Insallah canim benim dun gogus agrim azalmisti cok korktum.keseyi gorunce rahatladim artik 2 hafta bitmez benim icin.bebisi gorucemmi pit piti duyucammi.sanirim bu boyle devam edicek.bende cumartesiyi iple cekiyorum hiç belirti olmazsa acaba içerde ne oldu karnım agrısa bişey mi olcak dua ederek kurtuluyorum canım inşaalah iyi olur bebışlerimiz
canım bu hafta deil de geçen hafta çok oldu baya şiddetliydi hatta zaman zaman doktor normal dedi
Tecrubeli Hamisler nasil gecer anlamazsin diyolar ama simdilik gecmiyor.canım inşallah zaman hemen geçer sağlıklı doğar bebişlerîmiz bian önce hissetmek istiyorum onu haftalar geçmek bilmiyor daha 8. haftaya yeni girdik
Masallah canim cok guzel ilerliyorsun.canım 5+3 de gittim ben 0,85 cm sadece kese gördük ultrasona göre 4 buck haftalık dedi doktor 1 hafta sonra yine gittim bu sefer yolk sacıda bebegide gördük kesemde 1 buck cm olmustu ultrasna göre 6 bucuk haftalık cıktım
Canim bebisin buyudugu icin rahimde kasilmalar yapabilir bebekle beraber rahminde buyuyor.Hadi ya neden oluyo acaba,endişe etmeyim ozaman bende ..
Okuduğum kadarıyla doktorlarınız baya acıklama yapıyor size. Benımkı sadece kese iyi kalp atışı vsr bi dahakine sana da dinletirim dedi.dikkat etmem gereken birsey Var mı beslenme için olsun başka birşey diye sordum herşey serbest dedi yaklaşık doğum tarihini bile söylemedi netten ben öğrendim acaba benim beklentim mi yüksek yoksa gerçekten çok bilgilendirilmiyor muyum?
Canim alttan baksaydi kesin duyardin karibdan duymak icin biraz beklemen lazim.Kızlar pazartesi günü doktora gittiğimde yolksacıda bebegide gördük doktor cuma günü kalp atısları icin cagardı ama ben bugün gittim dayanamadım ve kalbi duyamadık cok üzülüyorum doktor gelişim güzel bebegin büyüyor diyor soldaydı sagına gecmis bak dedi alttan bakarsam kalbini duyarız dedi ama beni telas aldı böylede kesin konusurken doktorum nie üzülüyorm 6+5 iz bugün 1 hafta sonra cagardı ya duyamazsam kızlar
Ben de ilk gittiğim duyamamıştı alttan bakalım mı diye sordu ben de meraklandıgım için evet dedim ve duyuldu bi haftà sonra tekrar gittim ultrasondan da bu kez duydu.merak etme bence sabırlı olalım;-)Kızlar pazartesi günü doktora gittiğimde yolksacıda bebegide gördük doktor cuma günü kalp atısları icin cagardı ama ben bugün gittim dayanamadım ve kalbi duyamadık cok üzülüyorum doktor gelişim güzel bebegin büyüyor diyor soldaydı sagına gecmis bak dedi alttan bakarsam kalbini duyarız dedi ama beni telas aldı böylede kesin konusurken doktorum nie üzülüyorm 6+5 iz bugün 1 hafta sonra cagardı ya duyamazsam kızlar
Ohhh mis gibi anne eli deymiş çorba :) biz ayrı şehirdeyiz ben koca elinden yemeğe alıştım laf aramızda hiç aratmıyorAnnem bizde canım dün geldi ben işteyim o yapacak akşama içeceğim.
15 gün sonraki randevuyu başka hastaneden aldım artık. Ikı seferdir konustu konusacak dıye bekledım ama nafile.ınsallah bu sefer memnun kalırım. Saglık ocagında tahlil yaptırıp gidecegim.tahlil yaptırmanız istendi mi sizden ?Şahsen ben anlatmayan konuşmayan doktorla yapamazdım. İçine sinmediyse değiştir derim canım.
canım ben 6+1 de alttan duydum karından duyamadıkKızlar eğer kalp atısı olmayacak olsa bebek büyümeye devam edermi yada lekelenme flan mı olur doktor güzel büyüyor düsük tehlikesi flanda suan görmüyorum daha cok minik 1 hafta sonra duyarız dedi kalbi duyan arkadaslar kac haftalıkken duydular
8hafta bitiminde gideceğim test istedi öncesinde de bi kere tam kan baktılar ama beta değil folik asit demir kan ce tah için istiyolar ilaçların dozu için15 gün sonraki randevuyu başka hastaneden aldım artık. Ikı seferdir konustu konusacak dıye bekledım ama nafile.ınsallah bu sefer memnun kalırım. Saglık ocagında tahlil yaptırıp gidecegim.tahlil yaptırmanız istendi mi sizden ?
rahim kasları kese büyüdükçe geriliyor canım o nedenle oluyor korkacak bişey yok ama yine de üşütmemeye calıs ben biraz da üşüttüm o yuzden baya karnım agrıdıHadi ya neden oluyo acaba,endişe etmeyim ozaman bende ..
10 gün sonra gidecegim :)Canim alttan baksaydi kesin duyardin karibdan duymak icin biraz beklemen lazim.
canım ultrasona göre belki daha küçüktür bebegin emin misin 6+5 olduğuna..7 haftada kesin duyulur korkmaKızlar pazartesi günü doktora gittiğimde yolksacıda bebegide gördük doktor cuma günü kalp atısları icin cagardı ama ben bugün gittim dayanamadım ve kalbi duyamadık cok üzülüyorum doktor gelişim güzel bebegin büyüyor diyor soldaydı sagına gecmis bak dedi alttan bakarsam kalbini duyarız dedi ama beni telas aldı böylede kesin konusurken doktorum nie üzülüyorm 6+5 iz bugün 1 hafta sonra cagardı ya duyamazsam kızlar
Canim bebisin buyudugu icin rahimde kasilmalar yapabilir bebekle beraber rahminde buyuyor.
O zaman geri sayim baslasin.insallah duyucaksin canim.pozitif dusun bebisler stresten cok cabuk etkileniyorlar.10 gün sonra gidecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?