2015 Ekim Anneleri

Ay canım 6,5 sene mii.. Allah 'a şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız canım Çok sevindim

Elbetteki tek dr çok iyi oluyor canım ama zaten normalden çok daha fazla hassas olduğumuz bir dönemde daha fazla ilgi ve şefkat istiyoruz bize bu şekilde yaklaşacak iyi bilgili bir dr olması lazım İnşallah senin için en iyisini bulursun canım

Aminnn inşaallah canım mercimekim bırakmasın hiç bizi

Ayyyy canım kavun istedi birden. Bizim burdada var 7/24 açık yerler ve herşey var maşallah hamileler için açıklarmış öyle demişti adam biz sorduğumuzda.
Ayy canini istetim kusura bakmaa nerelisiniz siz.buarada cok eskii uyeolmalisin cunkii nicimi cokk iyi animziyorim.bende eskii üyelerdenim 2009 yilii

İnşallah bulurum canım saol.. iyi doktorlar çok kalabalık oluyor, randevu bile bulamiyorsun. Çok araştırdım daha önce de. 2 doktora gitmiştim. Aklımda 1-2 tane daha var ama, netten de bakıyorsun biri beğenmis biri beğenmemiş.. Doktor mesaisi başlasın bakalım.. Hayırlısı..

Dinlenememekyen cokkkk sikayetciyim sinirliyim.bende uzanmak yada uyumak istiyorum ama nerdee tam utkuyyu uyuturyorum aklima ev isleeri geliyo.nugun buzdolabimi indirdim.dun utu yaptim yapmasamda olmuyo ama isyandayim

Aaa! Deli mi ne! Boşver sen onu yaa! Terbiyeze bak! Mis gibi de hamişsin canım Allah sağlık versin. Gitme bir daha ona imkanın varsa.
Malesef canım burada pek imkan yok bi üni. hast. bi de devlet hast var. Ama aileme yakın Ankarada bir dr a gitmeyi rabbim izin verirse doğumu da orada yapmayı planlıyorum bakalım. inşallah sen de kafana uyan iyi, bilgili bir dr bulursun.
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet canım ben ilk hamileliğimde en erken 1 ay sonrasına rand. alabilmiştim. 8. haftada gitmiştik.. Hak veriyorum sana ama istersen bir aracı falan bul.. Tanıdıkla falan erkenden alınabiliyor bazen

Amin inşaallah canım hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim , sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alıp , sağ salim büyütelim inşallah

Dinlenememekyen cokkkk sikayetciyim sinirliyim.bende uzanmak yada uyumak istiyorum ama nerdee tam utkuyyu uyuturyorum aklima ev isleeri geliyo.nugun buzdolabimi indirdim.dun utu yaptim yapmasamda olmuyo ama isyandayim

Bence isyan etmeyin,keske bende evimde olsam ev temizlemek olsa tek derdim ,çalısırken inanın daha zor oluyor..

Azıcık ayrıldım herkes döktürmüşşş oku oku anca bitti:-D
Benim de korkum Kilo çünkü kolay verebülen biri değilim maksimum 70 hedef koydum kendime ama Bakalım

Hanımlar çok uykum var bütün gün uyudum ama hala yatağa gidesim var. Birde hiç yemek yemek istemiyorum. Bugün burda tuzlu salatalık yiyen arkadaşı okuyunca oturdum bir kilo salatalık yedim tuzlayarak. Bazen gidip biraz daha mı yesem diyorum ama çok turda zararlı şimdi bir şey olur falan diyip vazgeciyorum. Öğlende bir şeyler yedim ama salatalık yiyince doyduğum hissettim bir tek.

Olsa da yesem dedimsimdi yarın iş dönüşü alayım barii;-)
Ben de uyuyamıyorum hep bi yorgun ama yatınca gözler kapanmıyor

zaten yazılmış olduğu için tekrar ettim sadece isimleri..aklımada geldi aslında yazarken ama limonda çok rahat bulunabilir diye rahat yazdım..

Aslında senin canın istedi diye üzüldüm ben ve o yüzden yazdım. Senin gibi bizim de çekebilir. Bi arkadas da ben yozgattayim ne yaparım yazmış. Ondan dolayiydi

kalp atışını duyan anneler, doktorunuz bundan sonra ne zaman çağırdı kontrole?
Bu salı duydu tam olarak kalp atışını ultrasondan önceki hafta alttan duymuştu
İki haftasonra saglık ocagında hamile oldugunu soyle ve gereken tahlilleri yaptır gel dedi
Heyecanla bekliyorum...

Aslında senin canın istedi diye üzüldüm ben ve o yüzden yazdım. Senin gibi bizim de çekebilir. Bi arkadas da ben yozgattayim ne yaparım yazmış. Ondan dolayiydi
Tesekkurler canım ince düşüncen için
En azından fikir de oluyor mide bulantıları için
Ama küçük şrhirde olan arkadaşlar için kesinlike haklısın

Buarada istanbul anadolu yakasında olan anne adaylarımız hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…