Sağol canım benim yok saatim belli değil pazartesi on kontrol var hemde doğum öncesi yapılacak kan tahlilleri var o gün saati soyleceyek doktor. Bende erken saatte olur diye düşünüyorum bakalımAyy hayirli olsun canim saatin belli mi?Ben sabah 8de ameliyathanede olucam.Benimki de spinal.
az önce denedm meyve suyu içtm bşeler hsstm şükür rahatladm cnmm cok teşkrlerKorkulacak bir durum yoktur canım tatlı bişeyler ye ve soluna yat dizlerini kır ve bekle bakalım hareket hissedecek misin.
Gunaydin kizlar. Sabah sabah yine esimin kafasini karnima gommesiyle uyandim. Once elini koymus bikac hareket etmis. Sonrada kafasini dayamis. Baba ogul mesanemle bi alip veremedikleri var galiba. Dar dustum wc yebu arada ben gece yatRken butun pencereleri acip yatak odasinin kapisini da acik birakip kisacik sortla atletle uyuyordum.bu gece kardesim bizde kaldi. Oyle olunca kapiyi kapatmak zorunda kaldim. Inanilmaz sicakti. Memleket zaten cayir cayir yaniyo bizim evde daha da sicak. Aglar gibi oldum esim de dun ilk defa halime uzuldu galiba. Dayan mervos az kaldi. Sabret nolur filan diyordu. Uyuymadigim gibi onu da uyutmadim artii kizlar size soylemeyi unuttum. Oglumun adini degistirdik. 9 ay boyunca Ayazim Ayaz pasam die sevdim. Dun son noktayi koyduk Emirhan olacak oglusun adi. Babamla esimin ortak karari...
Kızlar bebesimin eşyaları geldi
Merhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içibir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin
Sağol canımcok gecmis olsun canim cabuk iyilesir ins..
çok çok gecmiş olsun canım en kisa zamanda iyilesir insallah sen de dikkat et dogumuna bir kac gun var Allah yardimcin olsun.Dualarim seninle.Merhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içibir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin
Güle güle kullanın cicilerinizi üstünüzde eskisin bebek arabanızla park yatağınızda çok güzel hepsini hayırlısıyla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbimKızlar bebesimin eşyaları geldi
Dr unu arasana cnm ne diyecek biyuk ihtimal gel nst yapalim derkızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
Normal artik canim benimde var sadece kasiklarimda oluyo doktorada soyledim nst de de cikti zaten ama yalanci sancilarmis onlar dogum sancisi bambaska biseymiskızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
İyi günlerde kullansin bebişin hayırlı uğurlu olsun canım.Kızlar bebesimin eşyaları geldi
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ilaçları kullanın doğal tedavide yapın bol c vitamini, bal zencefil karışımı da iyi gelirMerhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içibir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin
Dr unu arasana cnm ne diyecek biyuk ihtimal gel nst yapalim der
Normal artik canim benimde var sadece kasiklarimda oluyo doktorada soyledim nst de de cikti zaten ama yalanci sancilarmis onlar dogum sancisi bambaska biseymis
offf çok pahaliymis bence hemen degistirsin.Ben de 6. ayimda degistirdim mefical parka gidiyordum.Doktor gereksiz bir suru tahlil ve test istemeye başladi her gittigimde muayene ucreti degisiyordu her seferinde daha fazla odemeye basladik.4d ultrasonu falanda yoktu.Orada devam etseydim belki 2 kisilik odada kalacaktim dogumda bu hastahanede tum odalar tek kisilik ve cok steril ici donanimli odalar.En onemlisideAy çok çok uygunmuş ya,yengrm her muayeneye 200tl ödüyor,birde kumlucadan gelip gidiyorlar,en az 50tl de araba yakıyor,yemesi içmesi 300-400'e patlıyor her muayne.normal doğumuda 1000 dedi ama kıvırıyor olabilir çünkü aynı dr 11 sene evvel ilk kızında 750 tl almıştı normal doğuma.ben gene görümce olarak şansımı deneyeyim bi.antalyanın dr lar süper,en ucuzu bile 4D bakıyor,istanbulda sırf 3-4D boyut için 200-300 fark istiyolarbi kere gidebildim ben çok teşekkürler
Hadi gözün aydın o zaman aklına kötü şeyler getirme lütfen annesi uyuyor minikaz önce denedm meyve suyu içtm bşeler hsstm şükür rahatladm cnmm cok teşkrler
Çok geçmiş olsun canım yaa Inşallah biran önce atlatır eşin doğum öncesi hiç iyi olmamışMerhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içibir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin
Gule gule giysin kullansın bebeğin canım hepsi çok güzellerKızlar bebesimin eşyaları geldi
Doktora git bekleme derim benim doktor az ağrın olsa bile gel demişti. Gittim sancım çıktı 3 şişe serum yedim nidilat verdi onu emdim öyle düzeldi.kızlar benim sancim var galiba iki gundur kasiklarim agriyodu adet sancisi gibi usuttugum icindir diyodum ama degil bu basbaya sanci
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ilaçları kullanın doğal tedavide yapın bol c vitamini, bal zencefil karışımı da iyi gelir
sağolun canlarım,çok çok gecmiş olsun canım en kisa zamanda iyilesir insallah sen de dikkat et dogumuna bir kac gun var Allah yardimcin olsun.Dualarim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?