- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
hehe tabi ikisi birden olacak dur birine yapalım iyi olursa ona da yapalım mı diyeceğizAnooommm,kıyamam ben onlara bi de ikisi birden,ayyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe tabi ikisi birden olacak dur birine yapalım iyi olursa ona da yapalım mı diyeceğizAnooommm,kıyamam ben onlara bi de ikisi birden,ayyyy
Kızlar,şuan hava 18 derece,nem %30 ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan.sanki 30 derecedeyim.yanıyo elim ayağım,üşendiğime bi bugün banyo yapmadım.ama saçlarım ıpıslak,yapış yapış hissediyorum.gerdanım,boynum ter içinde kalıyorum.durup dururken böyle olan varmı?
Valla canim benim sipam bastan beri oyle cok kipir kipir olmadi. Dr da bugun oglun cok hareketli de cok tepkisiz de deil dedi.hic oyle kipirdanmlardan uykusuz kalmadim. Mide yanmasi mahfetti beni genelde. Bugunlerdede cok odemim var. Ayaklarima ellerime bakinca hic benim deillermis gibi inanilmaz sisim kilom bile birden artiverdi yememde icmem de cok bi degisiklik yok. Hayirlisiyla son bir haftayi da atlatsaydim zorlaniyorum. Isyan etmiyorum hic buna sukur ama kucagima da alayim artik istiyorumBenim oğlanların uykusu gelmiyoki analarıda yatsınkıyamet kopuyo içerdegidip devrileyim iyisimi,çok ararım bu günleri sonra
Canim ben sprey kutuda limon kolonyasi aldirdim esime surekli sıkıorum ayaklarimin altina. Iyi geliyo yoksa sanki simsekler cakiyo ayaklarimin altinda. Bide bazen ben uzanamiyorum esime diyorum az sık kolonya birazda ovala die. Rahatlatiyo.sıcaklardan benim de elim ayağım yanıyor hep duş alıyorum. saçlarını yıkamasan da bir duş al istersen canım...
canım kolonya çok güzel ilk sıkıldığında da sonra daha çok ateş basıyor buharlaşırken... ben de ayak spreyi aldım mentollü o baya iyi geliyor. ama en güzeli duş almak duş sonrası baya rahatlıyor. bir de pudra. terliklerime bile pudra döküyorum.Canim ben sprey kutuda limon kolonyasi aldirdim esime surekli sıkıorum ayaklarimin altina. Iyi geliyo yoksa sanki simsekler cakiyo ayaklarimin altinda. Bide bazen ben uzanamiyorum esime diyorum az sık kolonya birazda ovala die. Rahatlatiyo.
Off aynen canım sırtım çıkıyor sanki sağa dön sola dön olmuyor olmuyor. Sürekli bir ağrıbir uykusuz da benim bu gece niyeyse fazla kasılıyor kasıklarım ve karnımın alt kısmı sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor. bu gece çok keyifli olacağa benziyor...
Kızlar,şuan hava 18 derece,nem %30 ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan.sanki 30 derecedeyim.yanıyo elim ayağım,üşendiğime bi bugün banyo yapmadım.ama saçlarım ıpıslak,yapış yapış hissediyorum.gerdanım,boynum ter içinde kalıyorum.durup dururken böyle olan varmı?
Bende yeni doğan sünneti çok istiyorum.. Niyetimde ilk hafta yaptırmak. Daha doktorla görüşmedim ama aklıma kakası takılıyr. İdrar tamamda kaka sıkıntı çıkarmadımı hiçÇok ilginç,dikiş ya da yapıştırma yok diyosun yani ya oğlum 3 aylıktı,onda bile 5-6günde iyileşmişti.bezdeyken yaptırınca çok kolay iyileşiyor idrarın etkisiyle.sen bi yaptır bakalım,merakla bekliyorum aktaracaklarınıduan için teşekkürler bu arada,cümlemiz için amin.
