2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son adet tarihiniz 9 Kasım. Yumurtlama gününüz de 18'i gibi sanki. Test yaptıysanız pozitifi görmüşsünüzdür Günlerimiz aynı :)

Et canım et yorma kendini
Biz de iyiyiz canım maşallah benim fasulye çok uslu şimdilik hiç zararı yok bana bulantım falan olmadı inşallah olmaz

şükür tatlım maşallah ona bizde çarşamba ( yarın ) biticek yatmamız perşembe gidicez bakacak bakalım :)
inşallah kesemizi görürüz çok heyecanlıyız eşimle

şükür tatlım maşallah ona bizde çarşamba ( yarın ) biticek yatmamız perşembe gidicez bakacak bakalım :)
inşallah kesemizi görürüz çok heyecanlıyız eşimle
Tahmin edebiliyorum zaten eşin de çok heyecanlanıyordu hamile kalma Sürecinde
Hadi inşallah tehlike geçmiştir de yatmaktan kurtulursun

Canım her insanın adet döngüsü farklıdır bunun sebebi farklı sürede yumurtlarlar ancak yumurtlama gününden 15 gün sonra hemen hemen herkes adet olur 18. Gün yumurtladıysan eğer 18+15=33 32. 33. Günlerde adet olman gerekir.

İnşallah canım ya kanama felan yok ama sadece geçen çarşamba olmuştu ya bir daha olmadı şükürler olsun :)
Olmaz olmaz kalbini ferah tut o kanama bebiş büyüdüğü için falan mı geldi acaba tekrarlanmadıysa sorun yoktur büyük ihtimalle
Ya bu arada bi hamile kaldım çevremdeki 4 kişinin daha hamile OLDUĞUNU duydum maşallah Kasım Ay'ı çok gerekli bir aymış

Yok canım endişelerim geçti devami gelmeyince..
Evet şekerim kasım ayında maşallah herkez gebe kaldı uğurlu ve bol bereketli bir aymış

canım gittim doktora dediğim çıktı :) bebek görünmedi 686 çıktı hcg haftaya gel dedi. folige devam et dedi okadar. ben 20 sinde gidicem üzülüyorum işte git bidaha gellerden
tahmin etmiştim. Canım artık git gel yapıcaz sürekli. Ama üzülme zevkle git gel. Bebeğini görmeye gidip geleceksin kucağına alana kadar ekrandan göreceksin

ay yazamadim bir turlu gittin mi doktora canm ben kacirdim galiba o kismi
Evet canim gittim. Kanama alanı küçülmüş. Bebis büyümüş. Rahatladım.
Kizlar bugün hastanelık oldum ben kusmalardan 3 gündür yemek yiyemiodum bayilcak hatte geldim serumu taktilar
Ayy çok geçmiş olsun canım

Tahminim 18.gün yumurtladım. Değerlerin artışı herkeste aynı olmuyor tabi. Geçen ay kimyasal gebelik olunca biraz endişe oluyor sadece. Kısmetimizde varsa bebişimiz gelecek inşallah
Merhaba bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım adet günüm 10 gün geçti gebelik oluşmuş ancak gelişmemiş kanamam oldu ama normal adet knaması gibi olmadı düşük olduğu için daha farklı bir kanama oldu. Senin ne kadar sürmüştü reglin geciktimi? Bizde bebek istiyoruz hemen kalmışsın acaba bende klbilirmiyim çok endişeliyim adet düzenim bozuldumu vs diye tecrübeni paylaşırmısın benimle

ah canım bi görsek zevk alcam beni üzen daha oluşmadı kalbi kesesi hepsi bir oluşsa sağlıklı olsa uçucam her ay sevinçden

bidiq sence benim değerim düşükmü ? 3-4 haftaya göre normalmi ? 6 kasımdı son reglym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…