• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bayanlar, ben geldim :KK48:
Bugün itibariyle 6. haftaya girdim bende.
İnanılmaz heyecanlıyım.
Acayip karın ağrım, göğüs şişliğim var.
Geceleri yatamıyorum ve ben hep yüzüstü yatardım :KK43: :D
Şişkinliğim çok fazla.
Sizde nasıl arkadaşlar?
Doktora henüz gitmedim kalp atışını duyamayacağım diye :KK43:
canm yine yüzüstü yatablrsn karnin buyuyene kadsr sknti olmaz ki

valla ben dile getirmedim bile o lafta sonra bir daha. Hoş hamile kadına hiç birşey yapamazlar. Ne kovabilir ne de rotasyon yapabilir ama işte adları mudur olunca herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar.
canm sne bugun gidecektin snaki gittin mi ben mi kacirdim

Canim kese 1500 den asagida gözükmez. O da ultrason iyi ve son modelse gözükür. Değilse 2000 de gözükür.

Benim Dr boya yapabilirsin dedi kesinlikle bebekte bir sıkıntı olduğuna dair kanıt yok dedi. Ama ben gene de 3 ay dolmadan yaptırmayı düşünmüyorum.

valla ben dile getirmedim bile o lafta sonra bir daha. Hoş hamile kadına hiç birşey yapamazlar. Ne kovabilir ne de rotasyon yapabilir ama işte adları mudur olunca herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar.

Canim kese 1500 den asagida gözükmez. O da ultrason iyi ve son modelse gözükür. Değilse 2000 de gözükür.

Benim Dr boya yapabilirsin dedi kesinlikle bebekte bir sıkıntı olduğuna dair kanıt yok dedi. Ama ben gene de 3 ay dolmadan yaptırmayı düşünmüyorum.
ay yazamadim bir turlu gittin mi doktora canm ben kacirdim galiba o kismi

TAMAM CANIM SÖLERİM SANA AMA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BAKALIM. İNŞALLAH İKİMİZDE DAHA DĞRUSU HERKEZ MUTLU OLUR. BEN GEÇEN SENE MARTDAN BERİ DENİYORUM NERDEYSE TEDAVİ OLCAKTIM ONDAN ÜZÜLÜYORUM. HEM KİMYASAL ETKİLEDİ HEMDE OLMADI ONDAN YANİ.:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kimyasal bile olsa hamile kalabildiğini gösterir bu. Sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz bizi üzmeden gelirler inş.

Kizlar bugün hastanelık oldum ben kusmalardan 3 gündür yemek yiyemiodum bayilcak hatte geldim serumu taktilar :(

Herkese iyi geceler.10 kasım sat. Kan testi beta hcg değeri 537. Doktora ne zaman gitmeliyim.
Ben de bugün tahlil yaptırdım. Son adet tarihim 9 Kasım. 330 çıktı benim de değerim. Ben perşembe bi artışı görmek için tahlil yaptırmayı düşünüyorum. Sen de 3 gün sonra keseyi görebilirsin sanırım.

arkadaşlar ben folik asit kullanmıyorum.gebe kalmadan önce doktora gitmiştim tahlil yaptı herşey normal dedi bişey vermedi ve şimdide 4 haftalık gebeyim.sizce kullanmalımıyım?size doktor mu verdi?

Ben de bugün tahlil yaptırdım. Son adet tarihim 9 Kasım. 330 çıktı benim de değerim. Ben perşembe bi artışı görmek için tahlil yaptırmayı düşünüyorum. Sen de 3 gün sonra keseyi görebilirsin sanırım.

teşekkür ederim canım, benimde 10 kasım. cumarrtesi doktora gitmeyi düşünüyorum.bakalım artık.genel durumun nasıl?ben iyiyim şuan hamile birine benzemiyorum :))

Canm uzme kendini benm 30 ekim sat degerim bugun 700 Falandir ben gec yumurtladim.14 le basladim yukseldi.cok.sukur

Back