2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayy hayirli olsun canim saatin belli mi?Ben sabah 8de ameliyathanede olucam.Benimki de spinal.
Sağol canım benim yok saatim belli değil pazartesi on kontrol var hemde doğum öncesi yapılacak kan tahlilleri var o gün saati soyleceyek doktor. Bende erken saatte olur diye düşünüyorum bakalım

Merhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içi bir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin

Kızlar bebesimin eşyaları geldi

Eklentiler

• P_20150528_153226.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 103
  • P_20150528_153208.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 93
  • P_20150528_153156.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 93
  • P_20150528_153046.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 109
  • P_20150528_152926.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 89
  • P_20150528_152846.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 91
  • P_20150528_152837.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 91
  • P_20150528_152813.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 103
  • P_20150528_152821.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 102
  • P_20150528_152805.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 79
aaa hayirli olsun canim emirhan da cok guzel isim

cok gecmis olsun canim cabuk iyilesir ins..

çok çok gecmiş olsun canım en kisa zamanda iyilesir insallah sen de dikkat et dogumuna bir kac gun var Allah yardimcin olsun.Dualarim seninle.

kızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
Normal artik canim benimde var sadece kasiklarimda oluyo doktorada soyledim nst de de cikti zaten ama yalanci sancilarmis onlar dogum sancisi bambaska biseymis

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ilaçları kullanın doğal tedavide yapın bol c vitamini, bal zencefil karışımı da iyi gelir

bilmiyorum arasam mi? cok sık olmuyo arada bir geliyo. zaten c.tesi gidicem ama bugun mu gitsem? simdi daha iyiyim

Dr unu arasana cnm ne diyecek biyuk ihtimal gel nst yapalim der

Normal artik canim benimde var sadece kasiklarimda oluyo doktorada soyledim nst de de cikti zaten ama yalanci sancilarmis onlar dogum sancisi bambaska biseymis

offf çok pahaliymis bence hemen degistirsin.Ben de 6. ayimda degistirdim mefical parka gidiyordum.Doktor gereksiz bir suru tahlil ve test istemeye başladi her gittigimde muayene ucreti degisiyordu her seferinde daha fazla odemeye basladik.4d ultrasonu falanda yoktu.Orada devam etseydim belki 2 kisilik odada kalacaktim dogumda bu hastahanede tum odalar tek kisilik ve cok steril ici donanimli odalar.En onemliside
Doktorum cok iyi ayrintili aciklayici ve ilgili gereksiz tahlillerden uzak kalan bir insan.Diger doktorum.2li tesim cok iyi cikmasina ragmen 4lu test istedi.Gereksiz yere risk cok yuksek olmamasina ragmen risk diktoruna yonlendirdi miayenesi 300 tlden.Allahtan uyandik kisa zamanda bu hastaneyi bulduk. cevremde cok kisi orda dogum yapmis ve normal dogum yapmis gibi 2 gunde normal hayatina geri donmus.Tavsiye ederim.

az önce denedm meyve suyu içtm bşeler hsstm şükür rahatladm cnmm cok teşkrler
Hadi gözün aydın o zaman aklına kötü şeyler getirme lütfen annesi uyuyor minik
Çok geçmiş olsun canım yaa Inşallah biran önce atlatır eşin doğum öncesi hiç iyi olmamış
Kızlar bebesimin eşyaları geldi
Gule gule giysin kullansın bebeğin canım hepsi çok güzeller

kızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
Doktora git bekleme derim benim doktor az ağrın olsa bile gel demişti. Gittim sancım çıktı 3 şişe serum yedim nidilat verdi onu emdim öyle düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…