• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar,şuan hava 18 derece,nem %30 ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan.sanki 30 derecedeyim.yanıyo elim ayağım,üşendiğime bi bugün banyo yapmadım.ama saçlarım ıpıslak,yapış yapış hissediyorum.gerdanım,boynum ter içinde kalıyorum.durup dururken böyle olan varmı?

sıcaklardan benim de elim ayağım yanıyor hep duş alıyorum. saçlarını yıkamasan da bir duş al istersen canım...

Benim oğlanların uykusu gelmiyoki analarıda yatsın:KK11:kıyamet kopuyo içerde:KK67:gidip devrileyim iyisimi,çok ararım bu günleri sonra:confused:
Valla canim benim sipam bastan beri oyle cok kipir kipir olmadi. Dr da bugun oglun cok hareketli de cok tepkisiz de deil dedi.hic oyle kipirdanmlardan uykusuz kalmadim. Mide yanmasi mahfetti beni genelde. Bugunlerdede cok odemim var. Ayaklarima ellerime bakinca hic benim deillermis gibi :KK64: inanilmaz sisim kilom bile birden artiverdi yememde icmem de cok bi degisiklik yok. Hayirlisiyla son bir haftayi da atlatsaydim zorlaniyorum. Isyan etmiyorum hic buna sukur ama kucagima da alayim artik istiyorum :KK51:

sıcaklardan benim de elim ayağım yanıyor hep duş alıyorum. saçlarını yıkamasan da bir duş al istersen canım...
Canim ben sprey kutuda limon kolonyasi aldirdim esime surekli sıkıorum ayaklarimin altina. Iyi geliyo yoksa sanki simsekler cakiyo ayaklarimin altinda. Bide bazen ben uzanamiyorum esime diyorum az sık kolonya birazda ovala die. Rahatlatiyo.

Canim ben sprey kutuda limon kolonyasi aldirdim esime surekli sıkıorum ayaklarimin altina. Iyi geliyo yoksa sanki simsekler cakiyo ayaklarimin altinda. Bide bazen ben uzanamiyorum esime diyorum az sık kolonya birazda ovala die. Rahatlatiyo.
canım kolonya çok güzel ilk sıkıldığında da sonra daha çok ateş basıyor buharlaşırken... ben de ayak spreyi aldım mentollü o baya iyi geliyor. ama en güzeli duş almak duş sonrası baya rahatlıyor. bir de pudra. terliklerime bile pudra döküyorum.

İyi geceler kızlar bugün ben bildiğiniz hacı yatmaz gibiydim kafayı bir o tarafa bir bu tarafa koydum durdum havanın kapalı olmasından kayanaklıydı herhalde benim ayaklarında cayır cayır yanıyor su gibi terliyorum en güzeli duş almak birde duşun sonunda soğuk suyu açıp bacaklarıma ve bütün vücuduma tutuyorum varis oluşumunu engelliyormuş

bir uykusuz da benim bu gece niyeyse fazla kasılıyor kasıklarım ve karnımın alt kısmı :KK43: sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor. bu gece çok keyifli olacağa benziyor...
Off aynen canım sırtım çıkıyor sanki sağa dön sola dön olmuyor olmuyor. Sürekli bir ağrı :KK42:

ben varim canim :-( o atesle kaç gece pencere açik yattim simdide cekiyorum. kac gundur bogazim kotuydu dun gece de bi mide bulantisi ve karin agrisi basladi. stres de oldum onu da etkisi var sanirim. aman dikkat edin kizlar hava cok sicak ama usutebiliyor insan :cry::cry:

bu arada herkese GUNAYDIN...
Kızlar,şuan hava 18 derece,nem %30 ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan.sanki 30 derecedeyim.yanıyo elim ayağım,üşendiğime bi bugün banyo yapmadım.ama saçlarım ıpıslak,yapış yapış hissediyorum.gerdanım,boynum ter içinde kalıyorum.durup dururken böyle olan varmı?

Çok ilginç,dikiş ya da yapıştırma yok diyosun yanio_O ya oğlum 3 aylıktı,onda bile 5-6günde iyileşmişti.bezdeyken yaptırınca çok kolay iyileşiyor idrarın etkisiyle.sen bi yaptır bakalım,merakla bekliyorum aktaracaklarını:KK15:duan için teşekkürler bu arada,cümlemiz için amin.
Bende yeni doğan sünneti çok istiyorum.. Niyetimde ilk hafta yaptırmak. Daha doktorla görüşmedim ama aklıma kakası takılıyr. İdrar tamamda kaka sıkıntı çıkarmadımı hiço_O

yani panik atak pek anlattığın şeyle uymuyor ama belki fark etmeden soğuk almışsındır çok kapı pencere açıldıysa. bilemiyorum tabi ama panik atakta nefes almada falan sıkıntı yaşarsın kalp çarpıntısı gibi olur...
Kalple ilgi bi sorun olmuyor çarpıntı fln gibi ama kalpte dahil bütün göğsüm sıkıştığından nefes alamıyorum.şu bebekler bi doğsun bide göğüs hastalıklarına görünücem.bundanda bişey çıkmazsa artık psikiyatri:KK70:

