- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
Hadi bi doğur da rahatlayalım aykızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bi doğur da rahatlayalım aykızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
Valla bizde bi yenge var,anlatamam.. Sırf desinler için herşeyi yapar,kocasına da hayatta acımaz.yoksa kumlucadaki adamın ne işi var antalyada dr da.finikede burunlarının dibinde de çok iyi bi dr var,önce ona gidiyodu.bu antalyadaki kadın kızındaki dr uydu,yurtdışındaydı uzun zamandır.kadının döneceği tutmuş,buda hemen nerden duyduysa direkt ona döndü.ne maddi ne manevi acımıyoda kocasına.kumluca-antalya 100km ve o yolu bilirsin belki,viraj,viraj viraj bayıltır insanı.abimin bir iş günü komple gidiyo bi kere,çektikleri yorgunluk yanlarına kar.bide onca para...geçen bana diyoki,ne güzel herşeyini aldın sen iyisinden,bizim durumlar malum.bende bi hesap et dedim sadece 9 ayda muaynelerin 1.800tl,extraları şusu busu 3.000 en az.bi o kadarda doğumu,sende benim gibi anlaşmalı bi hastane bulup ayda 50tl ye halledeydin bi hesap et kalanla neler alırdın neler.utanmıyo konuşuyo bide.abime yazdım verdiğin bilgileri,karısına çok sözü geçmez maalesef ama bi deneyin dedim.hiç sanmıyorum ama inşallah vazgeçer.offf çok pahaliymis bence hemen degistirsin.Ben de 6. ayimda degistirdim mefical parka gidiyordum.Doktor gereksiz bir suru tahlil ve test istemeye başladi her gittigimde muayene ucreti degisiyordu her seferinde daha fazla odemeye basladik.4d ultrasonu falanda yoktu.Orada devam etseydim belki 2 kisilik odada kalacaktim dogumda bu hastahanede tum odalar tek kisilik ve cok steril ici donanimli odalar.En onemliside
Doktorum cok iyi ayrintili aciklayici ve ilgili gereksiz tahlillerden uzak kalan bir insan.Diger doktorum.2li tesim cok iyi cikmasina ragmen 4lu test istedi.Gereksiz yere risk cok yuksek olmamasina ragmen risk diktoruna yonlendirdi miayenesi 300 tlden.Allahtan uyandik kisa zamanda bu hastaneyi bulduk. cevremde cok kisi orda dogum yapmis ve normal dogum yapmis gibi 2 gunde normal hayatina geri donmus.Tavsiye ederim.
Canım yalancı sancılar bunlar.doğum sancısı kasıktan başlamaz,o dediğin bebeğin rahim ağzına yaptığı baskının ağrısı.doğum sancısı önce sırttan başlar,kaburgaların ayrılır gibi olur,ordan yanlara bele doğru vurur,belden de kasıklara iner.ve ritmik olarak kasılır,kasılmalar giderek sıklaşır.böyle olmayan sancıları takma,yat dinlen,derin nefesler an ver.ayaklarının altına ve arasına bi yastık koyarak istirahat et.bilmiyorum arasam mi? cok sık olmuyo arada bir geliyo. zaten c.tesi gidicem ama bugun mu gitsem? simdi daha iyiyim
Mantiğını kullansa daha lüx yaşar ve en iyi şeyleri alır bebeğine.Saglık sektorü firsatçı bir sektor insanların en hassa noktalari oldugu için bazen maliyetin ustunde rakamlar alinabiliyor.Umarim ikna olur çünkü dediğim gibi herkesin cok memnun dogum yaptıği bir hastane.Bunun yanında dogum fotografcisida var onunlada cok uygun fiyata anlastim icinde video cekimi de olacak.200 tl.Normalde 600-700 tl öduyor insanlar.Yinede hayırlısı neyse o olsun. Sevgiler...Valla bizde bi yenge var,anlatamam.. Sırf desinler için herşeyi yapar,kocasına da hayatta acımaz.yoksa kumlucadaki adamın ne işi var antalyada dr da.finikede burunlarının dibinde de çok iyi bi dr var,önce ona gidiyodu.bu antalyadaki kadın kızındaki dr uydu,yurtdışındaydı uzun zamandır.kadının döneceği tutmuş,buda hemen nerden duyduysa direkt ona döndü.ne maddi ne manevi acımıyoda kocasına.kumluca-antalya 100km ve o yolu bilirsin belki,viraj,viraj viraj bayıltır insanı.abimin bir iş günü komple gidiyo bi kere,çektikleri yorgunluk yanlarına kar.bide onca para...geçen bana diyoki,ne güzel herşeyini aldın sen iyisinden,bizim durumlar malum.bende bi hesap et dedim sadece 9 ayda muaynelerin 1.800tl,extraları şusu busu 3.000 en az.bi o kadarda doğumu,sende benim gibi anlaşmalı bi hastane bulup ayda 50tl ye halledeydin bi hesap et kalanla neler alırdın neler.utanmıyo konuşuyo bide.abime yazdım verdiğin bilgileri,karısına çok sözü geçmez maalesef ama bi deneyin dedim.hiç sanmıyorum ama inşallah vazgeçer.
