2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım, benimde 10 kasım. cumarrtesi doktora gitmeyi düşünüyorum.bakalım artık.genel durumun nasıl?ben iyiyim şuan hamile birine benzemiyorum :))

İyi akşamlar Rabbım bebegınızı saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın sıze bır sorum olacaktı ben sat 9 kasım normalde 28 gunde bır adet olurum gecen ay gecıkmem oldu 4 gunluk 32 gunumde adet oldum korunmayı ılk bıraktıgım ayda 4 gunluk gecıkmem olmus dıger ay duzene bınmıstı ve benım bugun 31 gunum hala adet olmadım ve batı neye gore hesaplaycagım bılemedım acaba yıne gecen aykı gıbı gecımemı oldu dıyorum 18 gunumde gordugum uzayan akıntı kafamı karıstırdıda sızce batı kac almalıyım gunum gecıyormudur yarından sonramı gecıkme almayalıyım ve cok merak edıyorum bıraz uzun yazdım lutfen kusura bakmayın merak ıcerısındeyımde

28 al sen canm...hamilelik dusununce vucudun sasirip duzensizlesebiliyo

İnşallah bu sefer hemen görebilirsin beta hcg yüksek gidiyorsa görürsün forumda bir arkadaş görmüştü hem de karından ultrasyona girmişti.
Cumaya aldım cnm randevuyu
ama sağlık ocağına beta hcg testi yaptırdım en son 1600 küsür çıkmıştı heralde yükselmiştir hayırlısı artik

Mrb kizlar
Bugun dr a gittim.cuma gunu keseyi ve bebegi gormustuk cok sukur.bugun belki kalp atisi duyulur diye cagirmisti dr.duyulmadi ama goruyorum kalp Atisi var dedi haftaya cagirdi.sonra ayda bir gelirsin dedi
Bana yakin gunu olup kalp atisina kadar dr gtmeyi dusunmeyenler haftaya gidebilir dr a
Allahim yardimcimiz olsun

Kizlar ben bugun doktora gittim karindam bakip 11mm kese gordu bebegi gormedik. Ama 4 gun once baska bi doktorda vajinal ultrasonla 5 mm kese ve minicik beyaz nokta görmüştük doktorum bebek bu olacak demisti.Simdi gorunmemesi normal mi sizce bi de doktor 4 haftalik gorunuyor dedi ben 6. Hafta icindeyim. Korktum yine yaa

ben yarin gtmeyi duusnuyorum ins

Korkana gerek yok canım bende geçen cuma gttim sat 29 ekim dr vajinal ultrosonla keseyi gördü amabebek daha gözükmüyo ama korkma normal daha çok küçük dedi bu cmt tekrar gidicem bakalım dr haftaya vajinal ultrosonla kalp atışını görebiliriz dedi ama bakalım merak etme sende yolunda herşey

canini skma tatlim dollenme tarihi ile alakali herkesin gorup gormeme meselesi haftaya hersey daha net olur

korkma canım geç döllenme olmuş olabilir sonradan yakalar haftasını merak etme

Canım hersey yolunda OLMASINA sevindim
Benim günüm sana yakın bende haftaya Salı gidecektim inşallah dogru zamanlamadır

günaydın dün gece kanamam oldu çok korkuyorum öğlen doktora gidicem dua edin nolur
cnm doktor ne dedi?

kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür.hemde karından.
hayirli olsun

Kizlar merhaba ben henu gitmedim doktorayatin gidecem insallah Adet sancisi gibi agrim oluyodu 2 3 gundur kesildi sizce normalmi
Agri normal kanama olmadigi muddetce

Çok şükür benim bel ağrım bulantım falan geçti bugün kendimi gayet iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder...
Insallah
YA KIZLAR FOLİK ASİT GÜNDE 1 ADET DİMİ. bu arada biz dün dayanamadık söyledik ailemize. inş sorun olmaz
Evet 1 tane cnm
Can m doktora gitik bugün keseyi gördük çok mutluyum :)

Hayirli olsun cnm ne guzel haber

Canm uzme kendini benm 30 ekim sat degerim bugun 700 Falandir ben gec yumurtladim.14 le basladim yukseldi.cok.sukur
Tahminim 18.gün yumurtladım. Değerlerin artışı herkeste aynı olmuyor tabi. Geçen ay kimyasal gebelik olunca biraz endişe oluyor sadece. Kısmetimizde varsa bebişimiz gelecek inşallah

teşekkür ederim canım, benimde 10 kasım. cumarrtesi doktora gitmeyi düşünüyorum.bakalım artık.genel durumun nasıl?ben iyiyim şuan hamile birine benzemiyorum :))
Bulantı vs. yok. Arada bi sola bi sağa hafif bi ağrı giriyor.Sizde de oluyor mu ?Bir de sol göğsümde dokunduğumda ağrı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…