- 24 Mart 2024
- 96
- 85
- 3
- 29
Beklenen tarihten daha erken yumurtlayınca erken döllenme oluyorGeç döllenmeyi duymuştum da erken döllenne nasıl oluyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen tarihten daha erken yumurtlayınca erken döllenme oluyorGeç döllenmeyi duymuştum da erken döllenne nasıl oluyor ya![]()
Evet şimdi gördümKesini de yazdim canim bir arkadas daha sordu![]()
aslinda çoğumuz Ekim sonunda doğum yapacağız sağlıklı olsun hiç mühim değilBenimde sezaryen ama ben 40 haftadan hesapladım![]()
Kizim olursa da oglum olursa da esit sevinirim, ama kocam kizimiz olursa kanatlanip ucabilir ajshshs oyle bir kiz cocuk sevdasi ondakiEvet şimdi gördümsenin kızın olur bence öyle bi enerji geldi senden bana sjhddj
Benim eşim de öyle ya kız çocuklarına deliriyor resmenKizim olursa da oglum olursa da esit sevinirim, ama kocam kizimiz olursa kanatlanip ucabilir ajshshs oyle bir kiz cocuk sevdasi ondakikendi erkek degilmiscesine oglan cocuklarindan korkuyor, ben de boyle yaptigin icin oglan olucak kesin seni korktugunla imtihan edicek diyorum geriliyor direk
![]()
Sorma valla, uzulmem icin ciddi ciddi hani dorduncuye erkek hamile kalmam filan gerekir, o kadar onemsemiyorumBenim eşim de öyle ya kız çocuklarına deliriyor resmenAma ben balık burcuyum sezgilerim çok kuvvetlidir, rüyayla gelen sezgilerime daha çok güvenirim. Hep hep hepp erkek çocuk gördüm rüyalarımda ve hissettim. Yanılırsam da farketmez tabi yeter ki sağlıklı olsun da zar zor bulduk zaten skdhdkdjjd
Ayyy ağzın bal yesin genlerimiz renkli gözlü beyaz tenli uzun boyluSorma valla, uzulmem icin ciddi ciddi hani dorduncuye erkek hamile kalmam filan gerekir, o kadar onemsemiyorumruyalarin cikiyorsa erko geliyor, baby kivanc
ay ins o kadar da yakisikli olur hehehe
cidden isin goygoyunu yapiyoruz ama tek muhim olan saglikla buyumeleri ve saglikla dogurup buyutebilmemiz
![]()
Hayırlı olsun çift yumurta mı sağlıkla ilerlesinBen kasım diyorum ama ikiz gebelik belki daha erken doğarlar![]()
Canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin parol sa serbest umarım daha kötü olmazsınKızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2![]()
BenimKızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok![]()
Ay daha iyiyim canım uyudum uyandım bi çay içtim kendime geldim biraz ama yine uykum var eşim artık yüzünü göremiyorum uyanık kal biraz diyor napayım ayolHayırlı olsun çift yumurta mı sağlıkla ilerlesin
Canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin parol sa serbest umarım daha kötü olmazsın
Benim
Büyük oğlum akrep inat mı inat bir çocuk anneye babaya düşkün ama 2 yaş gibi babaannesi bakmıştı ona da ayrı düşkün diyebilirim![]()
Amin canim benim hakkimizda hayirlisi bizi bulsun insallah hepAyyy ağzın bal yesin genlerimiz renkli gözlü beyaz tenli uzun boylubaby kıvanç çok tatlı ya canım bıdışım
dediğin gibi bunlar hep goygoy aslında çokta iyi oluyor, kötü düşüncelerden uzaklaştırıyor insanı. Cinsiyetini tipini düşünürken neden midemin bulanmadığını takmıyorum dkdjdjdhd hepimizinki sağlıkla gelsin dünyaya da tebrikleşelim şurda
![]()
Deseydin analık kolay mı hormonlar cildirmiscasina çalışıyorAy daha iyiyim canım uyudum uyandım bi çay içtim kendime geldim biraz ama yine uykum var eşim artık yüzünü göremiyorum uyanık kal biraz diyor napayım ayol![]()
Benim de burcum balık yükselenim akrep. Çocukluğuma melek yüzlü şeytan derler hepAranıza terazi olmasından korkan bir benim herhaldeBen akrep olsun istiyorum terazilerin yüzeyselliğine ve ortama göre şekil almalarına dayanamıyorum
benim de eşimin de akrep konumları var sezgileri güçlü tutkulu derin güçlü bir çocuk olur
![]()
Bende melisa seviyorum isim olaraktaa çiçek olarakda. Güzel isimlerBenim en sevdigim cicek yasemindirhem de kendi gobek adim, esim de cok seviyor kiz olursa yasemin olsun derdi hep
Erkek icin secenekler modern klasik karisik ahdjdjdj
Hiçbir günüm aynı değil sizin de öyle mi ? Dün herşeye ağladım bugün herşeye öfke saçıyorum acaba delirdim de kendimi hamile mi sanıyorum benDeseydin analık kolay mı hormonlar cildirmiscasina çalışıyor![]()
Teşekkür ederim tek yumurtaHayırlı olsun çift yumurta mı sağlıkla ilerlesin
Canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin parol sa serbest umarım daha kötü olmazsın
Benim
Büyük oğlum akrep inat mı inat bir çocuk anneye babaya düşkün ama 2 yaş gibi babaannesi bakmıştı ona da ayrı düşkün diyebilirim![]()
Ay ilk defa duydumBeklenen tarihten daha erken yumurtlayınca erken döllenme oluyor![]()
Cicek isimleri cok cici geliyor bana da hep yaBende melisa seviyorum isim olaraktaa çiçek olarakda. Güzel isimler![]()
Anaya babaya düşkünlük konusu benim için çok önemli kopuk olmasın sevsin bağlı olsun çociiimHayırlı olsun çift yumurta mı sağlıkla ilerlesin
Benim
Aminn amin inşallah. Sağlıklo uzun ömürlü hayırlıaslinda çoğumuz Ekim sonunda doğum yapacağız sağlıklı olsun hiç mühim değil![]()