• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalim annen şimdi dedi bu yaşta bana gebelik testi yaptıran hayat size ne yapmaz 😂😆😝
Git kız manyak ne testi dedi 😂
Ikna ettim ama yalancı mı değil mi ona bakmamız gerek diye
Sadece ilk etapta sanki çoook hafif onda da pozitif görünce morali bozuldu acaba diğer test markasıda mı yalancıydı diye
Bayağı bi morali bozuk durdu sonra aldım geri testleri çöpten dedim bak sende hiç çıkmamış, gözlüklerini takıp baktı sonra rahatladı kadıncağız 😂

Sadece ilk etapta sanki çoook hafif onda da pozitif görünce morali bozuldu acaba diğer test markasıda mı yalancıydı diye
Bayağı bi morali bozuk durdu sonra aldım geri testleri çöpten dedim bak sende hiç çıkmamış, gözlüklerini takıp baktı sonra rahatladı kadıncağız 😂
Birde pozitif çıksaydı annen şüphe duyacaktı gebeyim diye tövbe yarabbim 😁🤣 oy canım ya onlar da çok heyecanlı 🥹 Rabbim inşallah gebelik müjdesiyle müjdelendirsin inşallah 🤲❤️

Birde pozitif çıksaydı annen şüphe duyacaktı gebeyim diye tövbe yarabbim 😁🤣 oy canım ya onlar da çok heyecanlı 🥹 Rabbim inşallah gebelik müjdesiyle müjdelendirsin inşallah 🤲❤️
kendini pozitif çıkmasını düşünmedi bile gebe olması imkansız diye sadece benden şüphelendı 😂
Bakalım hayırlısıyla inşAllah güzel sonuçlar alırız 💕💕💕

Ahahahah ay çok iyi ya 😂 İnce çizgiyi görünce şok🙈 Ay aman aman Allahım pozitif versin inşallah sonucunu kuzum🥰

Back
X