2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm yine yüzüstü yatablrsn karnin buyuyene kadsr sknti olmaz ki

ay yazamadim bir turlu gittin mi doktora canm ben kacirdim galiba o kismi

Kimyasal bile olsa hamile kalabildiğini gösterir bu. Sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz bizi üzmeden gelirler inş.

Kizlar bugün hastanelık oldum ben kusmalardan 3 gündür yemek yiyemiodum bayilcak hatte geldim serumu taktilar

Herkese iyi geceler.10 kasım sat. Kan testi beta hcg değeri 537. Doktora ne zaman gitmeliyim.
Ben de bugün tahlil yaptırdım. Son adet tarihim 9 Kasım. 330 çıktı benim de değerim. Ben perşembe bi artışı görmek için tahlil yaptırmayı düşünüyorum. Sen de 3 gün sonra keseyi görebilirsin sanırım.

arkadaşlar ben folik asit kullanmıyorum.gebe kalmadan önce doktora gitmiştim tahlil yaptı herşey normal dedi bişey vermedi ve şimdide 4 haftalık gebeyim.sizce kullanmalımıyım?size doktor mu verdi?

teşekkür ederim canım, benimde 10 kasım. cumarrtesi doktora gitmeyi düşünüyorum.bakalım artık.genel durumun nasıl?ben iyiyim şuan hamile birine benzemiyorum :))

Canm uzme kendini benm 30 ekim sat degerim bugun 700 Falandir ben gec yumurtladim.14 le basladim yukseldi.cok.sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…