Bende yeni doğan sünneti çok istiyorum.. Niyetimde ilk hafta yaptırmak. Daha doktorla görüşmedim ama aklıma kakası takılıyr. İdrar tamamda kaka sıkıntı çıkarmadımı hiço_O
Yoo,ne kakası.hiç alakası yok onunla.bebek anlamıyor bile zaten,ben sadece oğlumun sedasyondan uyanırken ki haline çok acımıştım,sinek ilacına yakalanmış sivrisinek gibi aygın baygındı,içim parçalanmıştı,pişman olmuştum çok erkenmi yaptırdım diye ama 2-3 saat sürdü.ondan sonra hiç bir acısı huysuzluğu problemi olmadı.haftasına varmadan da dikişleri düştü.

ben varim canim :-( o atesle kaç gece pencere açik yattim simdide cekiyorum. kac gundur bogazim kotuydu dun gece de bi mide bulantisi ve karin agrisi basladi. stres de oldum onu da etkisi var sanirim. aman dikkat edin kizlar hava cok sicak ama usutebiliyor insan :cry::cry:

bu arada herkese GUNAYDIN...
Günaydın canım.ateş bastıkça açıyorum klimayı,biraz soğutup vücudumu kapatıyorum hemen.hasta olurum diyede korkuyorum.ay napıcağımızı şaşırdık.akşam atlet sütyen yattım resmen.biz hala puf yorganla yatıyoruz,bugün kaldırayım artık ben şunu,pike mevsimi gelmiş arkadaş

Yoo,ne kakası.hiç alakası yok onunla.bebek anlamıyor bile zaten,ben sadece oğlumun sedasyondan uyanırken ki haline çok acımıştım,sinek ilacına yakalanmış sivrisinek gibi aygın baygındı,içim parçalanmıştı,pişman olmuştum çok erkenmi yaptırdım diye ama 2-3 saat sürdü.ondan sonra hiç bir acısı huysuzluğu problemi olmadı.haftasına varmadan da dikişleri düştü.
Oyyy kıyamam yaaa... Bende o minicik haline nasıl kıyıcam diye düşünüyorum:( ama bi aorun olmazsa yaptırmak en mantıklısı... Peygamber efendimiz 7. Gün yaptırmış hz hasan ve hz hüseyininkini. O bebekken yaptırdıysa vardır bi bildiği... Hiç bebek kakası görmediğim için sanki kaka yapınca pipiye felanda bulaşırmış gibi geliyo bana:KK70::KK70::KK70: bulaşmıyomu pipisine:oops:

Valla canim benim sipam bastan beri oyle cok kipir kipir olmadi. Dr da bugun oglun cok hareketli de cok tepkisiz de deil dedi.hic oyle kipirdanmlardan uykusuz kalmadim. Mide yanmasi mahfetti beni genelde. Bugunlerdede cok odemim var. Ayaklarima ellerime bakinca hic benim deillermis gibi :KK64: inanilmaz sisim kilom bile birden artiverdi yememde icmem de cok bi degisiklik yok. Hayirlisiyla son bir haftayi da atlatsaydim zorlaniyorum. Isyan etmiyorum hic buna sukur ama kucagima da alayim artik istiyorum :KK51:
Benimkiler anlık şişiyor,ateş basınca fln.öyle sürekli şiş değiller ama tabi öncesine göre büyüdüler.yüzük fln takmıyorum.ayakkabıda bi tek spor ayakkabılarım rahat oluyo.kolonya bana da anlık iyi geliyo,sonra alkol de ısıtıyo sanki ayrıca,daha çok yanıyo gibi.ben ayaklarımı dondurucuya sokmak istiyorum ateş basınca:KK70:

Gunaydin kizlar. Sabah sabah yine esimin kafasini karnima gommesiyle uyandim. Once elini koymus bikac hareket etmis. Sonrada kafasini dayamis. Baba ogul mesanemle bi alip veremedikleri var galiba. Dar dustum wc ye :KK48: bu arada ben gece yatRken butun pencereleri acip yatak odasinin kapisini da acik birakip kisacik sortla atletle uyuyordum.bu gece kardesim bizde kaldi. Oyle olunca kapiyi kapatmak zorunda kaldim. Inanilmaz sicakti. Memleket zaten cayir cayir yaniyo bizim evde daha da sicak. Aglar gibi oldum esim de dun ilk defa halime uzuldu galiba. Dayan mervos az kaldi. Sabret nolur filan diyordu. Uyuymadigim gibi onu da uyutmadim :KK31: artii kizlar size soylemeyi unuttum. Oglumun adini degistirdik. 9 ay boyunca Ayazim Ayaz pasam die sevdim. Dun son noktayi koyduk Emirhan olacak oglusun adi. Babamla esimin ortak karari...:KK51:

Kizlar ben sunneti bu yazin sonunda eylul ekim gibi dusunuyordum ama esim erken diyo yasini doldursun guzel bi sunnet dugunu yapariz diyo. Evimizin onu musait islek bi yol deil. Orkestra tutariz oglusu da damat gibi giydiririz guzel olur filan diyo. Bende ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyiylesiyomus ve bebek cok bise hissetmiyomus diye duymustum. Dugun bence cok da gerekli bise deil. Annemin daha once birlikte calistigi iki saglik memuru var sunnet yapiyolar. Benim dusuncem birini eve cagirip kestirip arkasina da mahalleden komsulari yakin arkadaslari cagirip bi mevlut okutmakti ama bakacaz artik duruma gore. Bi de arkadasim 2bucuk yasinda oglunu sunnet ettirdi. Cocuk 2 gunde toparlandi masallah kosup oynamaya basladi.arkadas da hic oyle aglayip agriyo filan demedi diyo.

Back