• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlar. Sabah sabah yine esimin kafasini karnima gommesiyle uyandim. Once elini koymus bikac hareket etmis. Sonrada kafasini dayamis. Baba ogul mesanemle bi alip veremedikleri var galiba. Dar dustum wc ye :KK48: bu arada ben gece yatRken butun pencereleri acip yatak odasinin kapisini da acik birakip kisacik sortla atletle uyuyordum.bu gece kardesim bizde kaldi. Oyle olunca kapiyi kapatmak zorunda kaldim. Inanilmaz sicakti. Memleket zaten cayir cayir yaniyo bizim evde daha da sicak. Aglar gibi oldum esim de dun ilk defa halime uzuldu galiba. Dayan mervos az kaldi. Sabret nolur filan diyordu. Uyuymadigim gibi onu da uyutmadim :KK31: artii kizlar size soylemeyi unuttum. Oglumun adini degistirdik. 9 ay boyunca Ayazim Ayaz pasam die sevdim. Dun son noktayi koyduk Emirhan olacak oglusun adi. Babamla esimin ortak karari...:KK51:
Ayaz gitti Emirhan geldi demek Adıyla yaşasın büyüsün minik emirhanda güzel isim:KK54:

Ayaz gitti Emirhan geldi demek Adıyla yaşasın büyüsün minik emirhanda güzel isim:KK54:
Saol canim evet kotu isim deil en azindan. Ki zaten emir derim sadece. Isimler kisiligi etkiliyor diyorlar ya soguk bi cocuk olur bide Ayaz olursa okulda arkadaslari cocuk akliyla uyuz der dalga gecerler filan dedilerbirde Adem Ayaz olcakti babam basta istekliydi adinin konulmasina sonradan kp ne haksizlik olur zoruna gider belki dedi. Bende ne drseniz o olsun o zaman dedim.

Kizlar ben sunneti bu yazin sonunda eylul ekim gibi dusunuyordum ama esim erken diyo yasini doldursun guzel bi sunnet dugunu yapariz diyo. Evimizin onu musait islek bi yol deil. Orkestra tutariz oglusu da damat gibi giydiririz guzel olur filan diyo. Bende ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyiylesiyomus ve bebek cok bise hissetmiyomus diye duymustum. Dugun bence cok da gerekli bise deil. Annemin daha once birlikte calistigi iki saglik memuru var sunnet yapiyolar. Benim dusuncem birini eve cagirip kestirip arkasina da mahalleden komsulari yakin arkadaslari cagirip bi mevlut okutmakti ama bakacaz artik duruma gore. Bi de arkadasim 2bucuk yasinda oglunu sunnet ettirdi. Cocuk 2 gunde toparlandi masallah kosup oynamaya basladi.arkadas da hic oyle aglayip agriyo filan demedi diyo.
Düğün için bir yas sanki erken canım... Eger düğün gibi bişey yapmaya niyetliysen bence hatırlayacağı yasta yap. Bir yaşında hiç bişey anlamıcakki kuzucuk.. Ben doğdugunda sünnetini yaptırmayı düşünüyorum. Kendini bildiği yaşa gelincede düğün değilde güzel bi organizaayon yapmayı düşünüyorum.. Babamızın hevesi var içinde kalmasın:)))

Canm bende farkettim mesajini gunduz yazayi dedim hastaneye gidis saatim gelmisti ciktim. Aksamda zaten annemlerdeydim ara ara girip ciktim oyle. Bide tlfdan girdim ya zor oluyor. Neyse canim benim gec oluyo kusura bakma. Ben koyduklarimi yazayim yanlisiyla dogrusuyla fikir olsun sana. Hastane cikisinin haricinde bi kisa kollu bi de kolsuz zibin koydum. 5 tane ayakli pijama ve ust takim koydum. 12 tane bez.10 tane agiz mendili. Bi tane pazen kumastan kundak. Bi de orgu battaniye koydum. Yuz tulbenti beyaz. emzik 3 er tane eldiven corap bere koydum. Ha birde zemzemle hurma koycam onlar dolapta suan. Emzigi de annem karbonatli suda beklet sonra iyice durula kutusuyla koy oyle dedi. Bebis icin koyduklarim bunlar. Birde ben temiz bi kumasin arasina hastane cikisi takimini 10lu herseyiyle koydum iki tane agiz mendili birde bez bohcaladim. Bunlar bebege dogar dogmaz giydirilecekler diye aranmasin hazirda belli olsun dedim.
Çok çok teşekkür ederim bitanem ınanki kafam allak bullak tı.Şimdi oturdu bişeyler oglusum teyze lerine teşekkür ediyor :KK52::KK52:

