaylatmak lazim:)Tesekkurler sizlere daha kimseye haber vermedik.dogal olarak esimde cok anlamiyor.icimi siz rahatlattinizbariz bir şekilde pozitif canım :) ama doktoruda ertelemeki için rahat etsin iyice
Canim benim oyle gunler oncesi agrim belirtim olmazdi zaten son gun asiri sinir oluyordu genelde ordan anliyordum olacagimi olduktan sonra agrilarim basliyordu.ama bu ay bir hafta oncesinden sol kasigimda agri baslamisti.hatta belime ve bacagima vuruyordu agri.tek belieti buydu.birde atesim 37 ye yakindi hep son gunlerde.canım şimdi hamilyeknde adet dönemine giriyormuşsun gibimi geçiyor, yani karın ağrısı filan,
sağol canım bilgiler için,Canim benim oyle gunler oncesi agrim belirtim olmazdi zaten son gun asiri sinir oluyordu genelde ordan anliyordum olacagimi olduktan sonra agrilarim basliyordu.ama bu ay bir hafta oncesinden sol kasigimda agri baslamisti.hatta belime ve bacagima vuruyordu agri.tek belieti buydu.birde atesim 37 ye yakindi hep son gunlerde.
Canım benim çok teşekkür ederim moralin için tahlili mi aldım 987.47 çıktı değerim doktor çok iyi dedi kese 2 gün sonra görünür dedi rahatladım. Bogazbpastili kullanacağım. Canım benim ya gülümsettin beni moralim yükseldiYapma kuzum ya bir kaç güne toparlanacaksn, hadi annesi güçlü olmalısn, ilaçsiz bile iyilesirsn sen, hadi melek annesi :)
Canim değerin çok güzel, cok sevindim bu hafta ici görürsun keseyi :) kese dediğimde siyah bi noktacık :) çok stres yapıyorsun galiba, ondan bacağına vurmuş olabilir. Bende hastayim bak, gece doğru düzgün uyuyamıyorum, burnum tıkayor bi üsuyorum bi yanıyorm ama geçecek eninde sonunda, benimle savaşamaz bile :)Canım benim çok teşekkür ederim moralin için tahlili mi aldım 987.47 çıktı değerim doktor çok iyi dedi kese 2 gün sonra görünür dedi rahatladım. Bogazbpastili kullanacağım. Canım benim ya gülümsettin beni moralim yükseldi
canim benim daha silik cikmisti :) tebriklerrKontrol cizgisi kadar koyu degil ama belirgin bir cizgi cikti.baska forumlardanda baktim daha silikler bile sonradan pozitif cikmis.bilemiyorumki ya.umarim pozitiftir
Benim doktorum dün 2 tane almamı söyledi. Gebelikten önce 1 tane içiyordum cnm
Tesekkur ederim canimcanim benim daha silik cikmisti :) tebriklerr
merhaba kaygılı, tebrik ederim güzelim, çok sevindim, herşey yolunda gider de çok güzel bir hamişlik geçirirsin inş.Bakalım hayırlısı, aranıza girebilecek miyim görücezzz
Hayirli olsun cnm hosgeldin folik asiti ihmal etme
Canım benimde 6 gün kala 61.95 çıkmıştı sana da maşallah.Evet canım adetime 6 gün kala 19 cıktı değerim sanırım.erken döllenme oldu
Vajinal ultrasonla gördü sanırım canım. Benimde rahat rahat gözükür o zaman 5+5 olucam.teşekkur ederim 4t4 de canım
Canım maşallah hamilesin. Benimde aynı bu şekilde çok net çıkmıştı adete 7 gün kala 2. çizgi. Bugün kan ver.Kontrol cizgisi kadar koyu degil ama belirgin bir cizgi cikti.baska forumlardanda baktim daha silikler bile sonradan pozitif cikmis.bilemiyorumki ya.umarim pozitiftir
Gunaydin ekim anneleri guzel bir gun olur insallah herkese. Yarin keseyi gormek icin gidecektik 5+2 yiz ama haftaya erteleyecem kalp atislarinida duyalim diye. Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?