- Konu Sahibi mayala katar
- #5.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiddetin her türlüsüne karşıyım ama birisi şu kadinin yanina gidip ağzına vurabilir mi lütfenBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
Kızzz benim 10. Gün 22.89 du sussssBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
Sen içme kuzu zaten sen karadut mu ne bişi içiyordun yaa onu iç nolur nolmazBen küstüm içmiyorum![]()
O zaman derdim ki artimed yüzde yüz yanlış hahahahaBirde pozitif çıkıyormuş anneninki![]()
Yok kız ben öyle bişey hiç içmedimSen içme kuzu zaten sen karadut mu ne bişi içiyordun yaa onu iç nolur nolmaz![]()
Çok şükür yarabbiimmmmmTamam kızmayın bitti sakinim artık
Afiyet bal şeker olsun canım benim
Sağol canım benmKızzz benim 10. Gün 22.89 du sussssmaşallah
![]()
Yok yok bitti bakmayın bazende size takılıyorum tek başıma olmaktanÇok şükür yarabbiimmmmm
Max. 2saat veriyorum bu sakinliğini koruman için sana![]()
Ahahahah yüzde bi milyonO zaman derdim ki artimed yüzde yüz yanlış hahahaha
Ayy kız kim içiyordu ki biri içiyorduYok kız ben öyle bişey hiç içmedim![]()
Ay canım yaa olur mu tabiki içini rahatlatcaksın kafanda soru işareti oluncaHakkınızı helal edin kızlar kusuruma bakmayın ne olur herşey Allahtan her zmn farkındayım merak etmeyin iyiki varsınız inş hepiniz çok güzel ilerler evlatlarımızı alırız
Var canım var olduğu yazıyor doğru söylüyorsun fazlası da zarar benimde korkum buydu zaten sormadan doktora bişi yapmak istemedim teşekkür ederim canım çok sağolCanim ben tedaviden önce genel tahlil yaptirip vitaminlerime baktırmıştım. Doktor vitaminlerin yani folik asit değerin normal dedi. Folik asit verirsem vucuda fazla gelir zarar verir dedi. Sana verilen ilaclarin içinde folik asit varsa ayrica kullanmana gerek yoktur. Zaten biliyorsun gunluk 400 mcg. İlaçların içinde bu kadar varsa tamamdır
Kafeinsiz aldın gündüzleri bitane içiyorumAyy kız kim içiyordu ki biri içiyorduSen gibi kalmış aklımda
Sen de nar suyu falan iç o zaman kuzu kahve yasak dediydi doktorum transferden sonra
![]()
Ayy bende çok baktım ama hangisini alcağımı bilemedimKafeinsiz aldın gündüzleri bitane içiyorum
Haa tamam o zamanYok yok eşim burda değil. Anneme yaptırdım![]()
Helal olsun canım, sende helal et.Hakkınızı helal edin kızlar kusuruma bakmayın ne olur herşey Allahtan her zmn farkındayım merak etmeyin iyiki varsınız inş hepiniz çok güzel ilerler evlatlarımızı alırız