Saol canim evet kotu isim deil en azindan. Ki zaten emir derim sadece. Isimler kisiligi etkiliyor diyorlar ya soguk bi cocuk olur bide Ayaz olursa okulda arkadaslari cocuk akliyla uyuz der dalga gecerler filan dedilerbirde Adem Ayaz olcakti babam basta istekliydi adinin konulmasina sonradan kp ne haksizlik olur zoruna gider belki dedi. Bende ne drseniz o olsun o zaman dedim.
Iyi yapmışsınız canım bu isim daha güzel:KK46:

Kizlar ben sunneti bu yazin sonunda eylul ekim gibi dusunuyordum ama esim erken diyo yasini doldursun guzel bi sunnet dugunu yapariz diyo. Evimizin onu musait islek bi yol deil. Orkestra tutariz oglusu da damat gibi giydiririz guzel olur filan diyo. Bende ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyiylesiyomus ve bebek cok bise hissetmiyomus diye duymustum. Dugun bence cok da gerekli bise deil. Annemin daha once birlikte calistigi iki saglik memuru var sunnet yapiyolar. Benim dusuncem birini eve cagirip kestirip arkasina da mahalleden komsulari yakin arkadaslari cagirip bi mevlut okutmakti ama bakacaz artik duruma gore. Bi de arkadasim 2bucuk yasinda oglunu sunnet ettirdi. Cocuk 2 gunde toparlandi masallah kosup oynamaya basladi.arkadas da hic oyle aglayip agriyo filan demedi diyo.
Canım zaten hem fizyolojik hem psikolojik açıdan hatırlamayacağı bir yaşta olması lazımmış,yani 5 yaşından önceki bi yaşta.bezden çıkmadığı bi yaşta yapılırsa da çok kolay iyileşiyo,ister 3 aylık ister 3 yaş.kolay iyileşiyo.bizimkide ikizler için öyle diyo,düğünlü olsun bu kez,diğer türlü bişey anlaşılmıyo diyo.ama en geç 2 yaş diyorum ben,bezden çıkmadan.

Gunaydin kizlar. Sabah sabah yine esimin kafasini karnima gommesiyle uyandim. Once elini koymus bikac hareket etmis. Sonrada kafasini dayamis. Baba ogul mesanemle bi alip veremedikleri var galiba. Dar dustum wc ye :KK48: bu arada ben gece yatRken butun pencereleri acip yatak odasinin kapisini da acik birakip kisacik sortla atletle uyuyordum.bu gece kardesim bizde kaldi. Oyle olunca kapiyi kapatmak zorunda kaldim. Inanilmaz sicakti. Memleket zaten cayir cayir yaniyo bizim evde daha da sicak. Aglar gibi oldum esim de dun ilk defa halime uzuldu galiba. Dayan mervos az kaldi. Sabret nolur filan diyordu. Uyuymadigim gibi onu da uyutmadim :KK31: artii kizlar size soylemeyi unuttum. Oglumun adini degistirdik. 9 ay boyunca Ayazim Ayaz pasam die sevdim. Dun son noktayi koyduk Emirhan olacak oglusun adi. Babamla esimin ortak karari...:KK51:
Adıyla güzel yaşasın Emirhan paşa yanmayı hiç sorma benim ayaklarımın altından ateş fışkırıyor siz şanslısınız şurda allahın izniyle bir hafta kaldı biz temmuza kaldık Rabbim yardımcımız olsun:mad:

Hayırlı olsun güzelim.sakıncası yoksa hastane antalya merkezde mi,muayenelere ne kadar ödeniyor ve doğum ne kadarmış yazabilirmisin?abimler antalyada da,yengemde benle aynı haftalarda hamile.onlar çok pahalı bi dr a gidiyolar,gereksiz yere.öneride bulunmak için soruyorum.
Tabii canım hemen anlatayım.Medstar Topçular Hastahane perge bulvarında merkezde yani.Hastahanenin donanimi cok iyi yeni dogan ünitesi var.Tüm odaları tek kişilik.Doktorum hastahanenin en pahali doktoru 65tl. ödüyorum.Adı Ünal Yirmibeş.Digerleri 45 55 tl.Doktorumun 4 boyutlu ultrasonu var.sezeryan ameliyatlarinda cok basarili bir doktor oldugunu duydum yogun tavsiyeler sonucu ona karar verdim.Kendisinden çok memnunum şimdilik.Dogumdan sonra ertesi gün taburcu olucam.spinal sezeryan 1400 tl. Odeyecegiz.Epidural ile normal dogum yaptiriyor doktorum 1500 tl. genel anestezide 1250ydi galiba.Normal dogumu bilmiyorum.

