• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Selam canlar. Biz doktordan geldik. Kilomuz 3300gr. olmuş. Her şey yolundaymış. Nst de iyiyimiş. Sancı varmı yokmu onu bilmiyorum, benim doktor söylemiyor. Gayet iyi diyor her seferinde :)) Pazartesi günü tekrar kontrol, çarşamba sabahı da spinal sezaryen ile doğum olacak inşallah :KK54::KK17::KK3: Hemen doğum sonrası sünnetimiz de yapılacak. Heyecan, merak,korku,mutluluk tam bir duygu kokteyli içerisindeyim. Hadi hayırlısı hepimiz için :KK36:
Haftaya bu saatler cennet kokacak kucağın desene:KK68:ne büyük nimet,Rabbim sağsalim o güne kavuşmanızı nasip etsin inşallah.doğumda sünnet nasıl oluyor,anlatırmısın?ben oğlumu 3 aylıkken yaptırmıştım.o da rahat olmuştu.bunun ne farkı var sonra yapılmasıyla?sıkıntı olmasın sonra,acısı fln,huysuzlanmazmıymış?ilk günler malum oryantasyon süreci gibi oluyor?merak ettim,malum benimde pipililer geliyo:KK70:

Kimse Soruma Cevap Vermiyor :cry:
Güzelim ben daha çantamı yapmadım ama birer tane battaniyeli hastane çıkışı,3'er takım da 5'li ve 3'lü olan mini hastane çıkışlarından koyacağım.battaniyeli olan büyük takımı çıkış günü için ayırmayı düşünüyorum.diğerlerinide kalacağımız her gün için birer takım olarak ayarladım.yedek olarak iç zıbın,çıtçıtlı body,birer tane daha penye battaniye,çorap fln koyucam.bez olarak sıfır numara bir paket prima premium bezi yanımda götürücem.başka ne sormuştun hatırlayamadım.

Kimse Soruma Cevap Vermiyor :cry:
Hasta bezi olarakta depend emici külotlar var,sızdırmazlık olarak daha güvenilir geliyor bana,kullananlardan duymadım ama tavsiyeler arasında var.paketleri 8'li oluyor zaten.bi tane ondan alıp ilk iki günkü yoğunlukta onu kullanırım diyorum,sonrasında da klasik orkid platınıum gece extra.

Maşallah canım, seninle herşeyimiz aynı gidiyor. Kimsede olmayan o garip sırt ve göğüs altı ağrılarını da çekmiştik seninle. Şimdi doğumlarımız da aynı gün olacak inşallah. Allahım sağlıkla mutlulukla kucağımıza lamayı nasip etsin. Düşünsene haftaya bugün bu saatlerde kucağımızda olacaklar, çok heyecanlı :KK200::nazar::nazar::KK19:
Evet canım amin inşallah :) sende spinal sezeryan oluyorsun bende aynı. Inşallah ağrı sızı fazla olmaz bebislerimizle ilgilenebiliriz. ... düşündükçe kalbim pır pır ediyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hasta bezi olarakta depend emici külotlar var,sızdırmazlık olarak daha güvenilir geliyor bana,kullananlardan duymadım ama tavsiyeler arasında var.paketleri 8'li oluyor zaten.bi tane ondan alıp ilk iki günkü yoğunlukta onu kullanırım diyorum,sonrasında da klasik orkid platınıum gece extra.
Çok çok sağol helal et hakkını Cevap veriyorsun sorularima

Haftaya bu saatler cennet kokacak kucağın desene:KK68:ne büyük nimet,Rabbim sağsalim o güne kavuşmanızı nasip etsin inşallah.doğumda sünnet nasıl oluyor,anlatırmısın?ben oğlumu 3 aylıkken yaptırmıştım.o da rahat olmuştu.bunun ne farkı var sonra yapılmasıyla?sıkıntı olmasın sonra,acısı fln,huysuzlanmazmıymış?ilk günler malum oryantasyon süreci gibi oluyor?merak ettim,malum benimde pipililer geliyo:KK70:
Canım hemen anne karnından alır almaz yapıyorlar. Yeni doğan olduğu için enfeksiyon ya da diğer olumsuzluklara karşı çok daha dayanıklı oluyor. Acı hiç hissetmiyor. Dikiş ya da yapıltırmada yapılmıyor, doğal bırakılıyor. En önemliside çok çabuk iyileşiyor. Göbekle birlikte iyileşip gidiyor. Ben doğumdan sonra izlenimlerimi yazarım sana :KK66: güzel dileklerin için de ayrıca çok teşekkür ederim. Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin.:KK37:

Kızlar 2 saat önce bi kriz atlattımki sormayın.:KK14: Bu bana yılda bir-iki kez olurdu normaldede.sırtımın,tam ciğerlerimin üstüne kaya düşmüş gibi olur,bütün iç organlarım birbirine girer sanki.arkadan sırtım,önden kaburgalarım sıkışır,sıkışır,boğazımı da bişey sıkar o sırada.rahat nefes almak ne mümkün..böyle yaşkalaşık bir saat fln sürüyor.ama ne çektim...ödüm patladı,tansiyon,şeker hepsine baktım hemen.herbiri normal.oğlumun doğumunda sonra lohusayken hiç kollamadım kendimi,çok ter soğuttum üzerimde ,ateş bastıkça attım kendimi ceryana,esintiye.ozaman bu zamandır ara ara oluyor bu.gitmediğim kardiyoloji kalmadı,hiç bir bulgu yok herhangi bir hastalığa dair.kuvvetle muhtemel göğüs kafesimde üşütmeden kaynaklı romatizmal bi durumda olabilir.bilmiyorum artık:KK43: ama çok fena bi hal oluyor,Allah bidaha yaşatmasın:KK42:

canım çok geçmiş olsun ya Allah Allah kaslarla falan mı alakalı bir şey acaba... inşallah birdaha olmaz...

