• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    21
en son 2-3 hafta önce 7 cm idi benim de dışarıda subseröz miyomum var . Hangi şehirdensiniz ben doktor arayışındayım da bu konu canımı sıkıyor
Ben istanbuldayım,anadolu yakasında. Doktorum da florence ataşehirde. Aslında rahmin dışında olması bir şans. Doktorum rahim büyüdükçe miyom da aynı yöne doğru ilerlerse daha da iyi olur diyor ama bunları zaman göstericek tabi ki. Ama risklerden de bahsetti. Hatta şu anda bile ağrım vs oluyor yarın soracağım gittiğimde çünkü canımı sıkıyor :D

Ben istanbuldayım,anadolu yakasında. Doktorum da florence ataşehirde. Aslında rahmin dışında olması bir şans. Doktorum rahim büyüdükçe miyom da aynı yöne doğru ilerlerse daha da iyi olur diyor ama bunları zaman göstericek tabi ki. Ama risklerden de bahsetti. Hatta şu anda bile ağrım vs oluyor yarın soracağım gittiğimde çünkü canımı sıkıyor :D
Bu arada miyomumu 6.haftada ölçmüştü ve onun üzerine 8.hafta ölçtüğünde aynı çıktı. Umarım yarın da öyle çıkar,sizin de benim de sıkıntı olmadan atlatılır hamileliğimiz

Bende sık sık idrara çıkma ve hafif sancılar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de İstanbuldayım ama avrupa yakasında sürekli doktor değiştiriyorum 🥲

Bende sık sık idrara çıkma ve hafif sancılar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de İstanbuldayım ama avrupa yakasında sürekli doktor değiştiriyorum 🥲
Hepsi var :) artı olarak ara ara lekelenmem de var. Aslında hepsi olabilecek şeyler ama insanın kendini buna ikna etmesi zor oluyor. Doğru doktoru bulmak çok zor her anlamda ama umarım siz de sizi anlayan,içinize sinen bir doktoru en yakın zamanda bulursunuz 🙏🏻

Selamlar kızlar cinsiyet öğrenen var mıı :)

Kızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
Bi arkadaşımda myom vardı hiç bir sorun olmamıştı aksine rahim ağzını kapatmış iyi bişey demişti doktoru öyle hatırlıyorum yani bi sorun olacağını sanmam

Şimdi doktorun yanından çıktım 13+4 hersey yolunda şükür 🥰 erkek şüphesi var dedi hayırlısı inşallah 🤲🏻
Maşallah büyümüş. Senin kızın vardı demi

Ay canım bi şey sorcam mesaj yazınca altta bebeğin doğum tarihi yazıyor ya sat’a göre 😂 orada 3ekim senin benimle aynı, ben yarın tam 12 oluyorum senin nasıl 13+4 kafan karıştı 😂
Evet bende şaşırdım acaba 12+4 mi demek istedi yad bebek onden gidiyor olmalı

HeySero HeySero canim nasılsın. Bebegin kalp atışını duydun mu

Ay canım bi şey sorcam mesaj yazınca altta bebeğin doğum tarihi yazıyor ya sat’a göre 😂 orada 3ekim senin benimle aynı, ben yarın tam 12 oluyorum senin nasıl 13+4 kafan karıştı 😂
Benim sat 17 aralık canım senin 🤭😂

Kızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
Benim yiğenimde vardı kist bebekle beraber büyüyordu hatta ama doğumda sezeryan alındı sorun olmadı sadece kontrolde söyle mutlaka kontrol altında tutsunlar

Kızlar benim de ağrı hep sol tarafıma giriyor sol tarafım sanki komple ağrıyor belimin solu da dahil.şuan 10+1 deyim.

Bir de inanılmaz şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum ve sanırım kabız oldum. Sanki bağırsaklarım çalışmıyor bu nedenle midemdekiler öğütülmüyor ve midem ağzımda hep. İnanılmaz bir bulantım var. Son iki hafta hep kustum ve artık kusmak istemiyorum. Prilam iç iç nereye kadar. Var mı kabızlık şişkinlik bulantı ve kusması olan ve buna çare bulan?

Banada dedi vajinal girşten biraz yukarıda kist oluşmuş dedi ama hamileliklerde çok gördüğümüz birşey olmaz demişti canım ..

Benimde yumurtalıkların birinde kist var. Ama gebeliğin başında normal dedi doktor. Bir sıkıntı olacağını söylemedi. Memorial bahçelievler de maviş hanıma gidiyorum. Şimdilik memnunum

Benim 8 santim kist var soğ yumurtalıkta basit kist önemli değil doktorum gerçektende büyümüyor ilk haftalar bebeği kapatıyordu baya çok zor görmüştük
İlk 3-4 ay da iner belki dedi inmezsede yapıcak birşey yok kalacak dedi bi engel değilmiş ama hem devlette hem özelde aynı dediler

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? İngiltere’de yaşıyorum. Buradaki ebe d vitamini başlamam gerektiğini söyledi ama marka vermedi, kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Bugün 10 haftalık oldum ben 🤭

Back
X