• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkınızı helal edin kızlar kusuruma bakmayın ne olur herşey Allahtan her zmn farkındayım merak etmeyin iyiki varsınız inş hepiniz çok güzel ilerler evlatlarımızı alırız

Canim ben tedaviden önce genel tahlil yaptirip vitaminlerime baktırmıştım. Doktor vitaminlerin yani folik asit değerin normal dedi. Folik asit verirsem vucuda fazla gelir zarar verir dedi. Sana verilen ilaclarin içinde folik asit varsa ayrica kullanmana gerek yoktur. Zaten biliyorsun gunluk 400 mcg. İlaçların içinde bu kadar varsa tamamdır
Var canım var olduğu yazıyor doğru söylüyorsun fazlası da zarar benimde korkum buydu zaten sormadan doktora bişi yapmak istemedim teşekkür ederim canım çok sağol 🙏🏻🥰

Hakkınızı helal edin kızlar kusuruma bakmayın ne olur herşey Allahtan her zmn farkındayım merak etmeyin iyiki varsınız inş hepiniz çok güzel ilerler evlatlarımızı alırız
Helal olsun canım, sende helal et.
Biz sadece sen böyle davranınca endişeleniyoruz stres yaptığın için

Back
X