Ay canım 6,5 sene mii.. Allah 'a şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız canımBizde geldik teyzoslar :) kesemizi ve nokta kadar yavrumuzu gördük hersey olmasi gerektiği gibi dedi kesenIn şekli boyutu kanama felanda yok cok şükür yolk felan hersey belliydi :) tam ortaya tutunmus eşim meragindan sagdami soldamı diye sorduda :) haftaya cuma kalp atışı için gidicez inşallah.haftamızla tam uyumluymusuz altı haftalik..
biz 6,5 senedir bu anı bekliyoruz rabbim bizi sevindirdigi gibi tüm bekleyenleride sevindirsin inşallah
Daha önce kime gittin naptin falan diye sorarlar mı dedim. Cekingenim accık bu konulardaHaklısın canım. İnşallah iyi bir doktor bulurum da Allah izin verirse doğumu da o yaptırır. Tek doktorla devam etmek iyi olur..
İnşallah mercimekin de hep seninle olacak canım
çok şükür bir şey çıkmadı ama insan her şeyden nem kapıyor hepimiz inşallah bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırızCnm hemen druna danis enfeksiyon tehlikeli cunku
Ayy canini istetim kusura bakmaa nerelisiniz siz.buarada cok eskii uyeolmalisin cunkii nicimi cokk iyi animziyorim.bende eskii üyelerdenim 2009 yiliiAyyyy canım kavun istedi birden. Bizim burdada var 7/24 açık yerler ve herşey var maşallah hamileler için açıklarmış öyle demişti adam biz sorduğumuzda.
İnşallah bulurum canım saol.. iyi doktorlar çok kalabalık oluyor, randevu bile bulamiyorsun. Çok araştırdım daha önce de. 2 doktora gitmiştim. Aklımda 1-2 tane daha var ama, netten de bakıyorsun biri beğenmis biri beğenmemiş.. Doktor mesaisi başlasın bakalım.. Hayırlısı..Elbetteki tek dr çok iyi oluyor canım ama zaten normalden çok daha fazla hassas olduğumuz bir dönemde daha fazla ilgi ve şefkat istiyoruz bize bu şekilde yaklaşacak iyi bilgili bir dr olması lazımİnşallah senin için en iyisini bulursun canım
Aminnninşaallah canım mercimekim bırakmasın hiç bizi
Malesef canım burada pek imkan yok bi üni. hast. bi de devlet hast var. Ama aileme yakın Ankarada bir dr a gitmeyi rabbim izin verirse doğumu da orada yapmayı planlıyorum bakalım. inşallah sen de kafana uyan iyi, bilgili bir dr bulursun.Aaa! Deli mi ne! Boşver sen onu yaa! Terbiyeze bak! Mis gibi de hamişsin canımAllah sağlık versin. Gitme bir daha ona imkanın varsa.
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin inş. canım yatıyorum zaten eşim sıkı sıkı tembihledi bir daha o kadar üzülmek istemiyorum çok dikkat ediceksin kendine kımıldamıcaksın diye :)
İnşallah haftaya perşembe 6+5 te kalp atışımızı duyucazz canım dr um onun için çağırdı..
Serklaja gelince 10. hafta rahim ağzına dikiş atılacak canım.. Bende servikal yetmezlik var ilk bebeğimi o yüzden kaybettim.. Şimdi tekrar düşmesin bebişim diye rahim ağzına dikiş atılacak ve doğuma kdr dikişli olarak dolaşıcam canım
İnşallah bulurum canım saol.. iyi doktorlar çok kalabalık oluyor, randevu bile bulamiyorsun. Çok araştırdım daha önce de. 2 doktora gitmiştim. Aklımda 1-2 tane daha var ama, netten de bakıyorsun biri beğenmis biri beğenmemiş.. Doktor mesaisi başlasın bakalım.. Hayırlısı..
Malesef canım burada pek imkan yok bi üni. hast. bi de devlet hast var. Ama aileme yakın Ankarada bir dr a gitmeyi rabbim izin verirse doğumu da orada yapmayı planlıyorum bakalım. inşallah sen de kafana uyan iyi, bilgili bir dr bulursun.
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
var canım hemde çok fena iğne bıçak batıyor saplanıyor sanki7.Haftasında olan arkadaşlar kasık ağrısı ceken var mı ,birşeyler batıyor gibi oluyor bazen..
Dinlenememekyen cokkkk sikayetciyim sinirliyim.bende uzanmak yada uyumak istiyorum ama nerdee tam utkuyyu uyuturyorum aklima ev isleeri geliyo.nugun buzdolabimi indirdim.dun utu yaptim yapmasamda olmuyo ama isyandayim
aşeriyorum.com diye bir site vardı 5 yıl kadar önce. Hala var mı bilmem. Varsa tam bu gruba göre :)Ayy canini istetim kusura bakmaa nerelisiniz siz.buarada cok eskii uyeolmalisin cunkii nicimi cokk iyi animziyorim.bende eskii üyelerdenim 2009 yilii
Olsa da yesem dedimsimdi yarın iş dönüşü alayım barii;-)Hanımlar çok uykum var bütün gün uyudum ama hala yatağa gidesim var. Birde hiç yemek yemek istemiyorum. Bugün burda tuzlu salatalık yiyen arkadaşı okuyunca oturdum bir kilo salatalık yedim tuzlayarak. Bazen gidip biraz daha mı yesem diyorum ama çok turda zararlı şimdi bir şey olur falan diyip vazgeciyorum. Öğlende bir şeyler yedim ama salatalık yiyince doyduğum hissettim bir tek.
zaten yazılmış olduğu için tekrar ettim sadece isimleri..aklımada geldi aslında yazarken ama limonda çok rahat bulunabilir diye rahat yazdım..
Bu salı duydu tam olarak kalp atışını ultrasondan önceki hafta alttan duymuştukalp atışını duyan anneler, doktorunuz bundan sonra ne zaman çağırdı kontrole?
Tesekkurler canım ince düşüncen içinAslında senin canın istedi diye üzüldüm ben ve o yüzden yazdım. Senin gibi bizim de çekebilir. Bi arkadas da ben yozgattayim ne yaparım yazmış. Ondan dolayiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?