2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayaz gitti Emirhan geldi demek Adıyla yaşasın büyüsün minik emirhanda güzel isim

Ayaz gitti Emirhan geldi demek Adıyla yaşasın büyüsün minik emirhanda güzel isim
Saol canim evet kotu isim deil en azindan. Ki zaten emir derim sadece. Isimler kisiligi etkiliyor diyorlar ya soguk bi cocuk olur bide Ayaz olursa okulda arkadaslari cocuk akliyla uyuz der dalga gecerler filan dedilerbirde Adem Ayaz olcakti babam basta istekliydi adinin konulmasina sonradan kp ne haksizlik olur zoruna gider belki dedi. Bende ne drseniz o olsun o zaman dedim.

Düğün için bir yas sanki erken canım... Eger düğün gibi bişey yapmaya niyetliysen bence hatırlayacağı yasta yap. Bir yaşında hiç bişey anlamıcakki kuzucuk.. Ben doğdugunda sünnetini yaptırmayı düşünüyorum. Kendini bildiği yaşa gelincede düğün değilde güzel bi organizaayon yapmayı düşünüyorum.. Babamızın hevesi var içinde kalmasın:)))

Çok çok teşekkür ederim bitanem ınanki kafam allak bullak tı.Şimdi oturdu bişeyler oglusum teyze lerine teşekkür ediyor

Iyi yapmışsınız canım bu isim daha güzel

Canım zaten hem fizyolojik hem psikolojik açıdan hatırlamayacağı bir yaşta olması lazımmış,yani 5 yaşından önceki bi yaşta.bezden çıkmadığı bi yaşta yapılırsa da çok kolay iyileşiyo,ister 3 aylık ister 3 yaş.kolay iyileşiyo.bizimkide ikizler için öyle diyo,düğünlü olsun bu kez,diğer türlü bişey anlaşılmıyo diyo.ama en geç 2 yaş diyorum ben,bezden çıkmadan.

Adıyla güzel yaşasın Emirhan paşa yanmayı hiç sorma benim ayaklarımın altından ateş fışkırıyor siz şanslısınız şurda allahın izniyle bir hafta kaldı biz temmuza kaldık Rabbim yardımcımız olsun

Tabii canım hemen anlatayım.Medstar Topçular Hastahane perge bulvarında merkezde yani.Hastahanenin donanimi cok iyi yeni dogan ünitesi var.Tüm odaları tek kişilik.Doktorum hastahanenin en pahali doktoru 65tl. ödüyorum.Adı Ünal Yirmibeş.Digerleri 45 55 tl.Doktorumun 4 boyutlu ultrasonu var.sezeryan ameliyatlarinda cok basarili bir doktor oldugunu duydum yogun tavsiyeler sonucu ona karar verdim.Kendisinden çok memnunum şimdilik.Dogumdan sonra ertesi gün taburcu olucam.spinal sezeryan 1400 tl. Odeyecegiz.Epidural ile normal dogum yaptiriyor doktorum 1500 tl. genel anestezide 1250ydi galiba.Normal dogumu bilmiyorum.

Allah kolaylık versin canim inşallah sıkıntın az olurda su gibi atlatirsin dogumunu.

Masal gibi geldi geçti 9 ay ve hergünümuz burada birlikte geçti.Resmen hamileliğimizin günlüğü oldu burası.Herkes karşiliksız sevgiyle birbirine dua etti yardim etti.Biz gercek kader arkadaşiyiz.Doğum yapanlar için yeni bir başlik açalim ve oradanfırsat buldukca yazışalim.Evlatlarımızü birlikte büyútelim inşallah. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bu başlığı açtı diger başlığı açmakta onun hakkı onun başlıklari uğur getiriyor.

Ay çok çok uygunmuş ya,yengrm her muayeneye 200tl ödüyor,birde kumlucadan gelip gidiyorlar,en az 50tl de araba yakıyor,yemesi içmesi 300-400'e patlıyor her muayne.normal doğumuda 1000 dedi ama kıvırıyor olabilir çünkü aynı dr 11 sene evvel ilk kızında 750 tl almıştı normal doğuma.ben gene görümce olarak şansımı deneyeyim bi.antalyanın dr lar süper,en ucuzu bile 4D bakıyor,istanbulda sırf 3-4D boyut için 200-300 fark istiyolarbi kere gidebildim ben çok teşekkürler

Bi doguralim inşallah bebişleri buyuturken de bi topik acariz

kizlar mrb.bi kac gundr ufkta olsa biseler hissdiyodm fakat iki gundr hc bse hsstmiyorm sanki gebe deglm gbi oturp agliyrm bse mi oldu fln die
Korkulacak bir durum yoktur canım tatlı bişeyler ye ve soluna yat dizlerini kır ve bekle bakalım hareket hissedecek misin.

Allah kolaylık versin canim inşallah sıkıntın az olurda su gibi atlatirsin dogumunu.
Sağol canım benim rabbimde senin meleğini göz açıp kapayıncaya kadar kucağına versin sizin Antalyada doğum yapmak çok hesaplı Vitalede epiduralle sezeryan 1250tl di

Slm kızlar biz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun
Ayy hayirli olsun canim saatin belli mi?Ben sabah 8de ameliyathanede olucam.Benimki de spinal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…