- 10 Kasım 2024
- 1.834
- 10.189
- 123
- 30
Yay burcuyduYaaa yükseleni neydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yay burcuyduYaaa yükseleni neydi
Ay bende çok öyle konusmak istemiyorum da akrep burcundan hep korkarlar ne bileyim dkdjkd eşim terazi ve harika bi burç bence estetik zevkleri olsun anneye kıymet vermesi olsun hep takdir ederim. İnş terazi olurPremature siniri 36 sanirim cok emin degilim ama, ay boyle de konusuyoruz ya bir yandan diyorum allahin gucune gidicek, yasatirsa erken dogum gorursun burcunuagzimizdan cikana dikkat etmekte fayda var, ama bakin kendim oyleyim diye demiyorum terazi candir ajdjdjdj
Geç döllenne olmuş olduğu için 8.haftafa vajinal gözüktü. Karından gözükmediMerhaba ne zaman görünmüştü sizin. Benim doktor 7. haftada görünür bir sorun yok dedi ama içim rahat değil.
Genel olarak nasıl bi çocuk peki ebeveynlerine düşkün müYay burcuydu
Canikom doktoruna gore degisir o bence ahaha. Benim teyzem ikinci gebeliginde yeterince buyuduyse alalim mi hocam demisti, sezaryen olcagi en bastan belliydi cunkuAy bende çok öyle konusmak istemiyorum da akrep burcundan hep korkarlar ne bileyim dkdjkd eşim terazi ve harika bi burç bence estetik zevkleri olsun anneye kıymet vermesi olsun hep takdir ederim. İnş terazi olurama doktora da ben 37 haftada doğurmak istiyorum denilebilir mi acabası
Sayılar hep kaderdir derler ya bence bu çok doğru ya. Bu bilgiye göre eminim ki annenlerin evlilik yol dönümünde doğuracaksınCanikom doktoruna gore degisir o bence ahaha. Benim teyzem ikinci gebeliginde yeterince buyuduyse alalim mi hocam demisti, sezaryen olcagi en bastan belliydi cunkuiceride duracagina disarida buyusun mantigi ajdjdjf
Ben annemlerin evlilik yildonumunde dogmus bir bebegim, ayni gun sansa dogurursam bizim ailemiz icin cok tatli bir hosluk olur![]()
Benim oğlum malesef yaşamıyor 17 aylıkken vefat etti.Genel olarak nasıl bi çocuk peki ebeveynlerine düşkün mü![]()
Ahhh canım benim canım.. O kadar haklısın ki. Hatırlattığım için çok üzgünüm..Benim oğlum malesef yaşamıyor 17 aylıkken vefat etti.
Ama evet bana ve babasına çok düşkündü. Babası işten gelince hemen kapıya koşardı. Ablası ile mükemmel anlaşırlardı.
Sadece ilk 4 ay bebekliği çok çok zordu gazı falan. Sonrasında da uykusu pek yoktu. Yemek yemezdi
Burç falan filan tabi insan merak ediyor ama. Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah da varsın akrep burcu olsun![]()
37+4 mu ne oluyorSayılar hep kaderdir derler ya bence bu çok doğru ya. Bu bilgiye göre eminim ki annenlerin evlilik yol dönümünde doğuracaksınkaç haftalık oluyor o gün
Yoo hiç unutmuyorum kiAhhh canım benim canım.. O kadar haklısın ki. Hatırlattığım için çok üzgünüm..![]()
Biz de yaninizda bilmeden ne konustuk, kirdiysak bencilce affedin lutfenBenim oğlum malesef yaşamıyor 17 aylıkken vefat etti.
Ama evet bana ve babasına çok düşkündü. Babası işten gelince hemen kapıya koşardı. Ablası ile mükemmel anlaşırlardı.
Sadece ilk 4 ay bebekliği çok çok zordu gazı falan. Sonrasında da uykusu pek yoktu. Yemek yemezdi
Burç falan filan tabi insan merak ediyor ama. Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah da varsın akrep burcu olsun![]()
Başın sağolsun canımBenim oğlum malesef yaşamıyor 17 aylıkken vefat etti.
Yok ya gerçekten olur mu öyle şey. Oğlumu hatırlamak beni üzmüyorBiz de yaninizda bilmeden ne konustuk, kirdiysak bencilce affedin lutfenallahim acinizi hafifletsin insallah
Allah razı olsun canımBaşın sağolsun canım![]()
Benim hic anlasamadigim bir burc. Hep uzak durmaya calisirdim akreplerden sinavim buymus demek. Bir ilkokulda ogretmenlik yapiyorum girdigim siniflarda soruyorum kimler akrep burcu diye nerde super dadi bugra var hepsi akrepKızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok![]()
Super dadi bugra ahahahahaahahah ay hic gulecegim yoktu allah da sizi guldursunBenim hic anlasamadigim bir burc. Hep uzak durmaya calisirdim akreplerden sinavim buymus demek. Bir ilkokulda ogretmenlik yapiyorum girdigim siniflarda soruyorum kimler akrep burcu diye nerde super dadi bugra var hepsi akreptek tuk akilli uslu cocuklar var onlar da hep kiz
![]()
Benim hic anlasamadigim bir burc. Hep uzak durmaya calisirdim akreplerden sinavim buymus demek. Bir ilkokulda ogretmenlik yapiyorum girdigim siniflarda soruyorum kimler akrep burcu diye nerde super dadi bugra var hepsi akreptek tuk akilli uslu cocuklar var onlar da hep kiz
![]()
Ay ne farkettim ben yaaa.. Kıvanç tatlıtuğu cok severim ve ergenliğimden beri oğlum olsun adını kıvanç koyucam derim cümle alem bilir. Kıvanç tatlıtuğ akrep burcuymuş. Kız ağzımızdan çıkan hersey dönüp dolaşıp gerçek oluyor ya djdhdj37+4 mu ne oluyordur bakalim olur mu olur belki ahaha. Yillarca annemlere kutlama yuzunden nefes aldirmadim, bizimki de belki beni sabote eder belli bir yasa kadar
![]()
Normaldir buyük ihtimalleKızlar merhaba bende yeni hamileyim son adet tarihim 1 Şubat bu pazartesi gittiğim de keseyi gördüğünü bebeğinde oluşmak üzere olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl