- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
ay erik çağla badem dediniz nasıl canm istedi. bayılırım bende. limon yiyorum şimdi![]()
Aslında çok fazla yiyecek ismi sıralamasak daha dogru olacak galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay erik çağla badem dediniz nasıl canm istedi. bayılırım bende. limon yiyorum şimdi![]()
Ben de öyle söylemesine sinir oldum zaten bir de kendi kurumum başka yerde bunu yapmış olsalar bu kadar zoruma gitmezdi. Zaten keseyi de göremedi, işi vardı heralde ebe vajinal hazılayayım mı dedi o da yok farketmez zaten görnümeyebilir dedi ki çok uğraşmadı da göremedi de ben asistana ayıp olmasın o da sonuçta dr diye hocanın yanına gitmedim onun yaptığına bak ama salı günü direk hocanın yanına çıkıp siz bakın diyeceğim
Bizde geldik teyzoslar :) kesemizi ve nokta kadar yavrumuzu gördük hersey olmasi gerektiği gibi dedi kesenIn şekli boyutu kanama felanda yok cok şükür yolk felan hersey belliydi :) tam ortaya tutunmus eşim meragindan sagdami soldamı diye sorduda :) haftaya cuma kalp atışı için gidicez inşallah.haftamızla tam uyumluymusuz altı haftalik..
biz 6,5 senedir bu anı bekliyoruz rabbim bizi sevindirdigi gibi tüm bekleyenleride sevindirsin inşallah
Canım ya ben 5+4 'ken gittim, sadece keseyi ve yolk oluşumunu gördük. Bebişi bile göremedik. Kese boyu falan da söylemedi. Tee 8 hafta bitince çağırdı yaaPazartesinden erken gitme sen yinede bakarsın kalbinide duyarsın :) ben hafta bası gördüm bebegi bı sefer kalp atısları icin heycanlıyım :) yarın gidecegim ins minik pıtı ptılar karsılar beni
Aynen yaa :)) Takibi imkansız haller içindeyim :))taze anneler sizi takip etmek çok zor. birde yoğun iş temposu olunca 150 sayfa var okumam gereken .m ümkün değil bitirmekumarın herkes ve bütün minikler sağlılıkdır. bulantısız rahat günler
Ben 5+4 gittiğimde 2,5 hafta sonra çağırdı yaacanım bana 5+5 de gittiğimde haftaya gel kalp atışı için dedi doktor
Canım saol cevabına. Geçmiş olsun, seninki baya azmis ya, aman dikkat canım. Ben de ferrum fort içiyorum. Ben yanlış bakmışım. Kanım iyiymiş ama doktor yine de verdi. Zararı olmaz sanırım..ben iciyorum santafer fort benim demir depolarim yillardir dusuk suan 4.6 ki en düşük 10 olmasi gerekiyor
Ben bebeği de goremedim yaa! Ben de endişeliyim. Doktor, çok küçük ondan dedi. Rahatlattı ama rahat olamıyor insan işte. Hem de çok geç çağırdı. İnşallah duyarsın canım sen de. Tam zamanı oluyor bence senin için 1 hafta sonra. Az kalmış. Az daha sabırKızlar pazartesi günü doktora gittiğimde yolksacıda bebegide gördük doktor cuma günü kalp atısları icin cagardı ama ben bugün gittim dayanamadım ve kalbi duyamadık cok üzülüyorum doktor gelişim güzel bebegin büyüyor diyor soldaydı sagına gecmis bak dedi alttan bakarsam kalbini duyarız dedi ama beni telas aldı böylede kesin konusurken doktorum nie üzülüyorm 6+5 iz bugün 1 hafta sonra cagardı ya duyamazsam kızlar
Aaa! Deli mi ne! Boşver sen onu yaa! Terbiyeze bak! Mis gibi de hamişsin canımBende bugün dr a gittim hastane çalışanıyım zaten, insan kendi kurumunda biraz daha iyi karşılanılmak istiyor ama sinir oldum asistanın tavrına eşimle girmek istedik önce alamam dedi 3-4 kişi vardı hastalar bitince gelsem alırmısın dedim bakarız dedi neyse muayeneler bitti sıra bana geldi ne kadarlık dedi 5+1 deyince haa bende eşim gelsin deyince bişey var sandım dedi zaten keseyide göremedi.
Maşallah canım bebisineDr dan geldim kızlar
Çok şükür kesemizi gördük... Kesenin durumu çok iyi , yukarılaraa tutunmuş çok güzel dedi.. Altında bir beyazlık var bak bu harika dedi dr ama keseye bakmaktan o ne diye soramadım.. ufacık yusyuvarlak benim mercimeğimmm![]()
Kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama yine de progestan 200 mg verdi iyice tutunsun dedi ... Önceki gebelik yüzünden bunda risk görüyo anladığım kadarıyla10. hafta serkilaj yapılacak o zamana kadar sabah akşam yatış dedi.. Yürüyüş yasak... İlişki yasak.. Sadece tuvalete kalkmaya izin verdi , arada bir konu komşu akraba ziyaretine izin var , bir de arada bir dışarı sahile çıkar bi çay içer gelirsiniz çok yürümek yok , yorulmak yok , alışveriş yok , çarşı - pazar yok
hatta market alışverişi bile yok
yemek yapmayı bile yasakladı...
yani anlayacağınız kızlar bana herşey yasakkk
Uzan koltuğa film izle ya da otur sırtına bi yastık koy kitap oku , bilgisayarını al keyfine bak dedi
Serkilaj yapılsın 3 aydan sonra seni birazcık rahat bırakırım ama şu an sıkı yönetim var dedi dr um
Haftaya perşembe kalp atışını duymak için çağırdıı![]()
iyi o zaman cnm maşallah diyelim bekle o halde takma kafanaCanım satıma göre 6+5 ultrasona göre 7+2 diyor doktor ve cok kesin net konusuyo alırsın sen bu cocugu kucagna gelisim cok güzel hızlı büyüyor kalbini bi kac gün icinde duyarız alttan baksam coktan duymustuk ama hic bakmayalım bence dedi acele etme karlar erisin 1 hafta sonra göreyim seni üsütme cocugu dedi :)) doktorumada güveniyorum uzman operatör yaslı bi kadın ailemizin bildigi biri durum böyle iste karından geç duyulurmus arastırıyorum da suan
Merhaba anneciklerHerkes ve bebişler de iyidir inşallah..
Canım ya ben 5+4 'ken gittim, sadece keseyi ve yolk oluşumunu gördük. Bebişi bile göremedik. Kese boyu falan da söylemedi. Tee 8 hafta bitince çağırdı yaaBir terslik yoktur di mi puuff! 6. haftalarda falan duyuluyor di mi normalde? Başka şeye de mi bakacak ki öyle geç cagirdi?
Ben 5+4 gittiğimde 2,5 hafta sonra çağırdı yaaİlgilenmiyor mu sizce? Hastane çok iyi doktor da iyi ama başı çok kalabalık. Çok da uzak zaten. Doğum ücretinin de çok fazla olduğu bir yer. Kalp atışını duyunca başka yere geçmeye düşünüyorum ama daha erken mi gitsem başka yere?
bende folidoce kullanıyorum cnm hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım hala da ona devam ediyorum bir sorun yaşamadımBu arada folik plus kullaniyodum doktor yeterli gelmez artık dedi folidoce diye bi ilaci yazdı kan sulandirici iğneyi de üç ay dolana kadar kullanacakmisiz..tiroidimin takibi için endokrine gidicem
Maşallah canım bebisineYat dinlen.. İnşallah kalp atışını da duyacaksın.. Serkilaj nedir bilmiyorum ama inşallah 3 aydan sonra daha rahat geçer canım.
Di mi canım yaa? Bari 7 haftalık cagirsaydi yani. Ben tekrar doktor araştiriyim o zaman. Başka doktora geçerken dert anlatmak da zor. Zaten zor buluyorum ya!Bende bugün gittim Dely haftaya 6+5 olunca çağırdı kalp sesi için.. 2,5 hafta çok fazla bence başka birini araştır bana kalırsa
Ay canım çok geçmiş olsun.. Neyse ki çaresi varmış. İnşallah ondan sonra daha rahat edersin. Allah bebişini korusun canımAmin inş. canım yatıyorum zaten eşim sıkı sıkı tembihledi bir daha o kadar üzülmek istemiyorum çok dikkat ediceksin kendine kımıldamıcaksın diye :)
İnşallah haftaya perşembe 6+5 te kalp atışımızı duyucazz canım dr um onun için çağırdı..
Serklaja gelince 10. hafta rahim ağzına dikiş atılacak canım.. Bende servikal yetmezlik var ilk bebeğimi o yüzden kaybettim.. Şimdi tekrar düşmesin bebişim diye rahim ağzına dikiş atılacak ve doğuma kdr dikişli olarak dolaşıcam canım![]()
Kalp atışı için mi gideceksin haftaya?Benimde aynı sayılır 1 gün büyük çıktı ultrasonda. Bakalım haftaya perşembe yine göreceğim. Herhalde değişmez.
Di mi canım yaa? Bari 7 haftalık cagirsaydi yani. Ben tekrar doktor araştiriyim o zaman. Başka doktora geçerken dert anlatmak da zor. Zaten zor buluyorum ya!Ne yapicam bilmem..
Aminn aminnnn İnşaallahhhAy canım çok geçmiş olsun.. Neyse ki çaresi varmış. İnşallah ondan sonra daha rahat edersin. Allah bebişini korusun canım![]()
gunaydinnnn.
canim ben gebelikten once kullandim.degerim suan araligin alt sinirini biraz gecmis suan icin gerek duymuyorum dedi doktorum. Hazir ilaci birakmisken pekmeze felan agirlik vericem ben dogal yollar ile artsin istiyorum.
Cevaplariniza teşekkür ederim kızlarDr tahlil istedi ama sonuçlar henüz çıkmadı. Ona görebaşlayacak sanırım
Aslında çok fazla yiyecek ismi sıralamasak daha dogru olacak galiba
Bizde geldik teyzoslar :) kesemizi ve nokta kadar yavrumuzu gördük hersey olmasi gerektiği gibi dedi kesenIn şekli boyutu kanama felanda yok cok şükür yolk felan hersey belliydi :) tam ortaya tutunmus eşim meragindan sagdami soldamı diye sorduda :) haftaya cuma kalp atışı için gidicez inşallah.haftamızla tam uyumluymusuz altı haftalik..
biz 6,5 senedir bu anı bekliyoruz rabbim bizi sevindirdigi gibi tüm bekleyenleride sevindirsin inşallah
Daha önce kime gittin naptin falan diye sorarlar mı dedim. Cekingenim accık bu konulardaCanımm hamileyim diye git illa dert anlatmak zorunda değilsin kiyeni öğrendim dersin olur biter
Aminn aminnnn İnşaallahhh
Sağol canım inşaallah rabbim derdini verdiği gibi dermanını da verir de mercimeği sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza![]()