Adıyla güzel yaşasın Emirhan paşa yanmayı hiç sorma benim ayaklarımın altından ateş fışkırıyor siz şanslısınız şurda allahın izniyle bir hafta kaldı biz temmuza kaldık Rabbim yardımcımız olsun:mad:
Allah kolaylık versin canim inşallah sıkıntın az olurda su gibi atlatirsin dogumunu.

@lizz_1702 , melina1983 melina1983 , sensizim89 sensizim89 ,@KNTMMM ,@SERENAD_1 , cherryviolinist cherryviolinist , C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ,@erre , hayattt21 hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme:63: şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani:KK71: sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:KK75:
Masal gibi geldi geçti 9 ay ve hergünümuz burada birlikte geçti.Resmen hamileliğimizin günlüğü oldu burası.Herkes karşiliksız sevgiyle birbirine dua etti yardim etti.Biz gercek kader arkadaşiyiz.Doğum yapanlar için yeni bir başlik açalim ve oradanfırsat buldukca yazışalim.Evlatlarımızü birlikte büyútelim inşallah. C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bu başlığı açtı diger başlığı açmakta onun hakkı onun başlıklari uğur getiriyor.

Tabii canım hemen anlatayım.Medstar Topçular Hastahane perge bulvarında merkezde yani.Hastahanenin donanimi cok iyi yeni dogan ünitesi var.Tüm odaları tek kişilik.Doktorum hastahanenin en pahali doktoru 65tl. ödüyorum.Adı Ünal Yirmibeş.Digerleri 45 55 tl.Doktorumun 4 boyutlu ultrasonu var.sezeryan ameliyatlarinda cok basarili bir doktor oldugunu duydum yogun tavsiyeler sonucu ona karar verdim.Kendisinden çok memnunum şimdilik.Dogumdan sonra ertesi gün taburcu olucam.spinal sezeryan 1400 tl. Odeyecegiz.Epidural ile normal dogum yaptiriyor doktorum 1500 tl. genel anestezide 1250ydi galiba.Normal dogumu bilmiyorum.
Ay çok çok uygunmuş ya,yengrm her muayeneye 200tl ödüyor,birde kumlucadan gelip gidiyorlar,en az 50tl de araba yakıyor,yemesi içmesi 300-400'e patlıyor her muayne.normal doğumuda 1000 dedi ama kıvırıyor olabilir çünkü aynı dr 11 sene evvel ilk kızında 750 tl almıştı normal doğuma.ben gene görümce olarak şansımı deneyeyim bi.antalyanın dr lar süper,en ucuzu bile 4D bakıyor,istanbulda sırf 3-4D boyut için 200-300 fark istiyolar:KK61:bi kere gidebildim ben:KK43: çok teşekkürler

Masal gibi geldi geçti 9 ay ve hergünümuz burada birlikte geçti.Resmen hamileliğimizin günlüğü oldu burası.Herkes karşiliksız sevgiyle birbirine dua etti yardim etti.Biz gercek kader arkadaşiyiz.Doğum yapanlar için yeni bir başlik açalim ve oradanfırsat buldukca yazışalim.Evlatlarımızü birlikte büyútelim inşallah. C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bu başlığı açtı diger başlığı açmakta onun hakkı onun başlıklari uğur getiriyor.
Bi doguralim inşallah bebişleri buyuturken de bi topik acariz:KK200::KK54:

kizlar mrb.bi kac gundr ufkta olsa biseler hissdiyodm fakat iki gundr hc bse hsstmiyorm sanki gebe deglm gbi oturp agliyrm bse mi oldu fln die:KK43:
Korkulacak bir durum yoktur canım tatlı bişeyler ye ve soluna yat dizlerini kır ve bekle bakalım hareket hissedecek misin. Hoppa

Allah kolaylık versin canim inşallah sıkıntın az olurda su gibi atlatirsin dogumunu.
Sağol canım benim rabbimde senin meleğini göz açıp kapayıncaya kadar kucağına versin sizin Antalyada doğum yapmak çok hesaplı Vitalede epiduralle sezeryan 1250tl di

Slm kızlar :KK24:biz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah:nazar::nazar::nazar::nazar::KK200: durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun:KK68::KK68::KK68:
Ayy hayirli olsun canim saatin belli mi?Ben sabah 8de ameliyathanede olucam.Benimki de spinal.

Back