Sağol canım,çok uygunmuş gerçekten...inşallah diyoruz artık.Mantiğını kullansa daha lüx yaşar ve en iyi şeyleri alır bebeğine.Saglık sektorü firsatçı bir sektor insanların en hassa noktalari oldugu için bazen maliyetin ustunde rakamlar alinabiliyor.Umarim ikna olur çünkü dediğim gibi herkesin cok memnun dogum yaptıği bir hastane.Bunun yanında dogum fotografcisida var onunlada cok uygun fiyata anlastim icinde video cekimi de olacak.200 tl.Normalde 600-700 tl öduyor insanlar.Yinede hayırlısı neyse o olsun. Sevgiler...
Canım bende de lokosit pozitif çıkmıştı. Doktorum idrar kültürü istedi,sonuç temiz çıkınca hiç ilaç vermedi. Benimde hiç şikayetim yoktu. Bol bol su iç atarsın canım.Kizlar doktorum kan ve idrar tahlili istemisti idrarimda lokosit yuksek cikmis yani idrar yolu enfeksiyonu ama benim hic bi yakinmam yok ne aci ne yanma ne agri boyle olan var mi doktor kontrolum yarin antibiyotik falan mi verir acaba
Hamilelikte idrarda lokosit cikabiliyomus ama bakicaz yarin ne dicek doktorCanım bende de lokosit pozitif çıkmıştı. Doktorum idrar kültürü istedi,sonuç temiz çıkınca hiç ilaç vermedi. Benimde hiç şikayetim yoktu. Bol bol su iç atarsın canım.
Hi korkma canim 24. Haftaya kadar bende oyleydim. Bikac gun hic hissetmedigim oluyordu. 24. Haftadan sonra surekli hissetmeye basladim. Bi kac gun once yine bir gu boyunca tek bi kipirti yoktu. Telaslanma hic gayet normal.kizlar mrb.bi kac gundr ufkta olsa biseler hissdiyodm fakat iki gundr hc bse hsstmiyorm sanki gebe deglm gbi oturp agliyrm bse mi oldu fln die
Evet canim cok sukur bu gunlere geldik. Sende insallah su gibi akar gider zaman kolsycacik bi dogumun olur atlatirsin umarim. Haftaya bugun oglusum gozumun onunde olcak Allahin izniyle. Dusundukce bile nasil heyecanlaniyorum anlatamam. Bide agliyorum durduk yere. Dogum sirasinda filan hic kahrim cekilmez sanirim aglar dururum benAdıyla güzel yaşasın Emirhan paşa yanmayı hiç sorma benim ayaklarımın altından ateş fışkırıyor siz şanslısınız şurda allahın izniyle bir hafta kaldı biz temmuza kaldık Rabbim yardımcımız olsun
Canim cok gecmis olsun. Tez vakitte iyilesir eniste insallah.Merhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içi bir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin
Çok sağol canım,Allah razı olsun.Canim cok gecmis olsun. Tez vakitte iyilesir eniste insallah.
cok saol cnmm icim rahatladi:* bebeginn ismide hayrli olsun emirhan ismide cok guzl :)Hi korkma canim 24. Haftaya kadar bende oyleydim. Bikac gun hic hissetmedigim oluyordu. 24. Haftadan sonra surekli hissetmeye basladim. Bi kac gun once yine bir gu boyunca tek bi kipirti yoktu. Telaslanma hic gayet normal.
gecms olsun cnm bi an once iglesir isllh esinÇok sağol canım,Allah razı olsun.
Sağol canım allah razı olsun.gecms olsun cnm bi an once iglesir isllh esin
Hayirli olsun canim guzel günlerde kullansin inşallah bebisin.Aren farkli bir isimmiş anlami ne acaba?İyi akşamlar canlar ya ben kendimi sekiz aydır tutuyordum ama bugün ne gördüysem aldım oglusuma fena halde hemde eşim sadece baktı şok oldu ama dayanamadim burada bebeğimin ismi Aren
Tesekkur ederim canim İsim mevzusu sorunu vardı eşimle aramda onun için netlesince yazdim kum tanesi diye biliyorum söylenisi vé kulağa hoş geliyirHayirli olsun canim guzel günlerde kullansin inşallah bebisin.Aren farkli bir isimmiş anlami ne acaba?
Banada oldu aynısı canım.hiç bi belirti yokken bol lokosit çıkmıştı.iki şaselik bi ilaç berdi.birinci şaseyi bi bardak suya döküp içtim,ikinciyi iki gün sonra içtim.bol su gln içtim,bir hafta sonra düzelmiştiKizlar doktorum kan ve idrar tahlili istemisti idrarimda lokosit yuksek cikmis yani idrar yolu enfeksiyonu ama benim hic bi yakinmam yok ne aci ne yanma ne agri boyle olan var mi doktor kontrolum yarin antibiyotik falan mi verir acaba