Kalple ilgi bi sorun olmuyor çarpıntı fln gibi ama kalpte dahil bütün göğsüm sıkıştığından nefes alamıyorum.şu bebekler bi doğsun bide göğüs hastalıklarına görünücem.bundanda bişey çıkmazsa artık psikiyatriyani panik atak pek anlattığın şeyle uymuyor ama belki fark etmeden soğuk almışsındır çok kapı pencere açıldıysa. bilemiyorum tabi ama panik atakta nefes almada falan sıkıntı yaşarsın kalp çarpıntısı gibi olur...
Olabilir,hiç fena fikir değilhehe tabi ikisi birden olacak dur birine yapalım iyi olursa ona da yapalım mı diyeceğiz
Yoo,ne kakası.hiç alakası yok onunla.bebek anlamıyor bile zaten,ben sadece oğlumun sedasyondan uyanırken ki haline çok acımıştım,sinek ilacına yakalanmış sivrisinek gibi aygın baygındı,içim parçalanmıştı,pişman olmuştum çok erkenmi yaptırdım diye ama 2-3 saat sürdü.ondan sonra hiç bir acısı huysuzluğu problemi olmadı.haftasına varmadan da dikişleri düştü.Bende yeni doğan sünneti çok istiyorum.. Niyetimde ilk hafta yaptırmak. Daha doktorla görüşmedim ama aklıma kakası takılıyr. İdrar tamamda kaka sıkıntı çıkarmadımı hiç
Günaydın canım.ateş bastıkça açıyorum klimayı,biraz soğutup vücudumu kapatıyorum hemen.hasta olurum diyede korkuyorum.ay napıcağımızı şaşırdık.akşam atlet sütyen yattım resmen.biz hala puf yorganla yatıyoruz,bugün kaldırayım artık ben şunu,pike mevsimi gelmiş arkadaşben varim canim :-( o atesle kaç gece pencere açik yattim simdide cekiyorum. kac gundur bogazim kotuydu dun gece de bi mide bulantisi ve karin agrisi basladi. stres de oldum onu da etkisi var sanirim. aman dikkat edin kizlar hava cok sicak ama usutebiliyor insan
bu arada herkese GUNAYDIN...
Oyyy kıyamam yaaa... Bende o minicik haline nasıl kıyıcam diye düşünüyorum ama bi aorun olmazsa yaptırmak en mantıklısı... Peygamber efendimiz 7. Gün yaptırmış hz hasan ve hz hüseyininkini. O bebekken yaptırdıysa vardır bi bildiği... Hiç bebek kakası görmediğim için sanki kaka yapınca pipiye felanda bulaşırmış gibi geliyo bana bulaşmıyomu pipisineYoo,ne kakası.hiç alakası yok onunla.bebek anlamıyor bile zaten,ben sadece oğlumun sedasyondan uyanırken ki haline çok acımıştım,sinek ilacına yakalanmış sivrisinek gibi aygın baygındı,içim parçalanmıştı,pişman olmuştum çok erkenmi yaptırdım diye ama 2-3 saat sürdü.ondan sonra hiç bir acısı huysuzluğu problemi olmadı.haftasına varmadan da dikişleri düştü.
Benimkiler anlık şişiyor,ateş basınca fln.öyle sürekli şiş değiller ama tabi öncesine göre büyüdüler.yüzük fln takmıyorum.ayakkabıda bi tek spor ayakkabılarım rahat oluyo.kolonya bana da anlık iyi geliyo,sonra alkol de ısıtıyo sanki ayrıca,daha çok yanıyo gibi.ben ayaklarımı dondurucuya sokmak istiyorum ateş basıncaValla canim benim sipam bastan beri oyle cok kipir kipir olmadi. Dr da bugun oglun cok hareketli de cok tepkisiz de deil dedi.hic oyle kipirdanmlardan uykusuz kalmadim. Mide yanmasi mahfetti beni genelde. Bugunlerdede cok odemim var. Ayaklarima ellerime bakinca hic benim deillermis gibi inanilmaz sisim kilom bile birden artiverdi yememde icmem de cok bi degisiklik yok. Hayirlisiyla son bir haftayi da atlatsaydim zorlaniyorum. Isyan etmiyorum hic buna sukur ama kucagima da alayim artik istiyorum