• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Premature siniri 36 sanirim cok emin degilim ama, ay boyle de konusuyoruz ya bir yandan diyorum allahin gucune gidicek, yasatirsa erken dogum gorursun burcunu 🥲 agzimizdan cikana dikkat etmekte fayda var, ama bakin kendim oyleyim diye demiyorum terazi candir ajdjdjdj
Ay bende çok öyle konusmak istemiyorum da akrep burcundan hep korkarlar ne bileyim dkdjkd eşim terazi ve harika bi burç bence estetik zevkleri olsun anneye kıymet vermesi olsun hep takdir ederim. İnş terazi olur 😁 ama doktora da ben 37 haftada doğurmak istiyorum denilebilir mi acabası

Ay bende çok öyle konusmak istemiyorum da akrep burcundan hep korkarlar ne bileyim dkdjkd eşim terazi ve harika bi burç bence estetik zevkleri olsun anneye kıymet vermesi olsun hep takdir ederim. İnş terazi olur 😁 ama doktora da ben 37 haftada doğurmak istiyorum denilebilir mi acabası
Canikom doktoruna gore degisir o bence ahaha. Benim teyzem ikinci gebeliginde yeterince buyuduyse alalim mi hocam demisti, sezaryen olcagi en bastan belliydi cunku 🤣 iceride duracagina disarida buyusun mantigi ajdjdjf
Ben annemlerin evlilik yildonumunde dogmus bir bebegim, ayni gun sansa dogurursam bizim ailemiz icin cok tatli bir hosluk olur 🩵

Canikom doktoruna gore degisir o bence ahaha. Benim teyzem ikinci gebeliginde yeterince buyuduyse alalim mi hocam demisti, sezaryen olcagi en bastan belliydi cunku 🤣 iceride duracagina disarida buyusun mantigi ajdjdjf
Ben annemlerin evlilik yildonumunde dogmus bir bebegim, ayni gun sansa dogurursam bizim ailemiz icin cok tatli bir hosluk olur 🩵
Sayılar hep kaderdir derler ya bence bu çok doğru ya. Bu bilgiye göre eminim ki annenlerin evlilik yol dönümünde doğuracaksın😂 kaç haftalık oluyor o gün

Genel olarak nasıl bi çocuk peki ebeveynlerine düşkün mü😍
Benim oğlum malesef yaşamıyor 17 aylıkken vefat etti. 😞
Ama evet bana ve babasına çok düşkündü. Babası işten gelince hemen kapıya koşardı. Ablası ile mükemmel anlaşırlardı.
Sadece ilk 4 ay bebekliği çok çok zordu gazı falan. Sonrasında da uykusu pek yoktu. Yemek yemezdi :(
Burç falan filan tabi insan merak ediyor ama. Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah da varsın akrep burcu olsun 🥲

Ama evet bana ve babasına çok düşkündü. Babası işten gelince hemen kapıya koşardı. Ablası ile mükemmel anlaşırlardı.
Sadece ilk 4 ay bebekliği çok çok zordu gazı falan. Sonrasında da uykusu pek yoktu. Yemek yemezdi :(
Burç falan filan tabi insan merak ediyor ama. Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah da varsın akrep burcu olsun 🥲
Ahhh canım benim canım.. O kadar haklısın ki. Hatırlattığım için çok üzgünüm.. 🥺

Sayılar hep kaderdir derler ya bence bu çok doğru ya. Bu bilgiye göre eminim ki annenlerin evlilik yol dönümünde doğuracaksın😂 kaç haftalık oluyor o gün
37+4 mu ne oluyor 🥰🤭 dur bakalim olur mu olur belki ahaha. Yillarca annemlere kutlama yuzunden nefes aldirmadim, bizimki de belki beni sabote eder belli bir yasa kadar 🤣

Biz de yaninizda bilmeden ne konustuk, kirdiysak bencilce affedin lutfen😔 allahim acinizi hafifletsin insallah

Başın sağolsun canım :(

Kızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok😂
Benim hic anlasamadigim bir burc. Hep uzak durmaya calisirdim akreplerden sinavim buymus demek. Bir ilkokulda ogretmenlik yapiyorum girdigim siniflarda soruyorum kimler akrep burcu diye nerde super dadi bugra var hepsi akrep 😂 tek tuk akilli uslu cocuklar var onlar da hep kiz 🥲

Benim hic anlasamadigim bir burc. Hep uzak durmaya calisirdim akreplerden sinavim buymus demek. Bir ilkokulda ogretmenlik yapiyorum girdigim siniflarda soruyorum kimler akrep burcu diye nerde super dadi bugra var hepsi akrep 😂 tek tuk akilli uslu cocuklar var onlar da hep kiz 🥲
Super dadi bugra ahahahahaahahah ay hic gulecegim yoktu allah da sizi guldursun🤣🩵

Eklentiler

• IMG_6125.webp
    IMG_6125.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar merhaba bende yeni hamileyim son adet tarihim 1 Şubat bu pazartesi gittiğim de keseyi gördüğünü bebeğinde oluşmak üzere olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl

37+4 mu ne oluyor 🥰🤭 dur bakalim olur mu olur belki ahaha. Yillarca annemlere kutlama yuzunden nefes aldirmadim, bizimki de belki beni sabote eder belli bir yasa kadar 🤣
Ay ne farkettim ben yaaa.. Kıvanç tatlıtuğu cok severim ve ergenliğimden beri oğlum olsun adını kıvanç koyucam derim cümle alem bilir. Kıvanç tatlıtuğ akrep burcuymuş. Kız ağzımızdan çıkan hersey dönüp dolaşıp gerçek oluyor ya djdhdj

Back
X