- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
benimki sormadan kendisi anlatıyor canım ben gidince heyecandan soru sormayı bile unutmuştum bana karşı baya ilgiliydiOkuduğum kadarıyla doktorlarınız baya acıklama yapıyor size. Benımkı sadece kese iyi kalp atışı vsr bi dahakine sana da dinletirim dedi.dikkat etmem gereken birsey Var mı beslenme için olsun başka birşey diye sordum herşey serbest dedi yaklaşık doğum tarihini bile söylemedi netten ben öğrendim acaba benim beklentim mi yüksek yoksa gerçekten çok bilgilendirilmiyor muyum?
Ne güzel canım benim eşim hiç anlamıyor, sadece acil durumda poşet getiriyor koştur koştur.Ohhh mis gibi anne eli deymiş çorba :) biz ayrı şehirdeyiz ben koca elinden yemeğe alıştım laf aramızda hiç aratmıyor
Yok canım istemedi benim doktorum sağlık ocağına da hamile olduğumu bildirdim, kaydımı açtılar. Haftamı, doktorumu vs not ettiler ama şu şu testleriniz var demedi ebe hemşire.15 gün sonraki randevuyu başka hastaneden aldım artık. Ikı seferdir konustu konusacak dıye bekledım ama nafile.ınsallah bu sefer memnun kalırım. Saglık ocagında tahlil yaptırıp gidecegim.tahlil yaptırmanız istendi mi sizden ?
Kızlar size faydası olurmu bilmiyor geçen yıl ablam hamileyken ondada aynı problem vardı o tattan kurtulmak için sürekli zeytin yiyordu hatta bazen zeytin çividini 1-2 saat agzında tutuyorduO tadı hiç deme, beni bütün yiyeceklerden soğuttu. O tattan kurtulmak için sürekli ağzıma birseyler atmak istiyorum ama bir dakika sonra yine aynı acı tat. Limon yiyorum beş dakika sonra yine aynı, maden suyu içiyorum üç dakika sonra yine aynı
Al benimki de o kadar ama anlafım ki yemek yapabilen eş onemlıymısNe güzel canım benim eşim hiç anlamıyor, sadece acil durumda poşet getiriyor koştur koştur.
Katılıyorum canım. Bizimki sadece getir götür işleri yapıyor aka arkaya çok şey söyleyince onu da birazdan iste diyor.Al benimki de o kadar ama anlafım ki yemek yapabilen eş onemlıymıs
sata göre 8.haftadayım ama bugun doktorum 6+2 dedi :/ bnde anlamadımKızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
Aynen ben de öyle zeytin peynir cubuk kraker bı de taze fındıkla besleniyorum nerdeyseKızlar biraz önce manava gittim salatalık aldım. Çağla badem sordum martta dedi. Kendi ellerimle çıkar çıkmaz getiricem söz dedi. Ofise geldim yıkadım güzelce, nasıl keyifle yedim anlatamam. Salatalıkta çok ferahlatıyor haberiniz olsun. Benim canım hep tuzlu şeyler çekiyor.
Tripler aynı ben mi hamileyim sen mi diyorumKatılıyorum canım. Bizimki sadece getir götür işleri yapıyor aka arkaya çok şey söyleyince onu da birazdan iste diyor.
Tripler aynı ben mi hamileyim sen mi diyorum
Ama hakkını yemıyım dısardan yemek soyleme konusunda ıyıdır=D>
Geç döllenme herhalde seninki de canım bizim 1 gün farketti sadece. O da 1 gün ileri çıktı hatta.sata göre 8.haftadayım ama bugun doktorum 6+2 dedi :/ bnde anlamadım
canım geç döllenme olmuştur endişe edecek birşey yok ultrason sonucuna göre takip et haftanısata göre 8.haftadayım ama bugun doktorum 6+2 dedi :/ bnde anlamadım
Hehehe erik fena fikir deilBizi gördüm sizde. Bir de bizimki ben kalkıp yapamadıkça ya da çok şey isteyince sanki 9 aylık hamilesin, yandık biz böyle diyor bir aşericem 5 tanesi 30 lira erik görücek.
yaa evet erik istemek mantıklı bende aşeriyorum dedim dün o da 3. aydan başlar demişti bir araştırdık ilk aylarda oluyormuş en çokBizi gördüm sizde. Bir de bizimki ben kalkıp yapamadıkça ya da çok şey isteyince sanki 9 aylık hamilesin, yandık biz böyle diyor bir aşericem 5 tanesi 30 lira erik görücek.
Hadi zarara sokmayım bir 15-20 gün daha bekleyimde çağla bademle idare edeyim dedim ama iyilikten anlamıyorsa kendi bilir. Biraz önce manav canın bir şey isterse 1 gün önceden söyle bana, hani olur karpuz falan ister dedi. Yok tatlı şeyler istemiyor canım dedim. Çilek istersen korkma çilek çok var diyor. Anlatamadım manava tuzlu istediğimi.yaa evet erik istemek mantıklı bende aşeriyorum dedim dün o da 3. aydan başlar demişti bir araştırdık ilk aylarda oluyormuş en çokaşermek için iyi bir alternatif erik
canım doktorum aşerirsem diye eşime tunalıda hamile manavı var dedi adres bile verdi yaniHadi zarara sokmayım bir 15-20 gün daha bekleyimde çağla bademle idare edeyim dedim ama iyilikten anlamıyorsa kendi bilir. Biraz önce manav canın bir şey isterse 1 gün önceden söyle bana, hani olur karpuz falan ister dedi. Yok tatlı şeyler istemiyor canım dedim. Çilek istersen korkma çilek çok var diyor. Anlatamadım manava tuzlu istediğimi.
Canim ben ilk gecen hafta persembe gittim 4+4 gunluk ciktim ultrasonda simdii kendim sayiyorum 5+4 gunluk ilduk bugun.amaa bazen fazla cikabikiyo.benim nett haftaligim haftaya cumada belli olurCanım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı görünüyor fakat benim hesapladığıma göre 6+2 yiz biz.5+4 olduğunu ultrasonda doktorun mu söyledi.Ben de cumartesi gideceğim ilk defa doktora. Hem keseyi hem de kalp atışını göreceğimi düşünüyorum inşallah...
Ahahahaha sizin doktor aşmış maşallah. Bizimki de eğer aşerecek olursam gitsin arasın bulsun banane. Ben bir hoşaf aşerdim tövbe tövbe aşerdiğim şeylere bak diyorum düşününce yememle nerdeyse çıkarmam bir olcaktı yanlış aşerdim herhalde dedim. Bugün salatalık istedi canım deli gibi. Sabahta arkadaş çorba diyince ne çorbası olsa içerim diye düşündüm ve tel şehriye geldi aklıma tavuk suyuna bol limonlu terbiyeli. Benim eşerdiğim şeyler biraz garip sanırım. Bizim ofisteki arkadaş bir kaç hafta önce şeftali aşermişti mesela.canım doktorum aşerirsem diye eşime tunalıda hamile manavı var dedi adres bile verdi yaniişi sektöre cevirmişler vay uyanıklar halbuki amaç araştırsın biraz zorlansınlar dimi hep biz mi yasıcaz zorluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?