2015 Ekim Anneleri

Dun aksamm bende kis kavununa aserdim saolun esim hemen aldii geldiii.bizim birda sefa market diye bi yer var adam 7/24 acikk.
Ayyyy canım kavun istedi birden. Bizim burdada var 7/24 açık yerler ve herşey var maşallah hamileler için açıklarmış öyle demişti adam biz sorduğumuzda.

ay erik çağla badem dediniz nasıl canm istedi. bayılırım bende. limon yiyorum şimdi
Limonda istedi canım neyseki o daha bulunabilir birşey çok yiyip mideni rahatsız etme ama. Bu gidişle dombili olucaz ya zaten kalçadan genişledim ben şimdiden.

sağlıklı şeylere aşeriyormuşsun bu da güzel çorba dedin kalktım çorba yaptım içtim limonlu limonlu

Limonda istedi canım neyseki o daha bulunabilir birşey çok yiyip mideni rahatsız etme ama. Bu gidişle dombili olucaz ya zaten kalçadan genişledim ben şimdiden.

ay sorma canım ya zaten kilo sorunum var, çok koruyorum alacam diye.. ama canım hep ekşi istiyor tuzlu istiyor. zaten normaldede onları daha çok severim.

ay sorma canım ya zaten kilo sorunum var, çok koruyorum alacam diye.. ama canım hep ekşi istiyor tuzlu istiyor. zaten normaldede onları daha çok severim.
Bende öyle 54 kiloyla evlendim 10 kilo adım 1 sene içinde. Şimdi bir de hamilelikte alıcam yandık. Doktorumda kilo takıntılı gibi. 10-12 dedi en fazla daha ilk görüşmemizde. İnşallah onun korkusuyla almam.

Bende öyle 54 kiloyla evlendim 10 kilo adım 1 sene içinde. Şimdi bir de hamilelikte alıcam yandık. Doktorumda kilo takıntılı gibi. 10-12 dedi en fazla daha ilk görüşmemizde. İnşallah onun korkusuyla almam.

ay sen iyisin gene canım..bakalım artık bebişler sağlıklı olsunda inş bizde rahat rahat verelim aldıklarımızı.

Bende bugün dr a gittim hastane çalışanıyım zaten, insan kendi kurumunda biraz daha iyi karşılanılmak istiyor ama sinir oldum asistanın tavrına eşimle girmek istedik önce alamam dedi 3-4 kişi vardı hastalar bitince gelsem alırmısın dedim bakarız dedi neyse muayeneler bitti sıra bana geldi ne kadarlık dedi 5+1 deyince haa bende eşim gelsin deyince bişey var sandım dedi zaten keseyide göremedi.

Kızlar selam napiyosunuz? Nasıl gidiyor birşey soracagim size internete gore 5+1 günlüğüm beta HCG 1130 ama ben kesemi göremedim sali günü .yarin tekrar gideceğim sizce gözükür mü?
Ben de bugün gittim canım keseyi göremedik kalınlaşma ve şekilsiz bişiler var dedi. beta hcg 2600 çıktı 2 gün sonra görünür ama sen salı gel dedi bende bekleyeceğim bakalım.
Üzülme, stres yapma canım, zamanı gelince duyarsın bak dr un da olumlu şeyler söylemiş rahatla biraz :)
Günaydın güzel anneler ben geceleri uykuyu kaybettim uykuyu çok seven bir insandim ama bikaç gündür gözüme uyku girmiyor neden bilmiyorum sabaha kadar dönüp duruyorum
Bende dün ilk defa öyle oldum sabah olmak bilmedi umarım devam etmez
Ayyyy canım kavun istedi birden. Bizim burdada var 7/24 açık yerler ve herşey var maşallah hamileler için açıklarmış öyle demişti adam biz sorduğumuzda.
Ben Yozgatta yım aşersem falan ne olacak bilmiyorum normal zamanda aradığımızı zor buluyorken...

Dr dan geldim kızlar

Çok şükür kesemizi gördük... Kesenin durumu çok iyi , yukarılaraa tutunmuş çok güzel dedi.. Altında bir beyazlık var bak bu harika dedi dr ama keseye bakmaktan o ne diye soramadım.. ufacık yusyuvarlak benim mercimeğimmm

Kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama yine de progestan 200 mg verdi iyice tutunsun dedi ... Önceki gebelik yüzünden bunda risk görüyo anladığım kadarıyla 10. hafta serkilaj yapılacak o zamana kadar sabah akşam yatış dedi.. Yürüyüş yasak... İlişki yasak.. Sadece tuvalete kalkmaya izin verdi , arada bir konu komşu akraba ziyaretine izin var , bir de arada bir dışarı sahile çıkar bi çay içer gelirsiniz çok yürümek yok , yorulmak yok , alışveriş yok , çarşı - pazar yok hatta market alışverişi bile yok yemek yapmayı bile yasakladı... yani anlayacağınız kızlar bana herşey yasakkk

Uzan koltuğa film izle ya da otur sırtına bi yastık koy kitap oku , bilgisayarını al keyfine bak dedi

Serkilaj yapılsın 3 aydan sonra seni birazcık rahat bırakırım ama şu an sıkı yönetim var dedi dr um

Haftaya perşembe kalp atışını duymak için çağırdıı

Canım ya bende meraktayim bi görsem rahatlayacagim bakalım inşallah yarin görürüm en kısa zamanda gorsek artik benim salı günü 1130 du nolcak bakalım ?

Doğum tarihlerimiz aynıııı :) Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Evet canım dr um takvimimi onayladı bir sıkıntı olmassa eğer 17 ekim doğum tarihimiz haberler güzel sayılır canım şu an sorun yaratacak bişi yok tek canımın sıkıldığı konu alışveriş yasakkkkk

Yok artık biz ultrasona en yakın arkadaşım dışarda onun eşi, içerde kardeşim ve eşim 4 kişi girdik ya. Ayrıca 5+1 olunca hamile sayılmıyor mu insan bende birşey var sandım ne demek.

canım ultrasona göre belki daha küçüktür bebegin emin misin 6+5 olduğuna..7 haftada kesin duyulur korkma
Canım satıma göre 6+5 ultrasona göre 7+2 diyor doktor ve cok kesin net konusuyo alırsın sen bu cocugu kucagna gelisim cok güzel hızlı büyüyor kalbini bi kac gün icinde duyarız alttan baksam coktan duymustuk ama hic bakmayalım bence dedi acele etme karlar erisin 1 hafta sonra göreyim seni üsütme cocugu dedi :)) doktorumada güveniyorum uzman operatör yaslı bi kadın ailemizin bildigi biri durum böyle iste karından geç duyulurmus arastırıyorum da suan

Yok artık biz ultrasona en yakın arkadaşım dışarda onun eşi, içerde kardeşim ve eşim 4 kişi girdik ya. Ayrıca 5+1 olunca hamile sayılmıyor mu insan bende birşey var sandım ne demek.
Ben de öyle söylemesine sinir oldum zaten bir de kendi kurumum başka yerde bunu yapmış olsalar bu kadar zoruma gitmezdi. Zaten keseyi de göremedi, işi vardı heralde ebe vajinal hazılayayım mı dedi o da yok farketmez zaten görnümeyebilir dedi ki çok uğraşmadı da göremedi de ben asistana ayıp olmasın o da sonuçta dr diye hocanın yanına gitmedim onun yaptığına bak ama salı günü direk hocanın yanına çıkıp siz bakın diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…