- Konu Sahibi mayala katar
- #5.521
Mehmet efendinin var kuzum gri paketAyy bende çok baktım ama hangisini alcağımı bilemedimHangisini aldın canım sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehmet efendinin var kuzum gri paketAyy bende çok baktım ama hangisini alcağımı bilemedimHangisini aldın canım sen?
sonra nasıl yükseldi kız merak ettimKızzz benim 10. Gün 22.89 du sussssmaşallah
![]()
Biliyorum canım benimHelal olsun canım, sende helal et.
Biz sadece sen böyle davranınca endişeleniyoruz stres yaptığın için
İftar saati gelmişti orda şimdide mutfak işleriyle uğraşıyorlardır.
Evet 18:40 da açılıyor dediğin gibi mutfak falan kızı uyut yetiştimİftar saati gelmişti orda şimdide mutfak işleriyle uğraşıyorlardır.
Bizden neredeyse 2-2,5 saat sonra açıyorlar
Rica ederim canim ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu banaVar canım var olduğu yazıyor doğru söylüyorsun fazlası da zarar benimde korkum buydu zaten sormadan doktora bişi yapmak istemedim teşekkür ederim canım çok sağol![]()
Ama dün söz verdin gelmedinBen küstüm içmiyorum![]()
Git kız manyak ne testi dediHayalim annen şimdi dedi bu yaşta bana gebelik testi yaptıran hayat size ne yapmaz![]()
Birde pozitif çıksaydı annen şüphe duyacaktı gebeyim diye tövbe yarabbimGit kız manyak ne testi dedi
Ikna ettim ama yalancı mı değil mi ona bakmamız gerek diye
Sadece ilk etapta sanki çoook hafif onda da pozitif görünce morali bozuldu acaba diğer test markasıda mı yalancıydı diye
Bayağı bi morali bozuk durdu sonra aldım geri testleri çöpten dedim bak sende hiç çıkmamış, gözlüklerini takıp baktı sonra rahatladı kadıncağız![]()
Aa görmüştüm grileri ama hiç bakmamıştım bi bakayım canımMehmet efendinin var kuzum gri paket
Ay sağol kuzum beraber olsunnAfiyet şifa olsun çiçeğim![]()
Ayy doğru yaa saat farkıİftar saati gelmişti orda şimdide mutfak işleriyle uğraşıyorlardır.
Bizden neredeyse 2-2,5 saat sonra açıyorlar
Ya geç gördümAy sağol kuzum beraber olsunn![]()
Evet aramız 2 saat şu an saat 20:48Ayy doğru yaa saat farkı![]()
kendini pozitif çıkmasını düşünmedi bile gebe olması imkansız diye sadece benden şüphelendıBirde pozitif çıksaydı annen şüphe duyacaktı gebeyim diye tövbe yarabbimoy canım ya onlar da çok heyecanlı
Rabbim inşallah gebelik müjdesiyle müjdelendirsin inşallah
![]()
Ahahahah ay çok iyi yaGit kız manyak ne testi dedi
Ikna ettim ama yalancı mı değil mi ona bakmamız gerek diye
Sadece ilk etapta sanki çoook hafif onda da pozitif görünce morali bozuldu acaba diğer test markasıda mı yalancıydı diye
Bayağı bi morali bozuk durdu sonra aldım geri testleri çöpten dedim bak sende hiç çıkmamış, gözlüklerini takıp baktı sonra rahatladı kadıncağız![]()
Saat farkını hesaba katamıyoruzz yaEvet aramız 2 saat şu an saat 20:48