benim bir arkadaşım da doğar doğmaz yaptırttı sünneti. sadece bir kremle yapıyorlarmış uyuşturmaya falan gerek kalmadan bir de hemen 3-4 günde iyileşmiş hiç sıkıntı kalmamış...

Canım hemen anne karnından alır almaz yapıyorlar. Yeni doğan olduğu için enfeksiyon ya da diğer olumsuzluklara karşı çok daha dayanıklı oluyor. Acı hiç hissetmiyor. Dikiş ya da yapıltırmada yapılmıyor, doğal bırakılıyor. En önemliside çok çabuk iyileşiyor. Göbekle birlikte iyileşip gidiyor. Ben doğumdan sonra izlenimlerimi yazarım sana :KK66: güzel dileklerin için de ayrıca çok teşekkür ederim. Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin.:KK37:
Çok ilginç,dikiş ya da yapıştırma yok diyosun yanio_O ya oğlum 3 aylıktı,onda bile 5-6günde iyileşmişti.bezdeyken yaptırınca çok kolay iyileşiyor idrarın etkisiyle.sen bi yaptır bakalım,merakla bekliyorum aktaracaklarını:KK15:duan için teşekkürler bu arada,cümlemiz için amin.

Kızlar,şuan hava 18 derece,nem %30 ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan.sanki 30 derecedeyim.yanıyo elim ayağım,üşendiğime bi bugün banyo yapmadım.ama saçlarım ıpıslak,yapış yapış hissediyorum.gerdanım,boynum ter içinde kalıyorum.durup dururken böyle olan varmı?

Kızlar 2 saat önce bi kriz atlattımki sormayın.:KK14: Bu bana yılda bir-iki kez olurdu normaldede.sırtımın,tam ciğerlerimin üstüne kaya düşmüş gibi olur,bütün iç organlarım birbirine girer sanki.arkadan sırtım,önden kaburgalarım sıkışır,sıkışır,boğazımı da bişey sıkar o sırada.rahat nefes almak ne mümkün..böyle yaşkalaşık bir saat fln sürüyor.ama ne çektim...ödüm patladı,tansiyon,şeker hepsine baktım hemen.herbiri normal.oğlumun doğumunda sonra lohusayken hiç kollamadım kendimi,çok ter soğuttum üzerimde ,ateş bastıkça attım kendimi ceryana,esintiye.ozaman bu zamandır ara ara oluyor bu.gitmediğim kardiyoloji kalmadı,hiç bir bulgu yok herhangi bir hastalığa dair.kuvvetle muhtemel göğüs kafesimde üşütmeden kaynaklı romatizmal bi durumda olabilir.bilmiyorum artık:KK43: ama çok fena bi hal oluyor,Allah bidaha yaşatmasın:KK42:
Canim cok gecmis olsun. Amin bidaha yasamazsin insallah. Dikkat et kendine.

Çok çok sağol helal et hakkını Cevap veriyorsun sorularima
Canm bende farkettim mesajini gunduz yazayi dedim hastaneye gidis saatim gelmisti ciktim. Aksamda zaten annemlerdeydim ara ara girip ciktim oyle. Bide tlfdan girdim ya zor oluyor. Neyse canim benim gec oluyo kusura bakma. Ben koyduklarimi yazayim yanlisiyla dogrusuyla fikir olsun sana. Hastane cikisinin haricinde bi kisa kollu bi de kolsuz zibin koydum. 5 tane ayakli pijama ve ust takim koydum. 12 tane bez.10 tane agiz mendili. Bi tane pazen kumastan kundak. Bi de orgu battaniye koydum. Yuz tulbenti beyaz. emzik 3 er tane eldiven corap bere koydum. Ha birde zemzemle hurma koycam onlar dolapta suan. Emzigi de annem karbonatli suda beklet sonra iyice durula kutusuyla koy oyle dedi. Bebis icin koyduklarim bunlar. Birde ben temiz bi kumasin arasina hastane cikisi takimini 10lu herseyiyle koydum iki tane agiz mendili birde bez bohcaladim. Bunlar bebege dogar dogmaz giydirilecekler diye aranmasin hazirda belli olsun dedim.

Sağol güzelim ya,bilmemki neyle alakalı.gidiyorum bişeyde bulamıyolar.acaba panik atak mıyım,öyle bi atak mı bu?o_O En son ağustos ayı fln dı olmuştu,bu yıl bu 2.

yani panik atak pek anlattığın şeyle uymuyor ama belki fark etmeden soğuk almışsındır çok kapı pencere açıldıysa. bilemiyorum tabi ama panik atakta nefes almada falan sıkıntı yaşarsın kalp çarpıntısı gibi olur...

Back